• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: Viděl jsi Celestýnské proroctví a Indigo? Oboje bude uvedeno na Pražských branách. Na Indigo jsem četla hrozně negativní recenzi, že prý brak braků. Celestýnské proroctví vypadá zajímavě.
    V každém případě bych na Branách ráda zašla na to Tajemství. To jsem ještě neviděla.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI:
    k te zene sem chodil na kurz EFT,ale prestal jsem tam z osobních důvodů chodit.kazdopadne jsem ji vypaloval bud WTB nebo Secret;)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    FORINTI: tam šlo o to, že to není diskuse, jsou to doslovné originální anglické texty o mexickém čarodějství, takže tam mohou být některé věci nesrozumitelné. Nedalo se s ním nijak o tom diskutovat, je to jen "kopírovač" s tím, že se castaneda "nedá ředit" ... anglicky neumím, takže jsem jen zaregistroval diskusi na tohle téma, bez toho, abych si mohl něco přečíst ...

    Titul zní v češtině "Vnitřní oheň". Castaneda je docela složitý čtení, které může něco naučit, ale chce to také odstup. Knížky na sebe navazují a je dobré je číst ve sledu v jakém byli vydány (kromě první), aby člověk pochopil vývoj jeho osobnosti.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    DRAGEL: Vyhoštěn pro srozumitelnost textů? zajímavé, jako že by otevřeně říkaly něco co Castanedovci popírali?
    O Castanedovi toho moc nevím, četla jsem o něm jenom pár povrchních informací. Přítele ale extrémně zaujal jeden jeho titul.
    Jak se to jenom jmenovalo....něco ve smyslu SAMOVZNÍCENÍ:-))) jakože až mě to tu bude štvát, vypiju si skleničku toho a toho pohladím kocoura na klíně a udělám.....PLOP....a budu pryč. To je asi tak jediné co jsem si z toho vzala....
    Takže vidíš, že fakt vůbec nic nevím:-)))))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    FORINTI: kdysy dávno jsem se dostal do klubu [ Carlos Castaneda: The Active Side of Infinity ]
    Tohle téma mě zajímá, přečetl jsem asi metr knih Castanedy a tak jsem se tam lognul ...

    Je to velmi specifická diskuse, o kterou její autor velmi dlouho bojoval s jedním adminem. Když se do ní podíváš, tak je to na první pohled jasné ...
    V podstatě to jsou doslovné originální texty se kterými byl majitel diskuse "vyhoštěn" z jiných Castanedovských diskusí, právě pro jejich "srozumitelnost".

    FORINTI: nepřišel jsem si sem zabojovat, či něco rozvrátit, jen jsem se chtěl něco dozvědět, ale ...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Ha Zákon přitažlivosti:
    Kupujeme včera takhle bonboniéru pro bábinku, pročež ji skolil jakýsi virus a nějak špatně to bere:-), vybíráme a mne padne oko na višně v čokoládě.
    Hned to navrhnu, návrh byl zamítnut, ale já si říkám: "Mńami mňami to mi chutná, to bych si tak dala, uplně citím jak se mi rozplývají na jazyku." No nic byla vybrána jiná.

    A dnes přijdu domu, na stole mám malinký dáreček Višní v čokoládě a pod tím nápis: To nám dali na FEBIO FESTU.

    JOjo:-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: promiň, že jsem se tady chtěl něco dozvědět, asi tuhle chybu už nezopakuji ;-)

    P.S.
    svůj nezměněný pohled na N.A. stále mám, takže není důvod nic hledat ;-)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    SHEALA: Aha díky, Bendu neznám a potom co jsem o něm četla v klubu 2012, asi ani znát nechci:-)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Čerstvé zážitky z ESOTERIKY:
    Doktor Quantum FRED ALAN WOLF byl vážně super. Líbil se mi jeho přístup, pro někoho možná trochu americké:-) ale mělo to šťavu. Výborně jsem se bavila.

    Aaaa potěšila mě MuDr. Sindy Katayama asi první člověk u nás kdo se zmínil o Esther Hicks a učení ABRAHAM :-) Sice podala jenom základní informace, které už dávno znám (což se mi poslední dobou stává prakticky na všech přednáškách!!!???:-)))) ale stejně mě to potěšilo
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FORINTI: Astar Seran ma byt mimozemstan , se kterym komunikuje Ivo A. Benda. Asram Seran, pokid je mi znamo, zatim neni nic, ale nebylo by spatne pro to najit nejaky vyznam, pokud koncepty nemaji smysl :-)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Ještě bych se chtěla omluvit, za anglické linky a záhlaví. Teď jsem si uvědomila, že jsem tak trochu mimo realitu, když si myslím, že všichni všemu přesně rozumnějí.
    To platí hlavně pro link na HAYHOUSERADIO a užitek a potěšení, který z něho můžete mít.
    Studuji Anglistiku (I'm gonna be an English teacher:-) a jak se pořád pohybuji mezi spolužáky, tak mi to trochu zastřelo realitu. Pardon
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    ECLECTICA: :-)) asi ano pardon, nejmenoval se někdo Asram Šeran, nebo tak nějak? Asi se mi to spojilo
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FORINTI: ehm, asram je neco misto k provozovani meditativnich cvidceni, to jen tak pro poradek :)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Jinak bych vám chtěla poděkovat, že neflamujete. Po tom, co se tu dělo včera jsem se už bála, že přijdu, tady bude 160+ a já budu muset všem rozdat banány a zůstanu tu sama:-)
    Oceňuji příspěvky všech, pozitivní i negativní. Jen si prosím nenadávejte:-) Dík
    Mějte na srdci ty, kteří sem přijdou se zájmem, začnou číst zajímavé téma a pak 30 příspěvků typu: "ty jsi blbec, ne ty jsi blbec, ne ty větší...:-)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    KAILASH: Asi se ti to bude zdát divné, ale já nemám pocit hledání a rozhodně se duchovnem nezabývám z důvodu pocitu nějaké osobní krize (ať už krize v jakémkoliv smyslu)
    Spíše mám pocit jakéhosi zvláštního odkrývání věcí, které nějak "dávno vím"
    Ačkoliv se o duchovní věci zájímám už poměrně dlouho, vzhledem k mému věku, nikdy jsem neměla a zatím ještě stále nemám potřebu svojí víru šířit a přesvědčovat druhé.
    Proto mi taky tak dlouho trvalo,než jsem si vůbec založila klub.
    Založila jsem ho proto, že strašně bažím po informacích a potřebovala jsem vědět, co si myslí ostatní, mám ráda diskuzi.
    Takže se mi těžko stane to, co nebohému panu ašrámovi, spasitelovi, který ve svých 50 letech zemřel (zřejmě z důvodu, že se nedostavil spasitel, kterého očekával)
    Na karmu ještě nemám zcela ujasněný názor....ale na "momentální zatracení" z důvodu odžívání si karmy nevěřím - díky zákonu přitažlivosti-
    Křesťanství není moje cesta.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    DRAGEL: Nyni nemluvim o new age, ale o obecnych principech. Pocinas si zhruba jako nejaky jouda, co dorazil na klub o, rekneme, programovani, a prvni, co prohlasil bylo "tak mi teda laskave vysvetlete, co to to programovani je, ja si o tom nic zjistovat nebudu, nemam na to cas".
    Odpoved na tohle (obecna a univerzalni) je: kdyz nemas cas si o tom neco zjistit, tak nemas ani cas o tom nekde zvanit.

    Zname mudroslovi: kdo chce, hleda zpusob, kdo nechce, hleda duvod.
    Kdybys hledal zpusob, a chtel se neco dozvedet, tak bys misto tech pindu tady hledal v Googlu. Aspon vetsina alespon prumerne mentalne nadanych a sobestacnych lidi to tak dela.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    LALINA: jako poznani o kterym kdyz chces neco rict, tak ... zustanes s otevrenou pusou nebo naopak reknes spoustu veci ale citis zes to nevyjadrila vubec

    veci pro ktere nejsou pojmy
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    DRAGEL: co je pak tedy základem diskuse?

    Je to sdělování "pokročilých informací" mezi zasvěcenými jedinci, nebo je to informační diskuse s rozšířením obzorů dalším?

    No nic, kdo nechápe, tomu ani tisíc slov nepomůže ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    co to je vlastne dojít ZA koncepty? co si pod tím konkretne představujete?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: dobře se podívej na omezenost nejdřív na mě a pak na sebe ...

    Já jsem omezený, protože jsem se tu OD NIKOHO nedozvěděl nic, co by charakterizovalo NA jinak, než jsem napsal ve svém prvním příspěvku
    [ DRAGEL @ NEW AGE ]

    No a teď se podívej na svoji omezenost. Jediné co jsi naspal, byla stupidní rada sebevzdělávání. Neudělal jsi pro objasnění věci VŮBEC NIC. Takových lidí co mají plnou hubu intelektuálních řečí a ruce v kapsách mám okolo sebe tuny. Sorry, že jsi intelektuálně líny a průměrný ... ale je pravda, že s tímto postojem budeš zajímavý opravdu ve všech klubech, univerzalita tvé informace je opravdu unikátní :-)))

    Jediné co jsem se tu od všech dozvěděl, že jsem mimo. Ale co je správně jsem se od nikoho nedozvěděl. Tak nějak mi tu chybí pozitivní přístup ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam