přeposílám reakci z FB:
Ron Barcelo: vždycky se řídím poměrem cena-výkon, tedy konkrétně otázka zněla, co jsem se za 5000,-Kč dozvěděl nového...bohužel opravdu pomálu, asi 4 detaily detailů. Jde o to, že Martinova kvalifikace je daná tím, že postavil jeden ES. Jinak o tom vůbec nic neví, neumí mluvit před lidma, natož něco vysvětlit, přednášky nevede ale pouští videa z YouTUbu, který každý, kdo se o to trošku zajímá viděl už xkrát. Ze semináře nedostaneš žádný materiály, skrypta... a pokud si ho lidi nahrávali (opravdu netušim z jakého důvodu, páč mlel 5.přes 9. a opravdu z 99% neřek nic nového, nebo aspon pro mě ne), tak je oba dva manželé sprostě a urážlivě seřvali. Fotit se taky nemůže, i když přiznám, že i kdyby se mohlo, tak v té nedodělané "kuče" není co fotit....To je asi tak rychlé shrnutí, proč to stálo za H...O. Jinak jediné pozitivum, kt. bylo, byli ostatní účastníci, super lidi, máme kontakty, tak se snad brzo dostaneme k nějakému stavění. Jinak propagace myšlenky ES nebude asi to pravé, když jí vede naturál Martin, jehož argument proti tlakové sprše je:"poleju se vděma petkama a jsem osprchovanej". Myslim že si lidi jako alternativu ke svému pohodlnému stylu života nepředstavují jeskyni s plesnivejma oknama, kde se voda čistí přes kořenovou čističku, když tak nejsou ani žádné kytky...