• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: simte ruzovyho tam neni nic :)

tam je akorat blby, ze zasuvky jsou, ale jedine na stenach, takze notesoidni se musi natlacit ke zdim :) a kolik jich je nevim :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: he-le... nejaka zasuvka byla myslim i ve stary 315, parkrat jsem tam notes mela, ale ja to stejne nestiham psat, jak oni prednasej (a to myslim ze pisu celkem rychle - ale obcas si clovek potrebuje neco namalovat a tak... a to spojeni ruky s mozkem i ohledne pripadnyho uceni je proste u me lepsi pri rucnim psani, i kdyz teda precist to pak je spis nemozny :))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: aha :-( tak to bude nejaka ruzova novinka
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: to neni ani jedna. ale k modre a zelene jsou smerovky :) a na tom zadnim schodisti uz se zorientujes podle cisla
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: a kdyz je tak skvele nova, jsou tam aspon zasuvky na notasy?
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: a je to modra, nebo zelena?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: jak rikam, vsechno v jedne budove, tohle je akorat jedina ucebna, ktera neni na patre (a radi tam cpou prvaky .))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: takze 138 je teda v Celetny, prima.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ale to byste se doptali, jste prece sikovni... :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: nene, to je z byvale knihovny, ktera je ted na hlavni budove, takova velka nova poslucharna (takze si tam budete pripadat straslive osameli a blbe se odtamtud zdrha a jeste hur vraci, protoze dvere jsou zvenku na kouli)...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: to je... musis jit podle sipek na modrou/zelenou poslucharnu a jde se tam tak, ze v prvnim patre slezes z hlavniho schodiste, jdes doprava a kolem jazykovych uceben dozadu a tam pak tim schodistem nahoru
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    VRATENKA: nebo, ze by to byl preklep a bylo to 318 a ne 138?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (nastenka je proti dverim do sekretariatu a na katedre uz jste aspon pri prijimackach hadam vsichni byli...)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MEADY: na spoluzacich, je ke stazeni http://www.spoluzaci.cz/documentScreen?classroomId=135712&folderId=0&classroomId=135712&orderBy=date a jsou tam i cisla uceben, ale i tak by me zajimalo, kde je treba ucebna 138? v Celetny? na Palachaci? kurna, to si to ma prvak vycucat z prstu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEADY: prosimte je to vsechno v jednom baraku, takze si to prectes na nastence :) z ty rozmazany mobilni fotky fakt nedolustim, co je 315 a co je 318 :) neboj :))
    MEADY
    MEADY --- ---
    QUANTI: Jsou prosimtebe na tom rozvrhu pro prváky i čísla učeben? Je hezký, že po slavnostnim zahájení následuje výuka, ale kam mám jít, to netušim:)
    LAST
    LAST --- ---
    ok, dobra zprava:)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LAST: nowai (leda by byla nejaka exkurze s Czumalem?)
    LAST
    LAST --- ---
    na UK je zvykem jezdit na seznamovaci tydeni kurz, poucte me prosim, jak je to v pripade kult.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    DALIBOR: jsem se byla právě zapsat do prvního ročníku! :))
    ...nechodila jsem na zkoušky, tak jsem musela skončit, pač už to systémově nešlo zařídit, abych takhle pokračovala. ale už jsem to tu předtím popisovala...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam