• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MONKOK:
    si delas prdel ne
    LALINA
    LALINA --- ---
    hele a je vubec potreba, aby neco májové psali? to tak lpíte na forme? kdybyste se misto handrkovani o odporniky zaposlouchali....
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ECLECTICA: dik, ja jsem cetl materialy od odborniku. ten tvuj me nijak zvlast nezajima.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MONKOK: ja? no TOTO..ja jsem normalni Lalína přece. mám pletovou barvu i krev mam cervenou .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: promin, tys to psala, ze je to jinak,a.... a co? tedko si to kazdej ma predelat podle tebe?
    co te na tech majich tak sere, ze porad kolem toho tak prskáš?
    je to blbost? no tak jdu od toho a je to, ne?

    ja se zadnejma majema nezabejvam, tak nevim.. asi jsou to nejkay zlocinci? nebo lhari? nebo ten... no, amik... jak se sjel kysleinou a zjevil se mu starej Mája a tohlecto mu vsechno nabulíkoval?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    LALINA: no dyt to pisu ne, ze to vedomi je tu celou dobu. a to ze se nepovazujes za indigo neznamena ze mezi ne nepatris ;)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MONKOK: mayove nic takoveho nepredpovedeli, zkus se zeptat nejakeho odbornika...
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ECLECTICA: to urcite :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MONKOK: no nevim, zni to dost dogmaticky takhle....a datace polde myho pozorovani taky nesedi..
    ja osobne bych to takhle rozhodne nespecifikovala... a načíst se do toho vědomí šlo i kdykoli ptřed rokem 2007.. a nejenom indg detem...
    ale je fakt, ze tedko uz je to asi tak nejak statisticky zaznamenatelny .-))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MONKOK: prosim te s tema mayema uz jdi nekam pryc, uz jsem tu jednou psala, jak se veci maji.
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    FORINTI: LALINA: jeho vedomi tu je celejch tech 2000 let a ted uz prisel i "fyzicky".. to jsou prave crystal childern nositele kristova vedomi, prvni vlna "ingovejch" ktery se probouzeli do roku 2007, oni otevreli a ukotvili "patou dimenzi, novy vedomi" ted uz je pristupny vsem kdo chtej.
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    FORINTI: jo to je hezky napsany.
    sem nasel takovy shrnuti probihajich zmen a udalosti souvisejcich s 1987-2012..

    1. Humanity and Planet Earth are currently going through a huge change or shift in consciousness and reality perception.

    2. The Mayan civilization of Central America was and is the most advanced in relation to time-science knowledge. Their main calendar is the most accurate on the planet. It has never erred. They actually have 22 calendars in total, covering the many timing cycles in the Universe and Solar System. Some of these calendars are yet to be revealed.

    3. The Mayan fifth world finished in 1987. The sixth world starts in 2012. So we are currently "between worlds". This time is called the "Apocalypse" or revealing. This means the real truth will be revealed. It is also the time for us to work through "our stuff" individually and collectively.

    4. The Mayan sixth world is actually blank. This means it is up to us, as co-creators, to start creating the new world and civilization we want now.

    5. The Mayans also say that by 2012-
    - we will have gone beyond technology as we know it.
    - we will have gone beyond time and money.
    - we will have entered the fifth dimension after passing through the fourth dimension
    - Planet Earth and the Solar System will come into galactic synchronization with the rest of the Universe.
    - Our DNA will be "upgraded" (or reprogrammed) from the centre of our galaxy. (Hunab Ku)
    "Everbody on this planet is mutating. Some are more conscious of it than others. But everyone is doing it" - Extraterrestrial Earth Mission.

    6. In 2012 the plane of our Solar System will line up exactly with the plane of our Galaxy, the Milky Way. This cycle has taken 26,000 years to complete. Virgil Armstrong also says that two other galaxies will line up with ours at the same time. A cosmic event!

    7. Time is actually speeding up (or collapsing). For thousands of years the Schumann Resonance or pulse (heartbeat) of Earth has been 7.83 cycles per second, The military have used this as a very reliable reference. However, since 1980 this resonance has been slowly rising. It is now over 12 cycles per second! This mean there is the equalivant of less than 16 hours per day instead of the old 24 hours. Another intrepetation is - we, or rather Consciousness have been down this same road seven times before over the last 16 billion years. Each of these cycles of Creation runs 20 times faster than the last one. The same amount of Creation is paced 20 times tighter. This is why time seems to be going so fast. It is not "time" but Creation itself that is accelerating. (see Mayan Calendar Central)

    8. During the Apocalypse or the time "between worlds" many people will be going through many personal changes. The changes will be many and varied. It is all part of what we came here to learn or experience. Examples of change could be- relationships coming to an end, change of residence or location, change of job or work, shift in attitude or thinking etc.

    9. Remember, in any given moment we are making small and large decisions. Each decision is based on LOVE or FEAR. Choose love, follow your intuition, not intellect and follow your passion or "burning inner desire." Go with the flow.

    10. Thought forms are very important and affect our everyday life. We create our reality with thought forms. If we think negative thoughts of others this is what we attract. If we think positive thoughts we will attract positive people and events. So be aware of your thoughts and eliminate the unnecessary negative or judgemental ones.

    11. Be aware that most of the media is controlled by just a few. Use discernment! Look for the hidden agendas. Why is this information being presented to you? What is "their" real agenda? Is it a case of problem­reaction­solution? Do "they" create a problem so that "we" react and ask for a fix, then "they" offer their solution? The "solution is what "they" really wanted in the first place.

    12. Remember almost nothing happens by accident. Almost all "events" are planned by some agency or other. Despite this, it is a very exciting time to be alive!
    LALINA
    LALINA --- ---
    me napadla takova vec asi predevcirem: Ježis vlastne prišel říct lidem, že buh neexistuje
    jo, hereze. ale kdyz pozorne ctete a vnimate, co rikal a delal (nebo aspon se pise ze rikal a delal) tak tomu porozumite...
    on rekl o svem prichodu :prijdu, ale uz ne tak, jak jsem prisel ted.. Neustale se snazi obracet pozornost lidí do sebe, na sjednoceni se..nevnimat uz boha nekde venku, ale v sobe..a tak dale, nebudu to tu rozebirat podrobne..
    knezi ho chteli odstranit prave pro tuhle herezi.. je to jen muj napad, momentalni, moje pohledy na veci se v case ruzne menej a tribej..tohle je jen takova reflexe z myho rozjimani...
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: to ty sama nebo citujes?
    btw: BRAVO
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Můžete si to předstvit zhruba takhle
    MODEL nás všech:-)
    http://www.flowdreaming.com/html/visual.htm
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    KAILASH: NOJO jenže se nic nestalo tobě! chápeš.?...ty sis řekl, what?
    Ale ten člověk se změnil, akorát že tys to nepobral:-)
    Dám vám krutodrsnej příklad, pozorně sledujte, pročež nic podobného ode mně už neuslyšíte:-))

    "Není pochyb o tom, že prvotní církev a patrně i někteří apoštolové věřili, že království boží a Kristus sám přijdou zevně a že se toho dožijí. Jelikož se tak dodnes ani za téměř 2000 let nestalo, je z toho pohled možný jen jediný závěr. Ježíš jasně a jednoznačně říká: "Království není z tohoto světa, království nebeské je ve vás."

    TZN: žádný velký příchod někoho AHOJ JÁ JSEM JEŽÍŠ II. up-graded version a teď poslouchej co ti řeknu.

    Ta změna se podle mě týká onoho probuzení a zjištění že člověk není jen fyzická schránka ale také non-fyzická entita která je přímo spojená s tzv. ZDROJEM, BOHEM atd. Prostě tvé vibrační pole, které dosahuje až ke zdroji. Jseš to ty, kdo tvoří svůj svět a život. A to tak, že si prostě přeješ aby se určité věci udály ( a protože to co si skutečně přeješ a chceš vychází z toho KDO JSI, tedy naplňuje tě to) je zde okamžitá odpoveď.
    Podle Esther Hicks ta odpoveď od zdroje je dokonce rychlejší než světlo. Okamžitá avšak velice záleží na tvé tzv. "přijímacím módu" TEDY zda dovolíš aby se ta věc projevila v realitě. A to záleží na emocích, na pozitivním naladění.....dokonce tahle přjímací fáze je nesnadněji dosažitelná pokud si věci přeješ POUZE Z DŮVODU JELIKOŽ TI TO PROSTĚ DĚLÁ RADOST.

    Pardon tohle je trochu jednoduše řečeno a bude zde 1000 výhrad, ale je to první nastínění z mé strany.


    LALINA
    LALINA --- ---
    KAILASH: ne... necejtim ... a práveže do zadný konkretní roviny to prevadet nebudu.... nechci... nezabejvam se tim detailne, ale vim, ze vselijaky proroctví jsou platný a uz se splnily, ale taky nekdy je problem s casem ... urcit cas...
    podle me, jak ja to vnimam, ze prerod, transformace uz deje diost let.. a nebude to ani nic jako potopa sveta... i kdyz ruzny katastrofy povazuju za prirozeny..jakoze mohutnejsi vyskyt... lidi ubydou... to si myslim...
    ale nemam potrebu to nejak resit, natož se o tom hadat
    žiju tak, jak bych zit chtela a mela a co bude, to bude...
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    LALINA: fajn, viru a pocity ti neberu......proc to ale neprevest do konkretnejsi roviny...jestli citis i ten rok 2012, moznost sazky je stale otevrena :-))
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    LALINA: no dyt ja to tak beru, ja prece nikomu nic nenuti, nikoho o nicem nepresvedcuju. kazdej ma svoji cestu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MONKOK: to se omlouvám, byl to jen takovej hurá výpad do guglu... je tam toho milion:-) a ja se tim do detailu nehodlam zabývat.. tak nevím..
    díky za vylepsení:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam