• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHLEBA_S_MASLEMVŠO a vopš
    EPSONKA
    EPSONKA --- ---
    PALMEXMAN: a jaká seš skupina? a crv1. bo 2?:)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    PALMEXMAN: a na kerou si chodil vosku?
    JELLY
    JELLY --- ---
    my mame na prednasky fialovou ktera je uchvatna, ale na cvika cernohouse a ten je fakt moc...prijde mi ze neumi ucit a jenom se predvadi kolik toho vi a je mu uplne jedno jestli to chapem nebo ne..dela si z nas prdel a je mu sumak co si z toho odnesem...
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    no jandera je trochu ostrejsi no... :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    EPSONKA: cestovni ruch prezencne, prvak, bc...byla sem uz predtim dva roky na statni vejsce a ted zkousim tohle:)... jako ekonomie je docela narez..nikdy predtim sem ji nestudovala, takze me to docela vydesilo...
    EPSONKA
    EPSONKA --- ---
    MERTLAS: on byl vždycky divnej:)) no taky nejezdim domu, zevlujeme, a sedíme v kavátrně;) právo bylo moc no, trochu to nasralo, když si lidi, co tam maj bejt nemůžou sednout, a všici platěj stejný prachy....
    JELLY: a kam ty chodíš??
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    PALMEXMAN: ja na kombi magisterske
    JELLY
    JELLY --- ---
    MERTLAS: jo tak to zcela urcite ses:)..
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    to je dobrej masakr co :D pres 200 na pravu ve stredu.... trochu mazec :D

A ten rozvrh je taky upe na nic... :P navic nemam nak chut se trmacet domu a pak zas zpet, tak tam radsi zustavam na naky prednasky dvakrat :D no nejsem divnej? :D
    JELLY
    JELLY --- ---
    PALMEXMAN: jou.]
    EPSONKA
    EPSONKA --- ---
    já, na rok na bc, kam ty??
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    Caute, mam dotaz - odpovedi prosim do posty
    - zapsal jsem se na VSO na navazujici magisterske kombinovane studium
    - jak zjistim jaky je rozvrh, kdy jaky predmety mam a kdy zacinam, proste nejaky intranet nebo neco takoveho? popr. jaky je tam login?
    Diky moc
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    ale, nevešla jsem se na termín zkoušky, kterej je dneska poslední, nepřihlášený nebere a odjížtí teď do konce června někam pryč... ergo na to budu muset jít v létě nebo v září :-/// a já to chtěla mít za sebou už krucinál...
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    nou nou :) copak tiudelala? :D
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    MERTLAS: ty ji asi na nic nemáš, že? :-)))
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    coze? :D
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    Já vám chci jenom říct, že zakroutím paní Tittelbachový krkem :-D Dosvědčíte mi někdo, že jsem tam v danej čas nebyla? :-)))
    JELLY
    JELLY --- ---
    EZOP: no jenze ja sem na matiku uplna lama:).-.a jak sem tak koukala na ty predmety, tak je tam pak jeste dvousemestrova statistika ne? pro me je to matika prevlecena v blede modrym.)..
    EZOP
    EZOP --- ---
    JELLY: matika je naprosto v klidu, měl jsem jí 1 semestr :-) dá to každej
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    JELLY: no hele já na ní sem a jako žádný extra těžký předměty tam teda nejsou..mám v plánu po dokončení vošky přidat 1 rok nebo 3 roky na vš a mít Bc. nebo Mgr., to uvidim a to že si protáhnu studia o rok mi neva :) makat budu celej život, tak proč ne..
    kamarádka na VŠO si vždycky při zkouškovym stěžuje jak je to strašný..tady tě taky umí potrápit ale jde to..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam