LALINA:
TADEAS:
napíšu něco málo o své cestě a o svém vývoji.duchovní rozvoj je z velké části mimo koncepty,ale přesto obsažen ve všech konceptech-proto se pokusím vysvětlit jak to vidím já:))))
svou cestu bych uměle rozdělil na cestu transformace a na cestu transcendence.
cestou transformace jdu způsobem energetických cvičení,prací s čakrami ,uzemnováním a sebezkušenostním rozvojem.objevují se různé omezující vzorce myšlení,bolesti na emocionální úrovni z dětství,en.bloky a já to postupně rozkrývám,nechávám tyto části mě samotného opět žít a tím se osvobozují a transformují.při této praxi používám "koncepty"jako je nižší já,vyšší já,maska,ego,superego,esence.občas to pěkně bolí,občas to pěkně smrdí,ale ve finále to vede k rozzáření mé esence,mé podstaty a k větší celistvosti.
je to mravenčí,postupná práce na osobnosti-což ale vede k zjemění a otevření se Životu.
tato cesta u mě převažuje-je to taková cesta od zpodu nahoru.
potom pro mě existuje cesta transcendence-cesta Boží milosti ,cesta od zhora dolů;)
v této cestě existuje otázka Kdo jsem,kde jsem a co chci.
zde existuje odevzdání všeho,co je v daný okamžik, Nekonečnému Bohu a rozzáření Boží přítoomnosti ve mě,skrze mě-vlastně úplně nenáročná a jednoduchá praxe.může mít formu meditace,či motlitby.
bez první cesty by ale této praxe pro mě vůbec nebylo.Obě se ve mě spojují v nádherný celek a mohu chvílemi spočinout ve svém středu tady a teď a toto poznání rozvíjet v každodenním životě.