• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    GOG23
    GOG23 --- ---
    LILY: ach tak, no tak pokracuj :-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: se stavm na konzultaci zda moje hovinka smrdi, ju?!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    Moje hovna jsou zlata. Mam uplne jinou diru do zadku, nez vy ostatni (ovencenou vavriny)!
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: je otázka, jakyho jogína...pokud je to jogín toho tpu, co cvici asany a nic dal, tak bude smrdet podle toho, co ji...
    pokud by byl vycistenej..odzemstenej, nejen telesne, ale i emocne a mentalne a jedl by cistou jednoduchou stridmou stravu, nesmrdelo by..
    LILY
    LILY --- ---
    GOG23: A já jsem dostala hroznou chuť se do tebe strefovat. :) Schována za dalekým počítačem, cítím se silná v kramflecích.
    LALINA
    LALINA --- ---
    TVX: kazdej vi, že jeho sakramenty vypadají a jsou cejtit a obsahují podle toho, co jime...takze jdyz budes jist jen misku rejze denne a pit cistou vodu, bude tvoje hovno zcela jiné, než hovno požírace hamburgru a stejků...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    TVX:
    LALINA:
    aneb i joginovo hovno smrdi
    TVX
    TVX --- ---
    SLAUGHTER: Napodobne :c)
    LALINA: Zajimalo by me jak vypadalo to co vychazelo z Jezise nebo Budhy... nikde se o tom nezminuje ale stacil by mi mozna i nekdo min vzdalenej, esli jako transformovali i hmotu v tomto smeru :c)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    LILY: ptala ses jak to a ja ti odpovedel, o blabolech nepadlo ani slovo
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LALINA: tak se koukej za a pod sebe...
    LILY
    LILY --- ---
    TVX: SLAUGHTER: Já vás vidím oba ráda. Kukačku i stonožku. :) Těším se, až se opět stavíte na návštěvu. Pokud to pana GOGa potěší, tak vám nabídnu i nějakou flákotu. I když kukačka, stonožka ni býčice na to nemají uzpůsobeno trávení. Třeba nám GOG poradí, co s tím.
    LALINA
    LALINA --- ---
    TVX: i to muze byt:-)))
    naše vymešky by mely být vždy predmetem primereneho zajmu :-))
    LILY
    LILY --- ---
    GOG23: Já jsem nikdy neříkala, že je to OK. Nebo jo? No jo, já vím, pro tebe je to stejně jen samý blábol.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: beze sporu....
    i já

ale to neni debata o vegetariánství, kterou jsem tu zacala... a tedko jak se z toho dostat, abych si mohla jit schrupnout .-)))

no co: kdyz jsem ji zacala, tak ji (za sebe) pro tuhle chvili taky ukoncim.-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    TVX: rad te vidim pane kukacko :-).
    TVX
    TVX --- ---
    LALINA: esli on ale fakt nemel na mysli uplne konkretne co jde z vás ven...
    tedy, podivat se za sebou do misy :c]
    GOG23
    GOG23 --- ---
    DANKLAR: a prijimani rostline potravy s tim nesouvisi ? argumentuj !
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: ja si jidlo "cistím"
    jestli to dla, zjisti, co se meni, jestli struktura potravy nebo nastaveni v systému (tedy v mozku) ... ja to cejtim..vzdycky cejtim takovy malinky pohyb nebo zmenu napeti nekde v hlave... proste je to cinnost a zmena v tobe, ne v jidle...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LALINA: prikladam vahu tomu, jak se mi jidlo dostalo na stul (velkochovy, jatka...) stejne jako tomu co v nem je (antibiotika, rustove hormony...)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: Nemyslim to zle, ale ven jdou same hovna :-)....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam