• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEpoweryoga
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    no jasne, ale oficiální papíry ti u nas daj zatim jenom u krejčíka...netvrdim, ze je to svetova jednicka, ale kvalita ano
    KATIA
    KATIA --- ---
    SMAGUE: to bych rozhodne netvrdila, treba zenska, ke ktery jsem jednu dobu chodila jezdila predevsim do zahranici... jinak obcas jsem chodila k jakubovi sambergerovi (nebo tak nejak se jmenuje - provozuje krejcikovo studio) a u nej byly ty lekce dost drsny ;-) mne vic vyhovuje jemnejsi styl, vic protahovani, ne tolik silovy...
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    krejcik je v pohode...on jediny u nas cvici instruktory, takze se vlastne jede podle nej
    KATIA
    KATIA --- ---
    JANAKRES: krejcika neznam, ale k nemu do studia chodim a ty lektori jsou fajn. neco se obcas lisi, ale nerekla bych, ze nejak zasadne. ja teda na cviceni doma nemam vydrz, maximalne se trochu protahnu... plus teda clovek se fakt nevidi a nevi, na co si presne dat pozor, kde se blbe krouti... ale celkem me prekvapuje, ze se u vas necvici, ja jsem taky z malyho mesta a cvici se ;-)
    JANAKRES
    JANAKRES --- ---
    Já bydlím na malým městě a tady nemám žádnou možnost navštěvovat jak jógu, tak i powerjógu. A nechci začít bez návodu, abych něco nezkazila.Půjčila jsem si i několik odborných knížek, některé i zakoupila, ale tím jsem si udělala v hlavě zmatek.Co knížka, to většinou jiný názor. Koupila jsem si i dvd power jógy od Krejčíka. Myslíš, že bude dobrý začít podle něho? Díky za radu.
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    no, ty jo, zkus si zajit nekam na power, tam je pravdepodobny, ze to bude ok, u jogy uz je to horsi, protoze - muj nazor - joga byla prizpusobena tomu, aby ji mohli cvicit i lidi, ktery nejsou zvykli cvicit a tak se rozsirila takova ta flakaci joga, ale to uz moc joga neni...i kdyz ty pozice jsou stejny...ta power si zatim, myslim, udrzuje nakou ustalenou formu, i kdyz vlastne nevim, vim, jak je to u nas ve svete pod palmovkou, tam ta uroven urcite je...a pak cvic, co si zapamatujes...takhle jsem presne zacinala ja...;)
    JANAKRES
    JANAKRES --- ---
    poradíte mi, jaké základní cviky mám začít cvičit jako naprostý začátečník? Láká mě zkusit jógu jako protipól k běhání, spinningu, atd...Díky za každý poznatek.
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    heh..tak mam za sebou prvni hodinu bikram jogy, pocity smisene..

teplo mi zezacatku prislo jako sranda, ale to byla teplota jen 38 stupnu, pak cvicitelka pritopila a zacalo byt hur..sal vypada zajimave, strop je pokryty stribrnou folii, vsude zarivky..

cviceni se zacina dechovym cvicenim, pak se cvici nejdriv vestoje pak na zemi..ze vsech lilo a byli jsme cerveni jako rajcatka:-) po nekolika pozicich sem si musela sednout, protoze se mi tocila hlava, ale na prvni hodinu se mi zdalo ze to slo..

zitra to pujdu asi zkusit znova, hodlam si na to teplicko zvyknout:-)

PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    ALTA: tak jak pokracuje bikram joga, uz mas za sebou asi mesic, ne? nejake vysledky, zmeny?.-)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    ALTA: tak jelikoz mam zkouskovy tak zatim na tu jogu neni cas a nevyuzila bych tech deset dni poradne:-) a cvici se ti lip rano a nebo odpoledne, ja kdy tam mam vyrazit:-)
    LULU
    LULU --- ---
    ahoj, doporucila bych nedelni hodiny poweryogy ve fanaticu na miraku. je to ciste zenske studio, velikanska telocvicna a hodina je 1900-2030 vcetne zaverecne relaxace. pani je moc dobra, prijemna, je tam dobre odvetrano a cena taky okej. http://www.fanaticstudio.cz/
    ALTA
    ALTA --- ---
    PETRONELA: tak doufam ze me pak nebudes proklinat ;]] btw delas taky czu zejo, jestli si ted nepletu nick tak pracujes ve firme s mym chlapem :)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    ALTA: tak premejslim nad tema 10 dnama..mam ted taky zkouskovy, takze bych se mohla obcas ulejt a vyrazit..:-)
    Ok, tak zacatkem pristiho tydne bych si koupila tu desetidenni a pisnu kdy vyrazim, treba se potkame:-)
    ALTA
    ALTA --- ---
    PETRONELA: no poprve zaplatis 4kila a mas 10 nasledujicich dnu neomezene zdarma.. a pokud si v techhle 10ti dnech koupis mesicni permici tak ji mas za 50% - teda tech 1300,- a to je taky neomezeny.. a da se tam chodit casto, tak dvakrat trikrat tydne urcite, ja se ted ucim na statnice tak chodim obden a docela dobre mi to procistuje hlavu..:)
    rezervace jsou mozny, ale moc neberou telefon,. takze to funguje spis tak, ze si rezervujes misto na predchozim cviceni..
    a akci pro zacatecniky jen jednou no :) oni si te tam zapisou, chtej po tobe jmeno atd a navic si docela pamatujou, takze to by asi zneuzit neslo..)
    pojd :)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    ALTA: docela si me zlakala..:-) jak je to tam teda s tema lekcema pro zacatecniky? proste si koupis mesic za 1300? a je jedno jak casto tam chodis, ok? predpokladam, ze vyuzit nabidku pro zacatecnika lze jen jednou:-) a jeste jedna vec, je treba si tam lekce rezervovat a jde to vubec a nebo proste prijdes a vidis jestli je volno?

btw kolikrat tydne se to da vydrzet? docela bych to zkusila..
    ALTA
    ALTA --- ---
    SMAGUE: ja uz tam parkrat byla a dobry :) poprve a podruhe strasny, motala sem mi z toho hlava a bylo to narocny hlavne co se tyce vule vydrzet tam tech 90 min a neutect :) ale ted uz to jde, uz mi tam to vedro skoro nevadi, telo si fakt rychle zvykne.. a hodne se tam clovek vypoti takze mi to prijde dobry.. na pravidelny cviceni to taky nevidim, kdyz clovek vycerpa ty akce pro zacatecniky tak uz je to zbytecne drahy, ale jako 2 mesicni detox je to ok myslim :)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    SMAGUE: díky mrknu na to:-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    tak dneska jsem byla v energy studiu a prisly jsme tam dve ;-) temer soukroma lekce, dobry :-) (od pul pate, holt lidi jeste jsou v praci...)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    ...postupně přidávám vámi a mnou osobně zkušenostní kontakty na centra a instruktory na nástěnku...
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    ALTA: já bych do toho šla: jóga je super, horko snad ještě lepší...aspoň to zkusit...pro pravidelný cvičení to asi neni moc fyziologický, ale musí to bejt bomba...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam