• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKROMKolobezky, odstrkovadla a jina priblizovadla nejen na mushing
    Koloběžka velmi negativním způsobem ovlivnila můj život. Pokaždé, když někam musím jít pěšky, připadám si pomalý, neohrabaný a propadám pocitům nudy a depresím.

pro nejčastěji hledané informace mrkněte na nástěnku!, mapa koloběžkových akcí zde.
    rozbalit záhlaví
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    POZITRON: Mam mozno blby dotaz, ale nikde som nenasla odpoved.
    Dostala som od kolegy pozicanu kolobezku a nie som si ista ako moc ma byt v tomto mieste utiahnuta. Podla mna tak aby sa to nehybalo. Podla kolegy to ma byt volne. Kto ma pravdu?
    Ked to utiahanem na fest tak ten hlinik pri jazde vrže.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ahoj, vybufetila jsem v norsku kolobezku micro (asi spis detskou), ktera je v poradku az na to, ze ji chybi tenhle sroub

nevite, za kolik bych ho tak sehnala a hlavne kde? v nahradnich dilech na netu se mi ho nedari najit. ono se na ni da jezdit i takhle, ale je to celkem o hubu. :) tak premyslim, jestli ji tady mam nechat, nebo si ji vozit do prahy.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    GODEFROI: Jj, mam to 3 roky doma;)
    GODEFROI
    GODEFROI --- ---
    Jo byla to trikke, díky moc. Má s tím někdo osobní zkušenost ?

Btw říjen by byl ideální na další sraz, poslední na Letný se vcelku vydařil.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    GODEFROI: Myslíš Trikke?

Máš v plánu kupovat?
    GODEFROI
    GODEFROI --- ---
    Nevíte někdo přesný název "tříkolky" s řídítky, na který se stojí a pohybem nohou/boků se jede. Jsem to někde zahlíd někde na dovolený a nenapadá mně pod čím to hledat na netu. Dík.
    VEKERA
    VEKERA --- ---
    Kdyby nahodou nekdo chtel :)
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám koloběh / Praha / 1200 CZK ] (je jeta asi 6x, cena pujde dolu pri rychlem jednani)
    VIS
    VIS --- ---
    Ahoj, trocha spamu.
    Prodávám koloběžku [ OFFERINGNABÍZÍM: Kolběžka / Praha / net / 1000 CZK ]
    KLON
    KLON --- ---
    BIRK: Zrovna sháním, ale v Praze je snad nikde nevedou. Všude maj jen pláště na kočárky.
    Druhá kolobka (stará crazyjet od miba) má nalítáno 2500km a stále ne prvních pláštích (golf 16" a jumbo 12") takže to bude i o štěstí.

na K5 se mi zadní pneu rubena slick vyboulila, to je horší problém než píchnout. Zalepit píchlou duši už zvládám za cca 5 min.
    BIRK
    BIRK --- ---
    kup si swalbe big apple nebo jak s eto jmenuje od ty doby jsem nepichnul...a nanjeto cca 1500km...mozna jsem jen lucky bastardo
    KLON
    KLON --- ---
    Včera jsem píchnul 5 metrů od baráku, nejspíš připínáček. Máte někdo zkušenosti s samozacelovací hmotou do pneu?
    WAMI
    WAMI --- ---
    FOUR: zkus spíš inzerci na www.mushing.cz :o)
    ale jinak kdybych si měla teď na musheřinu kupovat novou, šla bych nejspíš do kostky... ;o)
    CUNNEDDA
    CUNNEDDA --- ---
    SRAZ CUNNEDDA
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    SRAZ WABICEK
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CUNNEDDA: Ahoj. Přečti si ty tři řádky pod tím obrázkem tady v záhlaví a pak se Ti to určitě povede. ;-)
    CUNNEDDA
    CUNNEDDA --- ---
    Ahoj. Chtěl bych se přidat do mailing listu na srazy koloběžkářů. Kde a jak to provedu prosím? Jinak mám Yedoo City, celkem vybavenou a sem s ní velmi spokojený. Rád se podělím o vlastní zkušenosti z ježdění a s touto koloběžkou.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    IKSIK: dik
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    WABICEK: To by mohli mít na Jiřáku. Je to tam někde na Vinohradský směrem k Floře.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    muzete mi prosim doporucit nejakej obchod kde sehnat 12 1/2" dusi na trase zizkov smichov?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    BIRK: Taky jsem o tom někde četl
    BIRK
    BIRK --- ---
    FAR_IDA: neco jsem videl...ceskej capek prefrcel Outback v Australii, nec v Asii atd...tusim ze frcel na Kostce...ruku do ohne za to nedam hledej cech v australii na kolobezce...pokud to nezna googl tak s emi ot nejspis zdalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam