CARRYTWO: já mám, se přiznám, taky warez a nikdy se mi to nestalo.
ADAMIRA: tak to asi opravdu jsi, promiň :). Máš anglickou verzi? Umíš anglicky? Na webu je určitě spoustu návodů a FAQ. No a každopádně se můžeš zeptat i tady - já ti rozhodně rád pomůžu, aby ta hra u tebe nepřišla nazmar :).
Co hraješ za classu? Já hraju mága, takže znám jeho skilly:
Fireblast (ten ohňostroj) - sešleš na někoho a pak musíš co nejrychlejc klikat levým tlačítkem myši
Uspávací prášek - sešleš na někoho, čekáš až se zablýskne tvoje pravá ruka - v tu chvíli musíš kliknout levou myší
Elektřina - sešleš na někoho a čekáš, až postavička spojí drátky (vyskočí jiskra) - v tu chvíli musíš kliknout
Hasičák - sešleš na někoho a pak zmáčkneš a držíš levý tlačítko, dokud postavička nevykulí oči a hasičák nezačne poskakovat - tehdy to musíš ihned pustit.
Poslední skill ještě nemám :)
Butters
hození kladiva - musíš mačkat střídavě A a D (na PC, xbox nevim) a jakmile se ukáže záblesk, tak zmáčkneš pravý tlačítko. tenhle skill ale tolik nepoužívám, protože je ultimátní ten druhej
bleskové kladivo - sešleš a jakmile udeří blesk do kladiva (to se rozsvítí), tak zmáčkneš levý tlačítko.
No a hlavně doporučuju to prostě zkoušet, úvodní souboje s elfama jsou lehký takže je prostor pro chyby, butters umí dobře léčit a i věcí na léčení je dost. Upozorňuju, že pozdější souboje např proti bossům jsou docela těžký, že je potřeba opravdu používat i skilly, jinak to nejde. A to to nehraju na nejtěžší obtížnost.