• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    HITMAN
    HITMAN --- ---
    Muži mizely ponožky. Záhada měla překvapivé rozuzlení – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/347090-muzi-mizely-ponozky-zahada-mela-prekvapive-rozuzleni.html

3WIL
    3WIL --- ---
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    STAROJDA: Tyvole, PROC????
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    jedna vypucena ze streetartu...
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    STAROJDA: dokonce se snazil je prodat na ebay, divny, ze nikdo nemel chut usit manzelce spravnej scrutom coat
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Muž s obřími varlaty zemřel. Podívejte se v galerii, jak vypadal pozákroku, kdy mu je odoperovali | eXtra.cz
    http://www.extra.cz/...ty-zemrel-podivejte-se-v-galerii-jak-vypadal-po-zakroku-kdy-mu-je-odoperovali

E42
    E42 --- ---
    The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity.
    https://www.humblebundle.com/store/p/southpark_thestickoftruth_storefront
    33% sleva
    3WIL
    3WIL --- ---
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    HARDY: U Jimba
    HARDY
    HARDY --- ---
    Můžu se zeptat, kde sehnat alkohol na petričky se jmény hochů ve sklepení školy? Tohle by mě fakt zajímalo, co se stane a mrzelo mě, když jsem ho při úkolech ve škole nikde nenašel :-) dík
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    : v čem?
    OMN
    OMN --- ---
    "pokaždý když na někoho prdnu tak se gebim jak hovado, fakt super."

je hezke jak se jednotlive generace fandu sp lisi
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak když vynechám ovládání.

Hra je super, je to jak prožívat další díl south parku, opravdu, pokaždý když na někoho prdnu tak se gebim jak hovado, fakt super.

Souboje začínají být nudné, ani jednou jsem nedojel v souboji, zdá se to být dost jednoduché, žádná výzva, trošku škoda...

uvidím ke konci
    K-K-K !!!
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Ja o vikendu dohral a musim rict, ze jsem se dost pobavil, ale bejt to s jinou tematikou, tak to nehraju. Taky jsem se parkrat zasekl na prdech, ale jak psal nekdo nize, staci to udelat presne podle frekvence. Jinak za me dost easy na stredni obtiznost a to nejsem zadnej hrac..
    CARRYTWO
    CARRYTWO --- ---
    EXX: hm tu mám, taky a jelo mi to ok. Ale právě kámoš to jel, až když sem to dohrál a když sem byl u něj tak nemohl zabít ufouny. Tak sem to zkoušel a bylo to náký pomrdaný....
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ADAMIRA: já ty prdy taky nepoužívám zatím - to radši sešlu kouzlo co má plošnej efekt a ještě mi perfect hit doplní manu. Takže souhlas - dokud jde porážet nepřítele s tím co mám, tak proč to hrotit. Snad jen až tam bude někdo, kdo je imunní na všechno kromě magie, tak to do něj pustím.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STAROJDA: jo já hledal ale asi špatně, právě ty frekvence u prdů jsem naprosto nepochopil...

No zatím (na střední obtížnost) sekám nepřátele docela s přehledem i bez magie, tak to moc nemusím řešit (a příjde mi že na střední obtížnost to je docela dost lehký ty souboje, u jinejch her takhle "daleko" na medium už třískám klávesnicí u stůl)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam