• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    FORINTI: láska, existence i neexistence má za sebou 1 motiv a to je radost:-)
    poznání taktéž. Na tom je to vidět úplně nejlépe, za poznáním je radost


    To už překrucuješ podle své víry - poznání nemá s radostí přímou souvislost, a už vůbec nevím jak se ti spojila neexistence a radost.
    Ale je to běžné, že když se vírou člověk upne na jeden "motiv" tak mu podřizuje ostatní náhled na svět, aby se necítil ohrožen jeho neúplností.
    LALINA
    LALINA --- ---
    me na techle lidech fascinuje a hrozne bavi jejich betonové presvedceni a to, s jakou pyšnou aroganci se okázale chlubí svoji omezeností...inu..zajimevej druh homo, toto .-)))
    osklíbá se nad tím, že když lidi necemu uverili, tak v tom videj realitu, ale naprosto mu unika, že nemlich to samy dela von.. ale jelikož jede v mainstreamu, tak mu pripada, ze tak jako on, to maji přece vsichni, tak to MUSI bejt pravda, jedina abetonova:-)

    to je takovy tristni, no... porad se lidi handrkujou o to, co je vetsi pravda a co mensi a co zadna...a pritom je tu prostor pro vsechny pravdy a vsechny lidi...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: co chcete od Fucky:-))))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SHEALA: hezka recenze. autor priznava ze to vubec nepochopil a film se mu (mimo jine i proto) nelibil.

    DARJEEL: rekl bych ze tva veta onen film vystihuje mnohem lepe.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SHEALA: what da BLEEEEEEEEEP, to je fer film, ale samozrejme hyperbolicky podany hypotezy v havu pevneho vedeckeho dukazu...fajn, ale brat s rezervou...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LILY: Hele to mě nenapadlo, to je taky cesta:-)))
    KORNY
    KORNY --- ---
    LALINA: hmm dík, cejtim vibraci, teda energii, teda adrenalin, teda šimrání nebo asi emoce .) našel ztratil a zase našel a držim ho... zatim ne moc pevně.. tak jsem si trochu ulevil a musim zas jít aby se mě nepustil :)
    LILY
    LILY --- ---
    FORINTI: Já jsem v osmé. Vždycky, když začali mít dojem, že moc koukám na nyx, taxem dala výpověď..
    LALINA
    LALINA --- ---
    KORNY: aledi, ty sis svyho boha nasel i bez seznamu, zejo:-))
    btw: mas dar menit nazory, otevrenost novému a bejt porad v proudu... nenech si to vzit :-)))
    KORNY
    KORNY --- ---
    tady je to takové...skoro až hyperaktivní :)

    ohledně toho náboženství ve školách, rozhodně ANO, ptz... vyrůstám v ateistický rodině, takže rodiče mi nic necpou, pak přídu do školy a učim se o diovi a afroditě - beru to jako pohádku. Pak druhej stupeň... mám asi trochu představu, že bůh je jeden bez názvu a to ten křestanskej. Řeknu si ok, bud je nebo neni.. pak se učím o alláhovi a zase moje představa mizí protože zjištuju, že bůh může bejt taky jenom jeden muslimskej...no pak zjistim, že bohů sou tisíce.... tak si řeknu, že všechny bohy si lidi vymysleli, a že vlastně neexistujou.. chvíli si tak žiju celkem spokojeně bez boha s tim, že respektuju názor druhejch... A nakonec se dozvim, že myšlenka se splňuje a jsem tudíž nucenej zase přehodnotit názor... ptz tim musim uznat existenci všech bohů. A popravdě se asi u mě schiluje k uznání všeho božstva, co kdy existovalo a dál to nebudu muset řešit :) osobně jsem zatim uznal nejhodnějšího boha, ptz sem ho o něco poprosil a on byl tak moc hodnej a splnil mi to .)

    zas tu nechci předkládat nějaký řešení, ale takovej seznam bohů s jejich základníma popiskama a vlastnostma (čim si je nakloníš, nebo rozhněváš) by nebyl špatnej.. (myslim na škole) ať si každej najde toho svýho. START YOUR OWN RELIGION

    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LILY: U vás asi ne, ikdyž možná? Ale zřejmě v pěti jiných....kromě dvou na to nerada vzpomínám. Lépe řečeno, jsem ráda, že můj život je teď už o něčem jiném.
    LILY
    LILY --- ---
    FORINTI: Tys pracovala u nás v lékárně? :))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LILY: máš tam pacoše a surfuješ jo? To mě by zabili, kdybych něco takového udělala, když jsem tam kdysi pracovala....no nic, nebudu si to připomínat.
    LILY
    LILY --- ---
    LALINA: Nech si toho, mám tu v apatyce pacienty a oni na mě koukají, proč se směju..
    LILY
    LILY --- ---
    RANGDROL: Chichi, a já mám krom prdele oranžovou i ikonku.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ale hlavne jsem hledala toto: (neber si to osobne, Lily:-))

    LALINA
    LALINA --- ---
    tady neco k Darwinovi:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: no ja vim, že to vi....a co?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PATISLAV:
    tohle je diskuze o new age a s tím souvisejících věcech,proto si tady povídáme o tématech jako třeba,kdo má fialovou hlavu a kdo oranžovej zadek,víš.vzdycky máš možnost se jít nudit jinam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam