HAROLD: Zcela ti rozumím. Mě to na debatách Chomim taky vytáčí.
GUYVER: Zcela konkrétně je toto debata o jednom z prodů křesťanství, o pravoslaví. Chápu, že tu Chomi nehodlá debatovat pakoru. Zejména když debata už klesla úrovní fakt nízko.
ECLECTICA: Pokud se v poslední době něco nezměnilo, tak TSOM je katechumenem, není křesťanem. To, že se tváří, že mluví jménem celého pravoslaví, je legrační. Po bouřlivé reakci na jeho nenávistné názory se stáhl z jiných klubů sem do Pravoslaví, kde nachází odezvu se svým názorem, že existuje skupina, která drží Jedinou Pravdu a zdá se, že chce být jejím členem. Není potřeba jej následovat a polemizovat s jeho názory úplně všude.
ALL: Chtěl jsem svým příspěvkem apelovat na ukončení probíhající debaty. Jste v klubu Pravoslaví a z debaty se stala hádka o věcech s pravoslavím nesouvisejících nebo souvisejících jeno okrajově. Není povinností kohokoliv vám odpovídt. Pokračování v (teď už fakt hloupé) debatě jenom proto, že Chomi ani TSOM nechtějí přejít do Arény, nemá žádný smysl, kromě neproduktivní hádky. A i když majitel této diskuse (pokud vím) pravoslavný není, beru to tak, že zde jsem na návštěvě a vyzývám vás k tomu samému.