• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    Preji vsem kdo delaji zitra zkousku mnoho stesti.... Snad budeme spoluzaci :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    YACHTBEAR: rikam si ze na ustni jsem letos asi pripravena o fous lip, nez pred dvema lety, zato mam pocit, ze v pondeli neprojdu ani prvnim kolem.
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    achich... Se bojím toho prvního kola... Nse koukam na film, umeni, filozofii... Ale mam pocit, ze toho vim cim dal tim min :(
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: jj, na kulturu se chystám :) dík.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: to ja uz taky, ale tam jsou dulezitejsi, abych tak rekla, ty myslenkovy pochody. Hlavne se nauc definici kultury (presneji receno co nejvic definic kultury ;)), ty artefakty, ideje apod. :) projed si soukupa a zbytek (hlavne komise) je uz na vuli bozi...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: asi jo. dík.. akorát jsem toho spoustu zapomněla za ten skoro rok..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: hele ale melo by to bejt v pohode... me vzali na bohemistiku napodruhy v klidu a taky jsem za nikym nebyla, ono ani tam nebylo za kym... proste clovek je uz nekde vejs a ten prijimackovej "material" by mel zvladnout s klidem.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: mně už to bylo trapný, no..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: tak snad si te pamatujou, neasi :) ale zajit jsi za nim mela...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    hele já se bojim. co když mě zpátky nevezmou? jsem se bála zas zajít za Matějůem, abych na tento zajímavý fakt upozornila...
    CLOUD
    CLOUD --- ---
    Antropologus: Mel jsem na mysli ustni. No nevim, na FF vetsinou nechodi studenti v obleku ani k ustnim zkouskam. Ale mozna ze na nekterych oborech jo. Muzu ale 100% zarucit, ze i v tricku ve druhem kole prijimacek se da dostat na skolu :).
    XUS
    XUS --- ---
    nejsme na pravech ani na vse takze druhe kolo oblek mozna ale na zkousky klido v tricku;-)
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    2 frky a cloud: ja myslim ze se trosku popletlo par veci: Na pisemnou se chodi pokud vim normalne, ale na ustni asi ten oblek opravdu patri... Ja si ho na pripadne druhe kolo vezmu. FRKY: A na zkousky chces potom na vejsce chodit jak? ;)
    FRKY
    FRKY --- ---
    ja ho neberu
    KATJA
    KATJA --- ---
    no co ja si pamatuju, ze kluci od nas byli na prijimackach v obleku teda... nebo aspon v necem velmi podobne slusnym... (aj dredari se slusne oblikli :) )
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    tak jak teda s tim oblekem? :)
    CLOUD
    CLOUD --- ---
    Frky: Snad probuh ne, co mam zkusenost, tak na FF prijimacky nechodil v obleku skoro nikdo.
    FRKY
    FRKY --- ---
    ten oblek jako vážně?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANTROPOLOGUS: to tak detailne nevim, ja mela prave to srovnani Ecovy beletrie a odborne literatury (mne se mozna paradoxne cetly mnohem lip jeho lingvisticke prednasky, nez Jmeno ruze). Nejaka vrcholna interpretace potreba nebude, spis nejaky aspon trochu fundovany nazor...
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    Diky za info. Kdyz uz jsme u tech seznamu literatury, odborna - tam mam predstavu na co se tak muzou zeptat, ale na co se treba ptaj u beletrie? Ctu sice hodne a rad, ale ze bych dokazal nejak uzasne interpretovat treba Kafku to se rict rozhodne neda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam