• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    KOSTRA11
    KOSTRA11 --- ---
    Zdravim, pokud má muj kolega OSVČ zakázku v Německu a on mě (taky OSVČ) bude platit na základě faktur, musím podat na socku formulář A1?
    Jeho název: Společná žádost zaměstnance a zaměstnavatele o vystavení potvrzení
    o příslušnosti k právním předpisům sociálního zabezpečení?
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    BAARKA: Dik!
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BLANCHE1: cesi a slovaci zijici v NRW..
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    BAARKA: No vida, super! Dobry vedet. Tak at to klapne!
    Kam presne jsi to davala, prosim?
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BLANCHE1: ja asi nechci pouzity, me jen proste prijde skoda, ze kdyz mam v CR gauc, ktery se nad napojit na ten gauc co mam v DE a ten gauc uz v CR nebudu potrebovat, tak ho proste prodavat za nizkou cenu a pak ho zase za plnou cenu kupivat v DE..nastesti se nasli kluci zavoznici a za par eur ho privezou..
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BLANCHE1: na facebooku jsem dala poptavku a kluci zavoznici se nabudli za 60 euro:) kdyz si to sami nalozime:) tak to snad nejak pujde..
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    VOY: myslím řešení učtu CZK/Eura společně.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    VOY: Jestli UK, tak by to mozna slo aspon zkusit pres Emilovy kary. Nemam teda s nimi zkusenost, jen jsem na to narazila, jezdi mezi SK/CR/UK a Skotskem a vozi vetsi naklady aka bedny s vecmi z/Do CR. Maji stranku na facebooku s zdali se byt celkem vstricni.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    BAARKA: Jasny, 700 km neni uplne za bukem ;-).

Kdybys shanela pouzity, tak ebay kleinanzeigen, urcite znas, nebo stranky AWB, je tam nekde sekce zdarma/vymena a daji se tam najit slusny veci-lidi se tam casto zbavuji svych veci napr. pred stehovanim.
    VOY
    VOY --- ---
    BAARKA: Zkusil jsem to taky a dostal tri quotes, vsechny 450 liber. Nechci bejt kverulant, ale za ty prachy si muzu pujcit auto a odridit si to sam :-)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    VOY: cca 450 eur..proste ikea..ja si nejak myslela, ze se mi vyplati privezt stary gauc a nebudu muset kupovat novy..naja
    VOY
    VOY --- ---
    BAARKA: Mohla bys naznacit o jak drahem gauci se pro orientaci asi tak bavime? :-)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BLANCHE1: tak anyvam presahuje cenu gauce:))
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BLANCHE1: diky za tip!! dam pak vedet jak jsem pochodila:)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    VOY: prave o to jde..:))
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    BLANCHE1: Pred temi peti lety bylo potreba se zaregistrovat na jejich webu a zadat poptavku a ozvyvali se ti pak jednotlivi dopravci nebo ridici s konkretni cenovou a casovou nabidkou.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    BAARKA: Testni Anyvan, cca pred peti lety jsme tak stehovali rozkladaci pohovku, nicmene bylo to mezi Düsseldorfem a Kölnem, takze kousek.

V UK je to ted dost rozsireny, tak treba expandovali i do jinych zemi?
    Meli by ti byt ruzni nakladaci, co maji zrovna misto v aute a tim padem muzou neco na vhodne trase prilozit a privezt.
    VOY
    VOY --- ---
    BAARKA: tak to by me tez zajimalo. zejmena za takovou cenu, aby nebylo levnejsi si ho tu koupit.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    Ahoj, chtela jsem se zeptat nevite o nejaky firme, ktera je schopna prevest mensi gauc (cca 200x85) z CR do DE (konkretne Praha - Kolin)? byla by to potreba asi az koncem prosince nebo pocatek ledna? ci nemate s transportem podobnych veci zkusenost? Moc dekuji za rady..
    VOY
    VOY --- ---
    KETHAMINA: Obecne jako banku nebo coby reseni pro konkretni problem? Ja mam Deutsche Bank, ale kdybych mohl mavnout kouzelnym proutkem, aby zmizela tak bych ihned presunul vse do N26.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam