• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    A_A: Aja! Tyjo! U nás jo ? :) To bude paráda ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BOFO: pocitam, ze kdyz zatim nejsou zadni Bc. absolventi kulturologie, ze je otevreni navazujiciho Mgr. nepravdepodobny...
    A_A
    A_A --- ---
    MIGHT: hele a víš že kdo ie zvědavej bude brzo starej? tak bacha...:)

ale jako neci to tu moc rozvádět, stačí si u mýho id doplnit jedno písmenko...ber to jakko hlavolamku,)

co nového na katedře? Plánuješ něco na okultění?

tyjo, podle všeho se připojim na podzim do vašeho ručniku, feer
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BEATMAN: Mě právě ta Kulturologie přijde taková "časově nenáročná".. když chybíš na pár přednáškách, nebo tam měsíc vůbec nejsi .. nic se nestane .. teda přijdeš o
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    Prej má ějakou práci či co, jako Radka. to já sice už naštěstí taky, byť jen dočanou, ale nejspíš jsem se az ty roky naučil hospodařit s čase, navíc si čas práce reguoluju dle svého, takže stíhám i školu. :o)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BEATMAN: Uz vím :) ... Radka se na to studium nejaka vykaslala, vubec k nam uz nechodi.

A_A: Mandle byli mega tedka sem byl na kontrole a jedna mela 5x 2 x2,5 cm ! takze tam mam megajizvy a jedna strana boli doted, ale uz je to lepší pomalu ... Aspoň už 12 dní nekouřim a nepiju se .. Takovej první detox od mých 16ti mám pocit ...btw? A kdo seš ty ? A_A mi moc neřekne .. co ? ..co?
    A_A
    A_A --- ---
    hele dyž sem se ptala, vypadalo to, že se letos nebude votvírat, se možem domluvit a zajít na katedru spolu, což? třeba na to okultění, at víš jak to máme v práglu lxr rozjetý,-)
    A_A
    A_A --- ---
    jejdanánku, tady je kulturologický auditko, no to čumim, sem nevěděla vůbec, díky bofo

ale vllastně se neni čemu divit, žejo...

a zakládal ho tomáš, tyve, že mě to taky nenapadlo. njn, demence
    co mandle tome?

prej je vokultění 17. bych se pokusila dorazit...doberlit
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    Kdo jsem ja? Jsem take vysoky, neprehledutelny, nu - spravdou ven jsem ten prvni slepy student na kulturologii. Radka byla az druha. :-D Beatman ci - jménem Jakub - Kuba, záleží na tom, covyhovuje. slečny občas sdrobňují přezdívku anamsíto beatman mi říkají Beatie no - nejen slečny. :o)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BEATMAN: Jo, druhák. IMHO nejvyšší týpek na oboru :) kdo seš ty?
    BOFO: Celetná 20, 3. patro .. :) zkusit se jít zeptat ... informace prosakujou pomalu ...
    BOFO
    BOFO --- ---
    ad prijimacky - myslite ze o nich daj info na web nebo musim chodit kazdej tejden checkovat nastenku...? ;))) a ted vazne mate nekdo info co zhruba planujou letos na kulturologii otevirat? bude to jenom bc. a nebo i s nastavbou mgr. ??? dost by me to zajimalo pac mam bc. antropologii z Plzne ale dojizdet tam dalsi dva roky se mi vubec nechce a kulturologie mi prisla rozumnou volbou kdyby tam neco otevreli...
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    tak jsem tady taky, jsem an nyxu tri ctvrte rokua ani jesteo tomhelauditku nevim, az to muze Night, ktery hodil link na strankynaseho rocniku, diky mu. hehe, dodnes nevim, anikdo to poradneje, jen to, ezje z druhaku? tusim. ;)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    tak nějak. měla bych být v páťáku, ale v říjnu mě na pár týdnů vyhodili a pak zas povolili studovat, čili nechali ve čtvrťáku.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SIIMA: Nedostala k postupkám? Počkej já myslel, že si v páťáku? A to by ses hlásila, ale znova asi na Bc. všechno by se ti započítalo a udělala si Bc jen ? ... :) já sem se ptal kvůli kamarádům hlavně co chtějí na kulturologii a myslím, že tenhle rok nebude tak těžké se dostat - moc lidí o tom neví :) ...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    might: takže si dáš znova přihlášku,pač lepší přítomen dvakrát nez vůbec? :)
    já si tedy chci dát znovu, pač zrovna čekám papír o vyhazovu - nedostala jsem k postupkám, chtěla jsem přerušit, splnila podmínky, leč děkan po docela dlouhém úředničení pouze oddálil postupky o jeden termín...což mi teda rozhodně nepomohlo.
    takže znovu snad a lépe vstříc bc., takže bych si to studium zas nemusela o tolik prodloužit :) ...teda pokud konečně vypíšou, kdy můžem podat přihlášky, šiš.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    QUANTI: může být ;)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: ale kecy, jsem sympaticka a slusne vychovana mlada dama ;-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIGHT: neni to sexy? ;)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    VRATENKA: ty seš dobře jedovatá ženská .. .)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: no, to se uvidi :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam