• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMATSUPravoslaví, ορθόδοξη Εκκλησία
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: jesteze ty jsi tak srozumitelny. o cloveku, ktery lidi s jinym nazorem oznacuje za fasisty si hned clovek udela celkem jasny obrazek.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    libero-fašistů :-D

    "já hraju libero, vždycky libero, si pamatuj" :-D
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Ale ten paper nemel dokladovat ten konsensus pochopitelne, ten se tykal konkretniho vedeckeho nazoru... no vlastne nepochopitelne, kdyz jsi to nepochopil :)
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    ARMADILLO: Mno, michat teorie superstrun s nejakou karmickou esoterikou mi prijde jako docela dost ulet. btw o zadnem 25 rozmernem vesmiru jsem neslysel. Jen o bosonove teorii strun, ktera operuje s 26 rozmery...
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: napsal jsi, cituji:

    "Ad genova kombinace...viz vyse - opet, jedna se o nazor jednotlivcu, ktery muze byt pro nekoho zajimavy, ale to je tak maximalne vse. Tudiz nejedna se o zadny vedecky konsensus (jako napr. gravitacni zakon)."

    Tak jsem napsal, ze nezavinenost homosexuality vedeckym konsensem je. neni treba nic kopirovat, kazdy si to muze precist...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Tak on i kdyby nakrásně třeba celý vědecký svět byl jednoho názoru, tak se vždycky najde jeden dva exempláři, kteří z toho či onoho důvodu budou mluvit něco jiného... a když Ti pak onen prvně zmíněný názor nejde do krámu, tak se můžeš bít v prsa a volat: ejhle, žádný konsensus!!!
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ARMADILLO: No to se neshodnem, podle mýho se český dívky vrhly do krás západního světa s raketovym pohonem v prdeli, s rodinou či hodnotama to nemá nic společnýho, protože jim stačí aby je pak nějákej debil nabouchal na diskotéce a jsou tradiční jak moravká klobása.
    Co jsem měl možnost poznat, tak mi asi nejvíc vyhovujou američanky, ač každej správnej čecháček ví že jsou tlustý, zlý a zabíjej děti v letadlech, mě přišli hrozně nad věcí, rozumný a míra "kurevnosti" je na totálně jiný úrovni než u českejch holek. A to jenom co jsem poznal američanky u nás, či v irsku, Anglii, německu...
    Je to trošku kádrování ale co :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Já myslím, že dost podobně jako karmické teorie...
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: s vedeckym konsensem jsi zacal ty (o tom, ze v pripade vrozene homosexuality neni). Dal jsem ti tedy priklad jednoho takoveho konsensu. Chapu, ze se ti moc nelibi. To nejsou zadne blude, nezavinenost je neco, na cem se proste vetsina odborniku shodne. Vime (konsenzus) ze clovek za svou orientaci nemuze (ze se na tom vetsina vedcu shodne je proste fakt ,ktery nemuzes vyvratit).
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    THE_SON_OF_MAN: ne strach že bych jí mohl nabouchat a narodilo by se nám něco tobě podobnýho.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    Jinal přístup TSOM je opravdu ukázkový, příčinu homosexuality nikdo NĚJÁK KONKRTÉNĚ VĚDECKY NEDOKÁZAL, proto jí budeme soudit podle křesťanských zákonů od boha, kterej je toiž vědecky a konkrétně dokázanej.

    tadáááá :)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ARMADILLO: Ale jo děti bych i chtěl, klidně bych si jako single nějáký adoptoval, ale na nás single se kašle, třeba v příštim století. :-)
    Jinak soulož je fajn, ale to soužití je naprosto nemožný, určitě ne v týhle kultuře, možná časem nějákou cizinku :-)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    GOBERS: No určitě v kooperaci s těmi doktory co jí úspěšně léčili :-)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ARMADILLO: Tak já netvrdím že je neovlivnitelná, já tvrdím, že v extrémních případech jako jsi ty popsal ovlivnitelná je. Jinak příklad s pustem IMHO nesedí, pust je pust, stejně tak muzes podstuzpovat sexuální pust, ale něco jinýho je když se rozhodneš místo standartního jídla požírat umělou hmotu a kameny.
    Já se bohužel s extrémní sexualitou setkávám neustále mi příjde, ale je mi těch lidí spíš líto.
    Odepsal jsem je, protože za to nestojí a přestože nejsem žádnej stařec, už nechci žádný další ženský zkušenosti, at si to užijou uslintánci, stejně mi nějáký vztahy (a to i ty krátkodobé sexuální) v době internetu, na kterym běhaj terabajty porna, příjdou naprosto zbytečný (ale nejsem perfektní, občas pod vlivem různých látek taky ujedu).
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    ARMADILLO: Ja tu operuji, co se tyce nezavinenosti homosexuality, s celkem presvedcivym vedeckym konsensem. Ty mas nejake karmicke teorie a vibrace vyssich tel. tak ja nevim, kdo je tady v teoreticke rovine :)
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    ARMADILLO: Neverim, ze by se nekdo "jen tak" rozhodl pro homosexualitu. Sice to dotycny muze tvrdit, muze o tom byt dokonce i skalopevne presvedcen, ale homosexualita neni volba. Zatim to, pokud vim, jeste nikdo nevyvratil.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    ARMADILLO: že to je tak extrémní a neobvyklý příklad že je to naprosto mimo diskuzi o homosexualitě...
    Prostě někdo z nudy loví tuleně, někdo z nudy střílí do starejch ledniček a někdo sexuálně experimentuje, pro mě jsou ženský mimo už nějákou dobu a rozhodně mě to do homosexuality netlačí.
    Jak jsem někde (už nevim kde) četl "dej lidem najíst a napít a nebudou dělat nic jinýho než snažit se si zasouložit", tzn. věřim že sexuální potřeba je tak silná a extra v dnešní uslintané době, že je neovlivnitelná, až na extrémní případy, jako ten, který jsi právě popsal.
    COCKROACH
    COCKROACH --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Ano, to jsou priklady nezavinene homosexuality. Na nezavinenost panuje vedecky konsensus. Nezavinenost mysleno, ze za to clovek nemuze, ze si to nezpusobi sam. O tom jsem celou dobu mluvil.

    Tebe jsem pochopil tak, ze zastavas nazor, ze si za to clovek muze, a ze by s tim clovek mel bojovat. Ja tvrdim, ze s nastavenim, za ktere clovek nemuze a neni zodpovedny, je nelogicke nejak bojovat a je nelogicke, aby to byl hrich jen proto, ze je to napsane v Bibli. V Bibli je spousta hrichu a zakazu, dodrzuje se jen neco...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ARMADILLO: Myslíš, že by šla homosexualita vymýtat?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Anoooo, více pravoslavné karmy prosím... summon popcorn...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam