• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIC_HALVIDEO PORTÁLY - Vznik, vývoj a trendy portálů pro sdílení maloformátových video obsahů: Youtube, Google video, Metacafe,
    Klub by se měl věnovat spíše sociálně vědní reflexi, ale technologické stránce vývoje se také nevyhýbá, neb spolu blízce souvisí. Zajímá se o zejména o web2.0 aplikace, poskytujících video hosting pro amatérské a polo-profesionální maloformátové video obsahy. Klub neslouží k pastování konkrétních videí, pokud přímo nesouvisí s výše popisovanou tématikou. Zabývá se současnými trendy v produkci, distribuci a percepci těchto typů videí koncovými uživateli.( např. televize 1.0,2.0,3.0) Nezabývá se ale přímo širokou paletou internetových televizí, jako spíše konvergencí těchto typů "komunitních médií" (od zájmových až po youtube) s profesiolální tvorbou interaktivních televizí typu video on demand.
    rozbalit záhlaví
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    zrovna jsme na to také narazil. u záznamu tajfunu si mám nechat ověřit věk.
    Super Typhoon Haiyan / Yolanda EX1 Stock Footage Reel - HD 1920x1080 30p
    https://www.youtube.com/watch?v=_2yCWWOq0iA
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    a jde to nejak obejit ?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    no a teď se to změnilo, změna je život prostě
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    JAVESEU: poslednich par mesicu, kdyz si chci prohlednout video na youtube, tak u nekterych to po me chce overit, ze je mi vice nez 18 let, a bez toho mi prehrani videa neni umozneno.
    ad ulet :
    prijde mi velice nezodpovedne slinkovani tve realne identity, oficialne zastoupene obcanskym prukazem, s virtualni identitou sledovatele videi. tyhle dve sfery by z duvodu pravni bezpecnosti zodpovedny clovek nemel nikdy spojovat.
    druhak udaj jako je cislo obcanky jsem ochotnej poskytnout leda tak statni instituci, pripadne s jistou neochotou bance spravujici muj ucet, cislo karty v nejvyssi nouzi nejakymu eshopu, pokud neumoznuje dobirku, nebo platbu pres nejaky bankovni portal, ale i tak si budu vedom toho, ze si koleduju o pruser.
    doted jsem na youtube koukal 20 let anonymne s tim, ze tak nikdo nemuze - dle zhlednutych videi - sbirat data o mem psychologickem profilu, vkusu, osobnostnich sklonech, ktere by bylo mozne pri hypotetickych zmenach rezimu a spolecenske atmosfery k necemu totalitnejsimu v budoucnu zpetne kriminalizovat v ramci nejake mile dezinterpretace. pokud bych k tomuto profilu priradil cislo obcanky, tak to si budu moct rovnou navlict teplaky v pulce zemi, ne? doted slo tak maximalne dohledat ip sledujiciho, coz ale neni pravne prukazne jeho id, nehlede na to, ze ip muzes menit pomoci vpn atd, coz je ale jine tema.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    YARRDESH: pomocí kreditky se to dělá od počátku věků, občanka je asi pro ty co kreditku nemají, protože v Evropě se běžně používají debetní karty nikoli kreditní. Co je v tom úlet, nebo při čem se ti to děje?
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    nevite jak se dostat pres youtube vynalez posledniho mesice cca, overovani veku pomoci obcanky nebo kreditky? co to je za ulet?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    JAPAN: Ad 1) myslel jsem jen uložit záznam do souboru, ne hned vysílat.. Ale asi jsi mi odpověděl, dik :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    EXCITE:
    1) myslíš přehrát záznam, ano dá, vložíš ho jako Media file source
    2) streamovat můžeš kdy chceš, ale musí ti to OBS běžet
    3) záleží na kodeku, kvalitě a rozlišení, 1080p s rozumnou kvalitou tak 6GB
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Nevím jestli tady, ale mám pár otázek
    1) dá se v OBS studiu nahrát záznam
    2) ten záznam streamovat v jiný čas (YT, FB)
    3) kolik může mít velikost takovej 2h záznam?

    Díky
    SDN33
    SDN33 --- ---
    HACECKO: Paráda, neznal jsem. Ale bohužel stejně nefunguje stahování, takže to neřeší archivační problém :)
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    SDN33: není lepší používat Youtube Vanced v kombinaci s neomezenýma datama, než věřit že něco v současným světě bude doživotní?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SDN33: Pokoukávám tady po tomto. https://mp3.studio/cz Ale obecně mám dost pochybnosti, když si zaplatím třeba celoživotní licenci a za půl roku to přestane fungovat, po kom tak ty prachy nebo kompenzaci budu chtít. Nějaká zkušennost?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Zdar. Nemáte pls odzkoušenu nějakou klidně PLACENOU appku na unlimited stahovani z YT s přímou konverzí do MP3? Simuntalne běžící na Android. Dost mi zaostávají hudební archivy a můj 128GB přehrávač potřebuje naladovat. Vím že je tuna služeb zdarma, ale chci něco , co jede neustále a můžu si tak cokoli hned archivovat. Díky
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    GIOMIKY: !!! zkusim, děkuju!
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    ALIENABLE: Napis si to v youtube api. Skript, ktery ti zavola cron, anebo jiny scheduler a trn mu zmeni viditelnost na soukromy.
    YouTube Data API  |  Google Developers
    https://developers.google.com/youtube/v3/
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ALIENABLE: nejde
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    Ahoj, mám dotaz - jsem v tom úplná lama, tak mě omluvte, případně smažte.
    Potřebuju vědět, jestli jde na youtube nějak udělat funkce plánování zveřejnění příspěvku, ale opačně. Potřebuju "naplánovat" aby se příspěvek v určitou hodinu skryl... resp. změnil viditelnost z veřejné na soukromé. Jde to nějak?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    CHRPA: těch služeb je online milion. Pokud nestahuješ videa s licencovanou muzikou tak je super cc downloader a jinak proste hodis do googlu online youtube download a najdes toho milion
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    koukám, že YT Video Downloader je čím dál striktnější, co se týče stahování videí. dřív šlo stahovat neomezený počet videí denně, max 3 videa najednou, pak mi najednou šlo stahovat jen jedno video za dva dny a teď už jsem si skoro tejden neškrtnul. stále mě to odkazuje na zaplacení si "Upgrade PRO", což se mi nechce. nevíte někdo, jak to vochcat? jestli to vůbec jde.. nebo jakym systémem je stahování limitováno? kolik můžu popř. stáhnout MB týdně? měsíčně? nebo jak to maji nastavený.. čím dál tím míň se v jejich systému downloadů vyznám.. díky za info..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Koukám že YT nahodilo novej vertikální layout kdy se musí každej člověk uscrollovat k smrti. Zajímalo by mě kdo tohle vymýšlí, to musí být opravdu mozkovna...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam