• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: jiný názory potlacujeme? snad nééé...jak rikam, at si kazdej ma jaky se mu libej, ale tady ale nejsou nejak zapotrebi...tady se lidi bavej o necem, co je zajma, informujou se a spolupracujou..spolusdílej, víš?
    jak by se tibilo, kdybys byla v klubu o psech a bavila se tam s lidma o vsem moznym kolem pejsááánků...a ja tam vlitla a rikala, že čoklové jsou hnusny a vsude po meste jen kadej a tak dale....a vy byste se chteli dal bavit o tom, kterej salon na strihani pejsků je nejlepsi, jaky mate zkusenosti s vycvikem, krmeni a tak a ja vám do toho porád skakala se svým :čoklové jsou hnusny, dokonce ani žrát se nedaj, :-) ale..to uz vlastne rikal Ran

    nechci mluvit za For, ale myslim, ze tenhle klub nebyl myslenej jako arena, kde se lidi hadaji, jestli nu ejč jo nebo ne....
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: moje milá.. uniklo ti, ze tenhle klub se NEJMENUJE "nu ejč ano ci ne?"

    co z toho vyplyva by sis odvodit mohla , ne?
    nekde tu mas klub "veda kontra paveda" , tak se jdi pretahovat tam, ne?
    vše v dobrém, ale pochop, ja sem nechodim proto, abych tady ztracela cas s lidma, který si myslej, že svet vzniknul jen tak aby se neco delo, sam od sebe...
    at si jsou, at si maji svuj nazor, o to nic, ale proc by meli bejt ausgerechnet tady v tom klubu ? k cemu a nac?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ECLECTICA:
    abys nedostala ban ty zlobivá holko
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FORINTI: takze nedostanou ani moznost snest vlastni argumenty? Prekvapuje me, ze se tu ohanite svobodomyslnosti a pravem kazdeho jedince na vlastni pojeti pravdy, ale nazory, ktere se va nelibi, potlacujete. Inu pod svicnem...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Takže
    ID BURKHAR, CLAVEN, PATISLAV ....Read Only na týden!
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ECLECTICA:
    naprosto souhlasím,občas mám akorát trochu egoisticky problém uznat napádání jako názor.je rozdíl mezi tím pokud někdo chce disutovat,vychází z určitého poznání a je otevřen,že jeho názory se mohou v průběhu diskuze zmenit a mezi tím,pokud někdo příjde přesvědčený o své pravdě a hledá záminku,jak ukázat že má navrch,diskuze se potom stává bojem a pokud na to přistoupí druhá strana a začne napad,eventuálně použije stejně trapný argumenty,tak se aud.může zavřít.hlavně v tom nevidím smysl,já bych asi nešel do klubu o BMW a nezačal tam všechny přesvědčovat,že jsou to na hovno auta,že mý je lepší,že vůbec nechápu,jak někdo může v BMW jezdit a at mě dají důkazy,že BMW jsou kvalitní auta a stojí za to se o nich bavit;)))
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    FORINTI: ja myslim ze ten jejich vedecky podlozenej pohled je notoricky znamej, vsichni jsme prosli skolama, zname ty bludy. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak ja se vratim, az to tu zase bude o necem zajimacím, pa.
    LALINA
    LALINA --- ---
    nekdo si plete ignoranci s netolerantnosti...ach....jak priznačné. .-))
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Podle mého názoru je křesťanství metlou lidstva. Hrozně mě pobavili 4 křesťané v létě na brigádě, když mi nutili svoje lži o jakémsi bohu, jenž stvořil tento svět. Ale důkazy (v tomhle souhlasím s postojem id PATISLAV)? Nic. Podobně, jako mě pobavilo id LALINA.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: Pokud budete vysvětlovat svůj pohled místo napadání našeho, tak vás upálím až zítra:-))))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    RANGDROL: ja si myslim, ze takovy nazorovy stret je velmi prinosna zalezitost, nuti obe strany k tomu, aby si cizelovaly sva stanoviska :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BURKHAR: povedal by som, že čoskoro. Ani prorok Lalina, ani slniečkové dieťa Forinti nie sú známe svojou veľkou toleranciou voči neveriacim.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PATISLAV: By mě zajímalo, kdy dostanem ban. 8oD
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PATISLAV:
    co se týče např.síly myšlenky a fungování záměru na hmotu jso zajímavé pokusy jap.dr yakamoto(doufám,ze je to správně)dělal pokusy,že vzal například vodu z přehrady,nalil ji do dvou různých sklenic,na jednu napsal např.slovo láska a na druhou nenávist,potom tu vodu zmrazil a fotil,krystalická struktůra vody"láska"tvořila nádhernou mandalu a vody "nenávist"nesymetrický útvar-je to moc zajímavý
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: vis, me je to vlastne fuk... ja nikomu jeho nazory neupiram, ocekavam od ostatnich neco podobneho..opravdu jsem sem neprisla vest zabomysi valky..nebavi me to.

    handrkovat se o slovícka.. jako napriklad, ze jsem nikde netvrdila, ze gravitacni zakon neplati a tak podobne...ne, to fakt ne, omlouvam se...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PATISLAV:
    nevím přesně na co chceš důkazy a v čem všem jsou proti nám;)
    pokud by tě zajímaly informace o lidském energetickém poli,tak kvalitní zdroj je Barbara Ann Brennan-fyzička,která pracovala asi20 let pro nas a jedna z nejvýznamějších léčitelek světovýho formátu,potom výzkumy dr.Johna Pierrakose,popřípadě něco málo od wilhelma reicha,ale základ je v té B.A.B. a tam najdeš i odkazy na další zdroje;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: Tak třeba zkus skočit z okna a cestou napiš nějaké pojednání o zastaralosti fyzických zákonů...o placatosti země tady těžko mohly být důkazy - maximálně tak hypotézy. Důkazů o kulatosti Země je nespočet (například fotka z orbitu nebo obeplavání celé zeměkoule) a nelze je vyvrátit. Proto je názor, že země je kulatá, kvalitnější, než názor tvrdící opak. A tak se to má se vším. Vy můžete mít dost dobře pravdu. Důkazy jsou ale prozatím ve všem proti vám, je mi líto ;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    Burkhar:díky
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LALINA:
    FORINTI:
    vyhlasuji cestu nenásilí;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam