• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VETRNA_HURKA: no jo, ja uz mela nastudovano driv :] ted se placam v jedny reklamce, ale tak trochu me to prestava bavit (oproti tomu, co mi slibovali, furt akorat korektury...)
    VETRNA_HURKA
    VETRNA_HURKA --- ---
    QUANTI: JJ, tebe znám..:) na rozdíl od všech ostatních sis to celý zkrátila, co? Copak vlastně teďko děláš?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VETRNA_HURKA: 2004, ale vis jak... ja jsem vsude ;)
    VETRNA_HURKA
    VETRNA_HURKA --- ---
    ehm, někdo další s nástupem 2003?
    spolužáci :) ?
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    tak proč jsou v záhlaví Krásný ztráty? proč se nejde do Ztrát, kam se nás určitě vejde víc? Nechápu. Navíc by to asi chtělo dát buď na nástěnku na katedře nebo rozhodit po webech ročníků, protože ne každej kulturolog je na nyxu.
    TAGI
    TAGI --- ---
    Brušte tužky, plňte pera! Zítra vás čeká Velký svět, mí milí!
    Welká(m) Iniciace proběhne opravdu 16.10 v 19.30 v Ideálu, Sázavská 30, http://www.sweb.cz/cafeideal/
    Je to samozřejmě pro všechny - a pro prváky povině, neb jistě i oni už ví, že bez iniciačního obřadu se stanou vyděděnci společnosti!
    Počítám, že prváků a třeťáků přijde dost a Vám starším bych byla vděčná, kdybyste posbírali přibližná čísla pártystů z Vašich ročníků, abychom měli alespoň hrubou představu o počtu.
    Díky moc, chtěli-li byste se přidat k přípravám (neplatí pro prváky), zastavte zajímavě vypadajícího třeťáka - on už bude vědět!
    Tak hupky do hajan - ať vám to sluší - začínáte zítra brzo, já mám ještě celé dopoledne aby se ze mně stala Kulturoložka, jak má být! Adié!
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    je to pro všechny přece, ne? :)
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    Ať je to kde je, kde to teda je? :o) chci se coby páťák zeptat, můžu se přijít ukázat anebo je to privátní párty po prváky a třeťáky? Může to někdo lépe specifikovat? Nerad se jakkoli kamkoli vnucuju.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    aha.
    MEADY
    MEADY --- ---
    Na spolužácích třeťáků, kde jsem si stahovala rozvrh. Je to na nástěnce
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    na jakých polužácích? tam, kam koukám já, nic není :)
    jdu do Ztrát, už jsem to nahlásila i výše ;-)
    MEADY
    MEADY --- ---
    Nejsem si jistá, kam mám toho 16.10 dorazit, zda do Idelu (jak je psano na spolužacich) nebo do Ztrát...:)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    QUANTI: Vid, ze je lepsi to psat rucne =)... Ja si obcas prinesl na prednasku notebook a celou dobu jsem byl na icq, takze vubec nevim o cem byla... =)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: simte ruzovyho tam neni nic :)

tam je akorat blby, ze zasuvky jsou, ale jedine na stenach, takze notesoidni se musi natlacit ke zdim :) a kolik jich je nevim :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: he-le... nejaka zasuvka byla myslim i ve stary 315, parkrat jsem tam notes mela, ale ja to stejne nestiham psat, jak oni prednasej (a to myslim ze pisu celkem rychle - ale obcas si clovek potrebuje neco namalovat a tak... a to spojeni ruky s mozkem i ohledne pripadnyho uceni je proste u me lepsi pri rucnim psani, i kdyz teda precist to pak je spis nemozny :))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: aha :-( tak to bude nejaka ruzova novinka
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: to neni ani jedna. ale k modre a zelene jsou smerovky :) a na tom zadnim schodisti uz se zorientujes podle cisla
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: a kdyz je tak skvele nova, jsou tam aspon zasuvky na notasy?
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: a je to modra, nebo zelena?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: jak rikam, vsechno v jedne budove, tohle je akorat jedina ucebna, ktera neni na patre (a radi tam cpou prvaky .))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: takze 138 je teda v Celetny, prima.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam