• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    A_A: jo dík, Bofora znam, už sem mu psala dřív... prý to pošle .) jinak v ostatních auditkách mě vyfakovali za to že neumim hledat na fakultních prohížečích... njn... holt někomu příde snažší se takhle zeptat než se tim furt protloukat... :)
    A_A
    A_A --- ---
    MIKATCHOU: hele bofor něco má, psal i bakalářku o teknu... mu písni- id bofo
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    ahoj, prosim vás nenachází se mezi Vámi nějací vlastníci elktornických forem nejrůznějších absolvenstkých prací na téma subkultury? (punk, techno, emo, metal...cokoliv takovýho) sháním co se dá! pro potřeby mé disertace.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ...mohl by někdo vzít balíček a rozdávat těm, kteří se nedostanou do papírnictví...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ...rozloučení je teď v pátek 13.2. od 12h, Krematorium Strašnice
    přineste každý jednu hrací kartu, prosím.
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    MIGHT: z kulturologie z varsavske SWPS, uz jsem klidna:)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    LALAITHWEN: A z jake kulturologie pochazis clovece? Hlavne Dont panic! :)
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    MIGHT: Vykriky do tmy:) nic, zdalo se mi, ze jste tady jenom kulturologove z UK, tak nevim jak moc jste nebo ne na kulturology z jinejch skol:) mam zkouskovy, tak jsem lehce paranoidni
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    LALAITHWEN: Co? :)
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    pridavam se k vam i kdyby jste nechteli, i kdyz s vama nemuzu chodit chlastat
    MEADY
    MEADY --- ---
    A_A: Díky, už jsme to vyřešili:) Je to až na příští semestr.
    A_A
    A_A --- ---
    MEADY: hele vůbec se nestresuj...
    tu práci můžeš/nemusíš odevzdat v tenhle termín. a co se týče obsahu, já psla něco vo egyptě myslil. jako neni to nic hroznýho, vybereš si kult. okruh, z něj civilizaci, kupř. Řecko...no a o tom se už dá napsat spoustu
    jinak, kdybys jooooo chtěla, mam v copmu, koukam, celý kulturologický koncepece...
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    LARK: Já si myslím... Že je to zajímavá otázka :) takovej hrdinozločinec to byl ,)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    LARK: Ja si pockam na film, podle toho si udelam nazor!! :D

MIGHTISKOX: FAIL
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    LARK: W00T?
    MEADY
    MEADY --- ---
    S ostatníma prvákama ted řešíme takovou ehm nesrovnalost. S Matějů jsme se tak nějak "domluvili," že o zápočtu u Boreckého nebudeme mluvit, že se uvidí, jak se situace vyvine. Ticho po pěšině, když tu http://kulturologie.cz/index.php?pid=1&rid=1&cid=280.
    Náš problém tkví v tom, že jsme a) Toynbeeho s Boreckym neprobírali b)dal nám rozpis témat, kde to vypadá, že jsme tento semestr měli dělat hru, imaginaci, komiku, atd. Ale nejspíš to asi je zadání pro nás, že? Tak se ptám ještě vás, než budu v pondělí uhánět Končelovou, co o tom ví...
    Mimoto je ted prý prof. Borecký v nemocnici, takže komunikace student-profesor aktuálně asi není možná.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    nemáte někdo v e-podobě zápisky na zkoušku Antropologie II ? ...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MIGHT: aha, dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam