ANNONKA: To co pouzivam je:
moje pomuckano a tohle vazi 14 kg vcetne elektro motoru a bterie - ktera je uvnitr v ramu.
Takze kdyz se vypne da se s tim do odrazet a dojet trebas na nejblizsi autobusovou zastavku - se skladacima riditkama me vezmou i do autobusu celkem bez kecu, a v nejhorsim pripade to 14kg dokazu jeste porad oddrit sama [mam obtiznou zdravotni situaci]
Bohuzel to moje jezditko se uz v cechach koupit neda :-( = takze tim se nenech nalakat urcite, ja jen na zkusenetostech s nim muzu dat nejake info o tech baterkach a upozorneni na situaci ze se jezditko vypne nekde venku pri cestovani
ZAROVEN chci upozornit na odlisne pneumatiky u toho jezditka freego oproti lopfit
lopfit ma viditelne klasicka cyklo kola s vypletem = ma uzsi a tensi plaste nez ty kola na freego = jezdim stejnym bordele jako drive na bezne kolobezce dokud to slo a kolobezce jsem propichnute kolo opravovala cca 1x kazde 2 mesice = cca 6x rocne = behem 4 let cca 18 oprav
a tomu freego jsem nemusela behem 4 let ani jednou!!! =nevim presne co za plaste tam je ale kola dofukuju klasickou pumpickou.
0 pripadu propichnuti duse na 2115 km jizdy - [a to se nepocitaji km ktere jsem odmakala behem tech 4 let vlastnim odrazenim se, kdy me vypnula baterie]
DALSI extremne dulezity udaj u elektro jezditek je: "Maximum Climbing Angel" - uprimne me osobne dost stve ze vetsina prodejcu tento udaj [maximalni stoupani kopce ktere jezditko zvladne] neuvadi!
u freego to je : ≤25 Degree
testovano na
useku prevyseni na teto trase cca 180 m na delce 5.6 m rika jak je to velky kopec
Dle parametru nove melo jezditko freego dojezd 40 km po rovince.
Prvni 2 roky pouzivani se dalo na to jezditko spolehnout ze me tam vytahne. Posledni 2 roky uz ne. [setrim na vymenu baterie :-)]
Tohle se me libi u toho lopfit -u =
ze viditelne vymena baterie bude cca 20x jednodussi nez u toho pro srovnani uvedeneho freego - ktery ji ma zabudovanou dovnitr ramu - a bez zacplaceneho odborneho servisu nemam sanci bateriii ani vymontovat -uz testovano :-)
Ten lopfit to bude mit mnooohem jednodusi diky umisteni nad zadnim kolem.
Ja protoze se bez elektro pomucky neobejdu ted premyslim i o porizeni uplne nove pomucky
uplne nove pomucky Dojezd ma fakt super! - na riditkach funguje tempomat myslim = a cenove to vazne ujde
Konstruce hlinikova slitina s oceli = odlehcena konstruke i s baterii a motorem cele to ma si 17 kg
Ale je mi jasne ze timhe asi nadseni nebudete protoze to je proste jiny system - ten lopifit je ve svem principu jak se pouziva bezvadne unikatni
to co uvadim ja jsou "obyc elektro" kolobezky.