• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    coby slepec scaner mam. :o) stavte se nekdo s rozvrhem, nascanujem. mmch, tenhle probém jsme řešil v prváku, nikoho jsem z ročníku neznal, rozvrh ještě první říjnový týden neměl, dost tvrdej start. aleee, i takhle se dá dojít až do páťáku. :o)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    VRATENKA: Takhle je to víc punk... woe :D
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    v tom pripade uz vubec nechapu, ze je nekdo schopnej ho na pocitaci vytvorit, vytisknout, dojit k nastence, tam ho pripichnout, ale neni schopnej udelat par kliku navic, aby to vyvesil i na net. Mimoprazskym studentum by neuveritelne ulehcil zivot a jeho by to nebolelo. Grrr.
    KATJA
    KATJA --- ---
    to bych nejdriv musela mit scanner, vole ;)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KATJA: a kata vam ho za dalsi 2,- naskenuje :) ...
    KATJA
    KATJA --- ---
    ale na nastence ve skole uz preci rozvrh vysi uz tyden, ne?! a za 2kc ho muzete mit i v papirove podobe ;)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ale teda stve me, ze jeste neni, muj chlebodarce se uz tvari docela otravene, ze mu nejsem schopna rict, jestli budu mit cas v dobe, kdy bych mela byt v praci.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: tak si rikam, ze kdyz je 6.10. zahajeni, 7. se normalne prednasi, tak by bylo prima to vedet v pondeli, aby clovek aspon vedel, kam a proc ma v utery prijit.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    pockej si, no ;))) akorat nevim jestli to pondeli bude uplne dostatecne ;)

i kdyz, jo, posledni dobou uz vetsinou bejval rozvrh na zacatku semestru - nekdy dokonce i den dva predem! :)
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    :DDD
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    :))))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    no dobre, nechtela jsem vas az tak moc pobavit, trpelive tedy vyckam do pristiho pondeli.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    checht
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    :D
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    existuje uz nekde rozvrh v el. podobe?
    TAGI
    TAGI --- ---
    Jinak se na Vás Moc Těšim!!!
    TAGI
    TAGI --- ---
    MEADY: jasně, jde jen o vyplnění těch papírů, my to máme horší (už jsem tim letos pár hodin strávila...)
    MEADY
    MEADY --- ---
    Měla bych dotaz na vás starší: Jak probíhá a jak dlouho trvá zápis? Je to spíš záležitost přijdu/ukážu doklady+dopis o přijetí/podepíšu/ odejdu, nebo to funguje i jako nějaká informační schůzka? A je možný to zvládnout do hodiny?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    YACHTBEAR: tady budeš taky jenom pít :)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    KALHOTKA: Ortová je kráva.
    Tak tam chod jako ja na sinologii posledni dva roky - na prednasky... Teda je pravda, ze me stejne nevzali =) ale byla to moje blbost, ze jsem neudelal I.kolo testu.
    De-facto me bylo jasne, co tam asi bude, ale po maturite jsem jen pil, kazdopadne cesty bozi jsou nevyzpytatelne a ja jsem na kulturologii :) Kde jsem mnohem radeji=)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam