YBUKO: Haló nehaló, obyčejná slušnost velí se držet toho, že někde mají nějaký návštěvní řád a nějak nastavená pravidla. Dům to nebyl stavěný od toho, aby se na něj jen civělo, ale aby se v něm především žilo, a představa, že mě třikrát za den uprostřed práce vyruší někdo, kdo mi klade neustále do kola ty samé otázky, mi v pořádku vůbec nepřijde. A představa, že si to každý fotí a pak lípe na FB, na rajče, google maps apod. je sice nesmírně prospěšná zemělodím, ale bohužel se s ní veze ten negativní jev, že už se k těmto fotkám nedává odkaz na stránky, kde jsou právě přesně stanoveny návštěvní hodiny. Ty nějak stanovené návštěvní hodiny mají svůj smysl a odůvodnění a nechápu, co tady máte pořád potřebu diskutovat. Kdyby chtěli mít otevřeno non-stop, tak to tam bezesporu napíšou. A to, že se zatím nesmí fotit vevnitř, má patrně též své důvody, tak bych předně vycházel z toho, že vám známy nejsou a nechal si kecy na koledu.
TURF: Jinak tato cena je tak vysoká mimo jiné proto, že bylo nutné platit Reynoldse a jeho tým. Na Andělu se teď dokončuje jiná zeměloď, která, pokud vím, má rozpočet 120 tisíc.