takze report :D
zacnu tim nejlepsim odstatnicoval jsem na plny care.... 1,1,1,1 :D
uplne maximalne jsem to povidil a soucet tehle znamek byl rovnej memu promile vcera vecer.... :D
TCR Zabranska- vytahl jsem si obchodni program...rozebral jsem ty 3 body apak uvadel priklady a popisoval jsem to ...je fakt ze jsem to umel a umel to prodat, resp kdyz mi zabranska skocila do reci nebo chtela neco rict...rekljsem ji at pocka az domluvim a pokud stale bude mit otazky tak at se pta :D potom uz mlcila a jen prikyvovala :D
ECR- Zborilova - vytahl jsme si definovani a popsani CR...1. supr, to jsem umel taky a navic Zborilka me ma docela rada. resp hodne jsme kecali o svatojakubsky ceste protoze jsem ji vykonal dvakrat...no takze nestourala a byla fajn... dokonce me chvili nechala o tom mluvit...spis mi to rpislo jako takovej fajn pokec...nez po bodech rikat informace
Obhajoba...celkem fajn ale Gullova me prekvapila jak byla neprijemna a arogantni... hazela docela speky a sla do detailu... ja psal o volunturismu a apoutni turistice a ona me testovala z legislativy... prej to i nekomu nedali...to si ale nedokazu predstavit...
takze tak a drzim palce