KID_MCHUTT: Tak ta Crazyna by i s 10-15% byla opravdu v poradku:-) + zaruka prave na ram 5 let
Ten kick bike ma nizsi nosnost nez mibo crazy - a pripada mi ze zbytecne vysoko stupatko?? to zalezi na tom co chces jezdit za trasy ci tereny:-) bezna zakuka byva 2 roky = tuhle firmu nevim tak se na zaruku preptat pred pripadnym kupem:-)
M10 gravity: Tahle se me hooodne libi- ale vse ma sve ale:-) na te sve mrnce velamosce mam "plastove stupatko" ja vazim 52 kg cili je to ok = pro me by byla bez vahani na tereni sjezdy skvela:-)
Ale s tvoji vahou bych si to jejich "drevene zpevnene" stupatko radej otestovala jaky z toho mam pocit....
plus spis je delana do terenu tak s tim pocitat = na normalnich cyklotrasach se zbytecne clovek nadre s takovym strojem..
zaruka
= tuhle firmu nevim tak se na zaruku opet preptat pred pripadnym kupem:-)
ps pokud si to ze skoly pamatuju spravne tak nam rikali ze umalych veci jako jsou kola auta a mensi lode to byva
dvojnasobek udavaneho maximalniho zatizeni...
rozumejme: dvojnasobek uz nam tu vec ponici pokud to budeme delat trvale - dlouhodobe (ale vysatrala jsem to v pameti - ruku do ohne bych za to nedala)
proto prave testuju realne zateze:-) a dokonce kdyz o tom premislim tak ta velamoska by to potvrzovala
otec vazi 110-120kg a udavana nosnost je 50kg
a ano po pozorovani jak se chova kostra kolobezky mu ji nepujcuju:-)