• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLOHŘemeslo a řemeslníci
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Nejste tady nekdo tesarem, nebo nemate znameho kdo by mne mohl zodpovedet nekolik otazek jako napriklad jak realna je moznost ze by mne nekdo zaucil.. diky
    OXALIA
    OXALIA --- ---
    Sháním švadlenu,krejčího na ušití uniforem. Děkuju
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    IKSIK: No válí se mi to tady pořád, ale teď začíná být prioritou to, že se chci pustit do výroby skříně:D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    ANIQUE: Mám. Ale už je asi pozdě, viď?
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ANIQUE: ..mno jestli se chystáte k Hlohoušovým, tak by to naopak klapnout mohlo - stačí to vzít s sebou ;o))
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    INCUBUS: Mno, proto jsem se ptala:)

MARVEL: Heleď, to neklapne, máme víkend plnej...
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    INCUBUS: ..momentálně se věnuji spíše zámečnické praxi v dílně dočasné a u toho pilně kopu základy a připravuji mašiny a terén pro dílnu finální. Jde to pomaličku, ale stále :o))
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    MARVEL: .. no Fabory mám za rohem ( skoro ) a do Holešovic bych musel přez celou matičku Stověžatou.... a taky v Malešické Freoně jsem moc neuspěl... btw.. už máš své doupě kovářské hotové, pane..?
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    INCUBUS: Má Fabory větší výběr, než Ferona v Holešovicích?
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ANIQUE: ..tak se o víkendu stavte. Budeme na dílně aj s Bumbácem. Řekne vám, kde to je.
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    ANIQUE: no právě..... jstli je v háji spirála, tak tě nová bude stát 3/4 ceny remosky + k tomu to sraní s tím..... btw... mně se nepovedlo ani u Faboryho sehnat tak dlouhý nejty který držejí spodek s tím vrškem víka pohromadě.... ale asi jsem je moc intenzivně nesháněl.....
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    MARVEL: Workshop na téma oprav si svoji remosku?:)

INCUBUS: Já budu nejdřív optimista a pak teprve realista:)
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    Já bych spíš šetřil na novou remosku..... :o(((
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ANIQUE: ..někdo jich má plný regál :o)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    MARVEL: :) A má někdo tu flexu?:)
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ANIQUE: ..měla by to být jednoduchá topná spirála, odsazená a uložená mezi oběma půlkami horního víka. Čili problém je buďto v tom víku, nebo zástrčce, kabelu ( ale to píšeš, že jste vyloučili ). Nýti by měly být duralové, nebo hliníkové, takže půjdou odbrousit ( flexou ) a po opravě by neměl být problém je nasadit zpět. Píšu záměrně "neměl", protože jsem to ještě nedělal.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Dobří lidé, potřebuji radu... Dostali jsme od známých větší remosku (nemáme troubu, takže jsme na ní bytostně závislý:) a pekla přesně jednou a pak se ji už nepodařilo zapnout. Vyloučili jsme příčiny jako vadná zásuvka či kabel. Koukala jsem, že to víko drží na 4 úhledných nýtech, přes které netuším, jak se dostat dovnitř... Máte někdo zkušenosti s opravou remosky?
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Tak konečně: http://www.anique.estranky.cz/
    Zatím je tam toho trochu...
    RAEL
    RAEL --- ---
    KAROLKA: Už to řešíme v poště, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam