• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Louie by se klidně vrátil, ale já myslim, že stejně tajně doufal v prázdniny, jen dlouho nemohl najít pořádnej důvod :) nedivil bych se, kdyby rozepsal nějakou knihu, nebo scénář, zatímco se schovává... klidně bych si ale vsadil, že se během pár let dočkáme nějaký formy nový tvorby... ale pár let to asi bude
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    IMOLOL: imho je to hodně silný stigma, čekal bych min pár let ticha, ale dokážu si představit, jak si pak na ten svůj exces hodí opening bit a zabije;))
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DANCHEZ: LousiCK je škoda, halt počkáme až se přežene ten #metoo bullshit a snad se ještě bude chtít vrátit.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    IMOLOL: asi musi zacit zase chlastat:)
    jj Burr si drzi stale kvalitu.. sere me to s tim LouisCK.. normalne uz by mel venku novej special:/
    snad brzo prijde comeback
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DANCHEZ: naštěstí tu máme pořád lidi jako třeba Bill Burr, který s věkem zrajou a jsou čím dál lepší. Imho Jim vypadá, že má teď trochu depresivní období, snad se z toho dostane.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    IMOLOL: to netvrdim.. Noah ani nema material ktery by stalo za to ukrast:)
    myslel jsem to jinak.. proste od ty doby co je politicky korektni a nadbiha si SJW kulture je proste nudnej a neftipnej
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DANCHEZ: tak moment, Jim nikomu materiál nekrade
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    A co F Is for Family, už jste někdo viděl?
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    vybornej serial na prime (amazon)

The Marvelous Mrs. Maisel - Official Trailer | Prime Video
    https://www.youtube.com/watch?v=fOmwkTrW4OQ
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    z Jima se stal Trevor Noah
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    BURAN: taky mi přišel nejslabší z jeho spešlů, ale z jinejch důvodů. Slovy klasiky "Jim lost his edge"
    BURAN
    BURAN --- ---
    Pro me je "This is me now" nejhorsi Jefferies co je.
    Jim patril so skupiny kde ten typek vi, ze je s nim neco spatne, vi, co to je a dela si z toho prdel. Viz. Louis, Bill...
    V "This is me now" od zacatku do konce Jim placa sam sebe po zadech. Ve vetsine toho co vypravi je on ten nejlepsi a ostatni kreteni. Nejak mi nejde se tomu smat.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Comedian Bill Hicks at Dangerfields
    https://www.youtube.com/watch?v=C99eZY4V5w8
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jasný. Jinak ohledně toho pořadu - každej to asi zná, ale mrkněte na to video, kde tam má jako hosta Billa Burra. Dvojitej nářez...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JAMILLOS: taky jsem myslel tohle, sjizdim ted ty standupy na netflixu a zrovna tohle mi uplne vyrazilo dech, ale oblibil jsem si ho uz driv, kdyz mluvil o nesmyslnosti rozdilnosti vekovych hranic - dat si pivo v 21ti, ale nechat si postrikat ksicht od skupiny starejch dedku od 18ti.. :D
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já mám na mysli čistě This Is Me Now.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Akorat mam pocit, ze do ty jeho konverzacni show se jeho styl uplne nehodi... stand-upy jsou uplne jina liga :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JAMILLOS: jj, i starej, famozni humor, dlouho me zadnej komik takhle nebavil a obcas me to i trochu sokuje, to si necham libit.)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Novej Jim Jefferies je výbornej.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Iliza - Elder Millenial .. vydržel jsem 2 minuty. Je to čím dál horší imho. Kdybyste někdo našel nějakej dobrej bit, hoďte minutu:sekundu pozici. Klidně ji dám šanci, její úplně první ozralecky a rating historky mě docela bavily, ale nechci se sebemrskat. Nechápu čemu se ty lidi smějou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam