• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLOHŘemeslo a řemeslníci
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    RAEL: ..event. se můžu taky nabídnout. Příští úterý bych měl být v dílně a navíc jsem z Prahy, což by mohlo pomoci :o)
    RAEL
    RAEL --- ---
    Ještě nevím, musím podle toho, jak bude velký samotný Smrť...
    HLOH
    HLOH --- ---
    RAEL: To by neměl být problém, jak velkou potřebuješ?
    RAEL
    RAEL --- ---
    Nemám, plánovala jsem ve vhodné chvíli ukecat Hloha, ale ještě jsme neměla odvahu. budu jen ráda, když jí nebudu muset vyrábět z alobalu ;)
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    Rael: Hele, a kovanou kosičku už máš..? ;o)
    RAEL
    RAEL --- ---
    ANIQUE: Díky moc! Do té doby snad vyrobím alepsoň základní kostru figurky a dopreparuju lebku. Kdyžtak mi napiš do pošty kde sehnat jakou vhodnou látku.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    RAEL: Když já ještě nemám rozvrh, tak přesně nevim, kdy budu v Praze. Ale je to záležitost na chvilku a ráda to udělám. Já totiž krysí smrtě každej den neoblíkám:))) V pondělí za týden budu vědět jak se školou...
    RAEL
    RAEL --- ---
    MARVEL: Bydlím v Praze. Tu je sice občas v nějakém lesoparku mraveniště, ale trochu se obávám, že dřív, než bych se pro ni stavila, by jí tam někdo našel a vzal si ji domů... A bloumat někde po Brdech a hledat tam mraveniště které třeba nikdo jiný další týden nenajde, na to nemám. Raději se s ní budu chvilku mořit doma...
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    RAEL: ..slyšel jsem, že takovou lebku stačí dát do mraveniště a až jí mravenci oberou ( do mrtě ), tak se to jenom vypláchne / opláchne čímsi a je to. Ale nedělal jsem to nikdy.
    RAEL
    RAEL --- ---
    Smrť bude v Praze. Lebku (z králíka, bude v nadživotní velikosti) zatím složitě preparuji... Bylo by příjemné, kdyby se to povedlo do 25. září. Pokud ne, tak do konce října prosím prosím. Následně bude v listopadu vystaven a na prodej.
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    RAEL: ..hodláš jich vyrábět víc? :o)) Toho bych u sebe viděl rád ;o)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    RAEL: Přesně tak... kde a do kdy?
    SELMICKA
    SELMICKA --- ---
    RAEL:
    jak moc to specha?
    a kde by to melo byt..?
    RAEL
    RAEL --- ---
    Prosím sháním někoho kdo umí šít a byl by ochotný se mnou spolupracovat na miniprojektu. Za práci i materiál zaplatím. Vyrábím sošku krysího Smrtě a potřebuju někoho, kdo mu ušije "roucho s kapucí"
    MYKO
    MYKO --- ---
    muj nevlastni bracha kosikar
    http://www.kosiky.net
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    HOME update..
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ARIEL: ..hoď mi do pošty nějaké info o sobě - dle karty na nástěnce. Přidám Tě tam, jestli chceš..
    ARIEL
    ARIEL --- ---
    Kdyby jste někdo potřeboval HROMOSVOD. Jsme parta zivnostníků, provádíme montáž, revize, všechno okolo hromosvodů. Kdyžtak do pošty, poradim, pomůžu, nacenim
    ANTOSSH
    ANTOSSH --- ---
    JANYNA: Hmmm, pokrejvace i klempire sem uz delal, co je tam za defekty? pumpu muzem dat dohromady- taky sem se zivil jako truhlar, takze jestli chces repasi puvodni (a rozvod vody sem doma delal sam)...:-)... ale s casem sem na tom trochu blbe, gdyztak posta...:-(...
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Ahoj. Nedavno jsme poridlili chalupu, na ktere toho potrebuje docela dost postelovat. Zaciname tim nejakutnejsim a to je vyresit vodu - v tuhle chvili tam je nefunkcni archivni cerpadlo Darling. Nemel byste nahodou nekdo tip na sikovneho cerpadlare? Nejlepe co nejbliz Caslavi, ale uvitam doporuceni na osvedceneho (a pokud mozno levneho) opravare i z vetsi dalky. Diky moc. :)

Mimochodem, tohle leto budeme resit urcite i strechu, takze pokud vite o sikovnem pokryvaci nebo vseumelovi - netrvame na profesionalovi, pujde o dilci opravy - a taky pumpare (na pozemku je shnila drevena), budu vam moc moc vdecna.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam