• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKROMKolobezky, odstrkovadla a jina priblizovadla nejen na mushing
    Koloběžka velmi negativním způsobem ovlivnila můj život. Pokaždé, když někam musím jít pěšky, připadám si pomalý, neohrabaný a propadám pocitům nudy a depresím.

pro nejčastěji hledané informace mrkněte na nástěnku!, mapa koloběžkových akcí zde.
    rozbalit záhlaví
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    SUZANKA: na vsechny tve otazky jsou odpovedi na tech strankach. cena bude od cca 17 tisic do cca 25 tisic, podle vykonu motoru a baterie. podle toho je taky dojezd. zalezi na nekolika faktorech jako je hmotnost jezdce, kvalita povrchu (na kocicich hlavach to ma spotrebu vetsi), na venkovni teplote, na naklonu cesty (kdyz jedes vic do kopce, tak to ma dojezd logicky mensi) obecne vzato se da rict, ze jsem na tom nejdelsi cestu ujel z malostransky do Vrsovic na jedno nabiti, coz je kolem 12 km. cestou z kopce se energie zase rekuperuje, kdyz se brzdi.
    GALENIUS: Nevim proc bych neuvadel cenu. je napsana u kazdeho modelu, stejne jako dojezd se lisi model od modelu. Nejvykonnejsi model (Q3) ma deklarovany dojezd kolem 50 km na nabiti. realne to bude kolem 40.
    Ale jak rikam, uplne vsechny tyhle informace jsou na strankach uvedeny.
    Co se zaruky tyce, bude tu standartni zakonna zaruka a bude tu jak zarucni, tak i pozarucni servis. (realne ovsem je tahle masinka tak jednoducha, ze opravu zvladne i kdokoliv sikovnejsi. Hlavne tam jaksi neni nic moc, co by se mohlo pokazit) jediny co se na tom realne muze stat, ze dostanes defekt.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SUZANKA: ujede to 15-23, cenu radši neuvádí 8-)
    SUZANKA
    SUZANKA --- ---
    GAGMAN: Jeee to je skvele!!!
    hehe tak a ted otazky:hele kdyz rikas ze na tom jezdis - jaka je porizovaci cena?
    kde se to da koupit?
    jaky je dojezd na jedno nabiti? v km prosim
    jaky je cas jednoho dobijeciho cyklu?
    Jakou to ma zaruku??
    a posledni - jak snadno naleznes v Cr opravare?

doufam ze se mi dostane odpovedi, me zvedave:-)
    Predem dekuju za pripadnou ochotu.... = vazne jsem na tohle dosti zvedava na ten unisagway
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    ja na tom jezdim po praze, prakticky namisto MHD... a je to skvely :o)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    GAGMAN: neznám, nejsem z cirkusu :)
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    SUZANKA
    SUZANKA --- ---
    MIKROM: K7 od K-bike uz hooodne prpomina Mibomastr-skladaci = jiste je spousta rozdilu ale zda se mi to ci kostra vypada fakt tahle moc podobne krom toho dvoj krku u miba nad prednim kolem.

viz: zlepsovani mych optickych rozpoznavacich dovednosti s kolobkama - mam pravdu?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    Koloběžka K-Bike K7 - nová, nepoužitá !! (4371235837) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/kolobezka-k-bike-k7-nova-nepouzita-i4371235837.html
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    MIKROM: taky je to asi nejuniverzálnější velikost, byla by chyba kdyby jim v nabídce chyběla...

Chtěl jsem si koupit Mibo express ale jsem nějakej nahnutej že to je moc velká kráva a na ty mý 30km výlety by to bylo asi zbytečný
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    SUZANKA
    SUZANKA --- ---
    MIKROM: tohle jsem nasla kdyz jsem hledala ruzne kolobezky a ekologicka jezditka.
    osobne jsem to hodnotila jako prima vecicku nicmene je to bez brzdy - videt je to ze stylu jizdy.... pro me tedy nepouzitelne - to jsem si totiz jinac mohla poridit skateboard- na to me kazdodenni jezdeni.

Ale to neumensilo touhu tuhle hracku vyzkouset..... a naopak tohle video ji jen posililo:-))
    SUZANKA
    SUZANKA --- ---
    KLICKfix adaptér na řídítka | KOSTKA
    http://cz.kostka-kolobka.eu/zbozi/0100000000001070-klickfix-adapter-na-riditka/
    tohle je opravdu pekny system = muzu na to povesit cokoliv co ma spravny chytak - Cena vč. DPH 514,00 Kč

KLICKfix Uni Plus | KOSTKA
    http://cz.kostka-kolobka.eu/zbozi/0100000000001177-klickfix-uni-plus/
    kosik Cena vč. DPH 564,00 Kč

Košíky klickfix | Batoh Klickfix | Skládací kola Brompton, Dahon, Tern a další
    http://eshop.velorama.cz/skladaci-kola/eshop/16-1-Kosiky-klickfix/0/5/159-Batoh-Klickfix
    batoh vcetne dph 2390kc - ten batuzek se libi me muzu si vybrat jestli na kolobku nebo me na zada

kazdopadne malinko zduraznim vsechny ty kosiky a batohy maji v popisce uvedeno ze klickfix-adapter-na-riditka neni soucasti baleni =secit cenu batoziny ci kosiku plus adapteru.....

kosik i s uchytem vyjde cca na 1078kc
    Baglik plne umistitelny uz je 2904kc.....................................................
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GALENIUS: Kostka napsala, ze se v poho vejde i ten latkovej kos. :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MYJKA: Jo, je to přesná poznámka. Taky o tom uvažuju a uvidíme, jak se rozhodneme.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GALENIUS: Ale ta poznamka s vypadavanim veci na kostkach je asi rozumna, tak sa zase viac priklanam k tomu latkovemu. Ešte som napisala do kostky, ci sa to tam realne zmesti a ak mi napisu jo, tak to vemu.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SUZANKA: Co se košíku týče, teď jsem odmontovával z jednoho kola krásný košík. Byl uchycen na tyč a měl opěrné dráty na středy předního kola. Sice to nešlo odmontovat, ale jinak krásně pevná a stabilní záležitost.

MYJKA: Jo, tebe jsem taky identifikoval bezpečně... Náhoda, že by se někdo ptal na dvou serverech na to samé, je minimální. 8-)))
    SUZANKA
    SUZANKA --- ---
    MYJKA: je to perfektni vec - na mibo mastr to presne mam - asi teda neco malicko jineho -zadna cervena klikacka - asi to je primo od miba... nevim.
    Kosik se po naplneni - zatizeni tak jako vyvesi = nedrzi ve stojate poloze pri naplneni hodne k okraji pri jizde riskujeme ztratu predmetu z kosiku - pri umisteni mensiho nakupu - je vse v pohode

+ tatinek je koumak sikula = primontoval ze spoda kosiku plastovou jakoby policku = pri zatizeni ma najednou kosik operku ktera vychazi na riditkovou trubku = muzu tam ted nakup i opravdu tezky - 6 mlik, 2x cukr atd

ale nejvic proc ja kosik pouzivam prave jen na ten nakup je vezmu kolobku s sebou nakupuju primo do kosicku a pak rovnou na pas a zpet a jedu - perfektne prakticke- plus neresim ty jejich vozicky a jeste se stim lepe vejdu do ulicek. - obcar brblaji - ale dospelemu i uveri ze na tom jezdit po obchode nehodla:-)))

- zatimco pri projizdce do lesa ten kosik sundam a radsi dam tu svoji minikabelku..... to bude spis o tom zda je clovek v srdci kosickar = ma je v oblibe i na jine vyuziti

jelikoz ja jsem spis batuzkar...... jezdim na kolobce s baglem na zadech a druhym jeste pres rameno..... pro me je ten kosik opticky uz velky zbytecne - pouze osobni dojem = nemyslim si ze by hodne lidi tenhle muj nazor sdilelo.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GALENIUS: Myslela som si, ze na fb si to ty. :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MYJKA: My taky pokračovali v hledání a místo k Ortliebu se kloníme ke KlickFixu.
    Ortlieb má možná kvalitnější zavazadla, ale vzhledově nic moc.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Hm, tak este premyslam nad tymto košičkom. :)
    KLICKfix Uni Plus | KOSTKA
    http://cz.kostka-kolobka.eu/zbozi/0100000000001177-klickfix-uni-plus/
    Asi to je naj varianta, ktorá rieši akukolvek kabelku. :)
    SUZANKA
    SUZANKA --- ---
    MIKROM: Chvalim i cenu batuzku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam