• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: no právě .)) ehm..
    KALHOTKA: to bylo tak, že hned po maturitě jsem se nedostala, tak jsem šla na jazykovku, tahle byla zrovna fajn a přínosná. pak už jsem se dostala.do prázdin jsem byla ještě studentka, ale šlo to se mnou z kopce, chtěla jsem přerušit, děkan je debil, nepovolil i přes splněné podmínky, nejdřív mě vyhodil,abych se mohla odvolat, vzal mě zpět, ale jen posunul postupku, to mi bylo naprd, tak bylo nejjednoduší řešení přihlásit se znovu (na radu proděkanky) a prostě si to dodělat. v bakalářském.
    jinak teď jsem ještě na VOŠIS.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: :D :D to si umim predstavit, ona vzdycky cumi jak suva z nudli, jak ta mi lezla na nervy cely ty tri roky :)
    SIIMA: aby se te nezeptali "a tentokrat uz to mate v planu dodelat?" :))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ...jinak jste měli vidět Opletalku, jak na mě čuměla, když mě v pondělí uzřela :))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    před pěti lety jsem měla sedmdesát - to je údaj pro náhodu, komise má pak čistý ruce, když se nedostaneš :) ale tehdy mi to vyšlo.
    teď mám z prvního kola 35 (na mě slabý, pač nejsem silná v okecávání, v ústních dostávám málo), tak si úplně nejsem jistá...ale ráda bych, kdyby brali jako plus to, že se kulturologie držím jako klíště takovou dobu a zkoušky dělám de facto potřetí :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: v kombinaci s tim popisem dalsich proprci se daji mezi invazi zrzek a ceskych genu poznat celkem snadno :-D
    cervena jsem porad, to je takova moje obvykla barva, jen pri nervozite jsem jeste cervenejsi .-)
    Czumalo, je vesely briskaty chlapik v ruzove kosili, neprehlednutelna postava a Soukup kudrnaty elegan, lec trochu slizky, ale nijak vyrazne neprijemny, sedel uprostred.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: hlavne muj nick souvisi s mym pravym krestnim jmenem.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: no,jestli si to pamatuju dobre a nemotam si Te s nekym jinym z nyxu, tak jsi psala neco o trojkach, a ze jsi napul arabka, takovejch holek tam byla v pondeli jedna ;-) ja jsem ta, co sla k Soukupovi hned jako druha, kratky vlasy, oblecena jak na pohreb, spoustu blbejch kecu pred i po zkouce (nervozite ze me dela absolutne nesnesitelnou bytost :-)) a zrzava kamoska, co sla na zkousku k Czumalovi.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ANTROPOLOGUS: myslim, ze duseni ze strany komise se nedeje, toho bych se snad nebala. ale je fakt, ze jsem tam podusila sama sebe, ale to asi patri mezi jednu z mych zvrhlych uchylek :-)
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    To je docela chvilka... Na druhou stranu na slusny poduseni to staci.
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    A Jak dlouho vubec ta ustni tak zhruba trva?
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    Tak na co chces pozvat... staci rict :) Treba an párty ;)... V sobotu.. Abych nebyl treba taky jedinej nestudent odsud... :(:(:(
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    zítra.... čeká mě to zítra... achich. Drzte mi palce, kdo bude nejvíc toho zvu na pivo ;)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KALHOTKA: jak bylo zmíněno, opít se můžeš jít stejně chodit na přednášky - seznámit se s náčelníkama a další rok to zkusit znova a pokud profrčíš písemný tak ústní už budou zadarmo...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: tak nejak.

QUANTI: a to je pravda, nema cenu se setrit, at si jatra uzijou.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (a klidne radsi dvakrat ;))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: opit se clovek muze tak jako tak ;)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: stejne se pujdu opit radeji, az mi to prijde pisemne :-)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    QUANTI: ok, ale i matějů to říkal, že prostě těch 70 bodů = přijat.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: uz jsem to nasla, pred dvema lety: 4. Přijat ke studiu je uchazeč, který dosáhl pořadí odpovídajícího předpokládanému počtu stanoveného k přijetí; nutnou, nikoliv postačující podmínkou pro přijetí je získání minimálně 70 bodů v celkovém součtu.
    a letos: 4. Přijat ke studiu je uchazeč, který splnil nezbytnou podmínku pro přijetí, tj. podle počtu dosažených bodů se umístil v pořadí odpovídajícím předem stanovenému předpokládanému počtu přijatých.

a nic se nehovori o hranici 70-ti bodu, takze proste prvnich tricet, a pokud bude slabej rocnik, tak ma clovek sanci se dostat i s 60 bodama, ale to je zatim ve hvezdach.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: mas pravdu, ted taky nevim jiste, jak to je...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam