• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    MEADY
    MEADY --- ---
    DALIBOR: Já slyšela o Vokovicích:(...
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    Nechci roznášet fámy, ale doneslo se ke mně, že se má katedra kulturologie a andragogiky stěhovat na Veleslavín...doufám, že mi to vyvrátíte...
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    KALHOTKA: wow az takhle jo, ta dvojka vypada trosku jako variace na s..cio. Fuj nesnasim to slovo, ani to co se pod ním skrývá.
    BOFO
    BOFO --- ---
    A_A: zapomelas rict ze to pak este 2 roky zapomenou akreditovat a dalsi rok vypsat prijimacky takze to bude tak za 5 nee? ;)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KALHOTKA: vidím to na dva testy během jedný zkoušky, co je na tom nepochopitelnýho? dostaneš nejspíš dva papíry, nová stránka v pdfku s tím fakt nemá co dělat...
    KATJA
    KATJA --- ---
    KALHOTKA: ja myslim, ze to jsou ruzny testy.. ty studijni predpoklady jsou stejny pro vic oboru a je to spis takovej iQ test, jestli clovek umi logicky myslet a tak...
    EDWAR
    EDWAR --- ---
    zdravím, nenašla by se tu nějaká dobrá duše, která by byla ochotná mi poradit, jak se připravit na přijímačky (z čeho,...)?
    A_A
    A_A --- ---
    hm, řekla bych spíš, že bude jeden a bude obsahovat bod č.1 i 2.
    ale je možný, že trochu přitvrdili, když jde o trříleté studium, zakončené bc. zkouškou...

se optam na katedře a dám vědět
    A_A
    A_A --- ---
    BOFO: sem ti to řikala, za dva roky, až nynější prváci udělaj bc. tak aby se měli kam hlásit:)
    BOFO
    BOFO --- ---
    kua spis mi reknete kdy uz otevrou to mgr... .))
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    berou 30/300, tenhle rok myslím 30/200 ... studium je velice náročné :)
    A_A
    A_A --- ---
    RUDIEE: povětšinou se hlásí lidi z gymplu

ale nevim, zda se dělají stále dvoukolové zkoušky...?? jestli jo, ráda poradim. kdyžtak do pošty:)
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    ahoj, můžete mě někdo pls trochu informovat o přijímačkách na kulturologie? obtížnost, úspěšnost, co požadují, z jakých škol jste tam šli...? byla bych někomu molc vděčná :)
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    Rozloučení katedry s osobností profesora Vladimíra Boreckého se uskuteční ve středu 25. února od 15:00 v místnosti č. 138. Jedná se o zcela neformální setkání studentů a pedagogů.
    A_A
    A_A --- ---
    MIKATCHOU: chápu...
    a přeci vim, že znáš bofora, dyk sme spolu byli šici na uk.)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    A_A: jo dík, Bofora znam, už sem mu psala dřív... prý to pošle .) jinak v ostatních auditkách mě vyfakovali za to že neumim hledat na fakultních prohížečích... njn... holt někomu příde snažší se takhle zeptat než se tim furt protloukat... :)
    A_A
    A_A --- ---
    MIKATCHOU: hele bofor něco má, psal i bakalářku o teknu... mu písni- id bofo
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    ahoj, prosim vás nenachází se mezi Vámi nějací vlastníci elktornických forem nejrůznějších absolvenstkých prací na téma subkultury? (punk, techno, emo, metal...cokoliv takovýho) sháním co se dá! pro potřeby mé disertace.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ...mohl by někdo vzít balíček a rozdávat těm, kteří se nedostanou do papírnictví...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ...rozloučení je teď v pátek 13.2. od 12h, Krematorium Strašnice
    přineste každý jednu hrací kartu, prosím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam