• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMATSUPravoslaví, ορθόδοξη Εκκλησία
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Já myslím, že dost podobně jako karmické teorie...
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: s vedeckym konsensem jsi zacal ty (o tom, ze v pripade vrozene homosexuality neni). Dal jsem ti tedy priklad jednoho takoveho konsensu. Chapu, ze se ti moc nelibi. To nejsou zadne blude, nezavinenost je neco, na cem se proste vetsina odborniku shodne. Vime (konsenzus) ze clovek za svou orientaci nemuze (ze se na tom vetsina vedcu shodne je proste fakt ,ktery nemuzes vyvratit).
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    THE_SON_OF_MAN: ne strach že bych jí mohl nabouchat a narodilo by se nám něco tobě podobnýho.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    Jinal přístup TSOM je opravdu ukázkový, příčinu homosexuality nikdo NĚJÁK KONKRTÉNĚ VĚDECKY NEDOKÁZAL, proto jí budeme soudit podle křesťanských zákonů od boha, kterej je toiž vědecky a konkrétně dokázanej.

    tadáááá :)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ARMADILLO: Ale jo děti bych i chtěl, klidně bych si jako single nějáký adoptoval, ale na nás single se kašle, třeba v příštim století. :-)
    Jinak soulož je fajn, ale to soužití je naprosto nemožný, určitě ne v týhle kultuře, možná časem nějákou cizinku :-)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    GOBERS: No určitě v kooperaci s těmi doktory co jí úspěšně léčili :-)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ARMADILLO: Tak já netvrdím že je neovlivnitelná, já tvrdím, že v extrémních případech jako jsi ty popsal ovlivnitelná je. Jinak příklad s pustem IMHO nesedí, pust je pust, stejně tak muzes podstuzpovat sexuální pust, ale něco jinýho je když se rozhodneš místo standartního jídla požírat umělou hmotu a kameny.
    Já se bohužel s extrémní sexualitou setkávám neustále mi příjde, ale je mi těch lidí spíš líto.
    Odepsal jsem je, protože za to nestojí a přestože nejsem žádnej stařec, už nechci žádný další ženský zkušenosti, at si to užijou uslintánci, stejně mi nějáký vztahy (a to i ty krátkodobé sexuální) v době internetu, na kterym běhaj terabajty porna, příjdou naprosto zbytečný (ale nejsem perfektní, občas pod vlivem různých látek taky ujedu).
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    ARMADILLO: Ja tu operuji, co se tyce nezavinenosti homosexuality, s celkem presvedcivym vedeckym konsensem. Ty mas nejake karmicke teorie a vibrace vyssich tel. tak ja nevim, kdo je tady v teoreticke rovine :)
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    ARMADILLO: Neverim, ze by se nekdo "jen tak" rozhodl pro homosexualitu. Sice to dotycny muze tvrdit, muze o tom byt dokonce i skalopevne presvedcen, ale homosexualita neni volba. Zatim to, pokud vim, jeste nikdo nevyvratil.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ARMADILLO: že to je tak extrémní a neobvyklý příklad že je to naprosto mimo diskuzi o homosexualitě...
    Prostě někdo z nudy loví tuleně, někdo z nudy střílí do starejch ledniček a někdo sexuálně experimentuje, pro mě jsou ženský mimo už nějákou dobu a rozhodně mě to do homosexuality netlačí.
    Jak jsem někde (už nevim kde) četl "dej lidem najíst a napít a nebudou dělat nic jinýho než snažit se si zasouložit", tzn. věřim že sexuální potřeba je tak silná a extra v dnešní uslintané době, že je neovlivnitelná, až na extrémní případy, jako ten, který jsi právě popsal.
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Ano, to jsou priklady nezavinene homosexuality. Na nezavinenost panuje vedecky konsensus. Nezavinenost mysleno, ze za to clovek nemuze, ze si to nezpusobi sam. O tom jsem celou dobu mluvil.

    Tebe jsem pochopil tak, ze zastavas nazor, ze si za to clovek muze, a ze by s tim clovek mel bojovat. Ja tvrdim, ze s nastavenim, za ktere clovek nemuze a neni zodpovedny, je nelogicke nejak bojovat a je nelogicke, aby to byl hrich jen proto, ze je to napsane v Bibli. V Bibli je spousta hrichu a zakazu, dodrzuje se jen neco...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ARMADILLO: Myslíš, že by šla homosexualita vymýtat?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Anoooo, více pravoslavné karmy prosím... summon popcorn...
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Jasne, kdyz v sobe pubertak objevuje svou sexualitu a zjisti, ze ho pritahuji lide stejneho pohlavi, tak si za to muze sam... zajimalo by me jak? Jak si clovek "uzene" homosexualitu? pokud se veda neshodne na nevrozenosti, tak se v drtive vetsine shodne na nezavinenosti. Ale tvym zboznym pranim samozrejme je, aby tomu tak nebylo. Pro nezavinenost je argumentu dost, prave od tech, kteri odmitaji vrozenost.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    btw. je homosexualita multikulti nebo jenom politicky korektní ?
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    homomilec
    homo-zákony
    homo-loby
    homoláska

    to je nádherný, už nám jenom chybí nějákej případ kdy homoteroristi otrávili heterosexuální studnu :-)

    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    MAXMANUS: To je spis na otazku pro THE SON OF MAN, ja jsem zastancem teorie o vrozenosti :)

    Co vim, ta kruzni vedci maji ruzne nazory. Jedni rikaji, ze jde o hormonalni zmeny matky v tehotenstvi kdyz je ve stresu, jini rikaji, ze jde o patologicke chovani rodicu (sexualni zneuziti) v ranem detstvi nebo jine traumaticke vlivy na dite...jsou dokonce nazory, že homosexualita vznikne, když dite vyrusta se sourozencem, ktery ma vrozené sklony mít hodně dětí a homosexuálem se méně plodný sourozenec stane aby mu mohl s dětmi vypomáhat... to vse jsou vedecke nazory, muzes si vybrat ;)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    COCKROACH: No alespoň se pak na ulici nesnaží zhomosexualizovat naše děti! :-)

    Jinak pakliže není homosexualita vrozená, jak se k týhle srandě člověk dostane (mimo masivní letákový kampaně mezi smíchovem a hradem)?
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    MAXMANUS: Ano, tak to byla totalni lecba. Ta vzdycky vetsinou konci uspechem, pac pak uz neni koho co lecit, jelikoz neni koho...
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    ARMADILLO: Pravoslavny co veri v karmu? To jsem jeste nevidel :) No ja v zadnou karmu neverim, nejake jing a jang je mi zcela lhostejne a gay nejsem. Jsem jen verici se zdravym rozumem.

    A myslim, ze jsem zcela jasne napsal, ze sexualni orientace je soukroma zalezitost a ze jsem proti jejimu exhibovani. Takze v tomto se zcela jiste shodnem.

    Urcite se neshodnem v tom, ze je homosexualita lecitelna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam