• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Vysvětloval už někdo spojený s NA rozpínání vesmíru? Eckhart? nebo tak?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    RANGDROL: tak, sem s otazkami :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ECLECTICA:
    za mě osobně mohu říct-si vítána.
    akorát je problém v té diskuzi trosičku.ty se mě zeptáš-já odpovím,já se tě zeptám,ty neodpovíš.....
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    TEFE: To bylo o Eclectice?
    TEFE
    TEFE --- ---
    vadi ji vase nesynchronizovanost. krystal je jemna zalezitost. reflexe: ano, vnitrni vize: ano ale take jisty obranny mechanismus jez se neda chapat ve vyznamu slova, jak byla vyrcena...je to velmi zvlastni zalezitost.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RANGDROL: nemusis se omlouvat...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    RANGDROL: to bylo pro tebe forinti;))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MORPHLER: promin to bylo pro forinti,ale asi i pro tebe teda;))))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ECLECTICA: trochu nechapu za co se snazis bojovat... to ti vadi ze neni v nazvu explicitne ze nechceme resit problemy ktere ma spousta lidi s nematerialnim pohledme na svet?
    LALINA
    LALINA --- ---
    zvlastní, že to naprostý vetšine nyxáků tak nejak došlo... cože ty, taková chytra holka, s tim mas trabl?
    LALINA
    LALINA --- ---
    smarjáááá. dor.
    chces rict, že potom už by te to sem tak netáhlo, jo? ;-))))))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    A nechcete to tu prejmenovat na New age - pouze pro priznivce?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RANGDROL: toi je pro me? dik. kouknu na to..
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: jo aha... tedko jsem se koukla jeste jednou :- je to trochu taky neporozumeni:
    napsalas :
    Pokud ty sama chceš potkávát lidi, kteří mají jiný názor a stojíš o to jim jejich názor vyvracet, tak je budeš potkávat...

ja jsem napsala, ze o to nestojim...tedy o to vyvracet jim jejich nazor.
    Ty sis to vylozila tak, ze nestojim o to je potkavat...
    no takze takhle: ja nestojim o to jim cokoli vyvracet...ale potkavam je - tady nebo venku... a ucim se k nim nejak chovat....nevadi mi je potkavat bezne- trochu mi prekazej tady v tom klubu ....tady by to podle meho nazoru mohlo bejt jako workshop a ne arena..tady je to pro me akorat tak rusivé..ale co, takovej je zivot a clovek se pres to prenese, zejo .-)

drive jsem plejtvala silama proto, abych takovejm lidem vysvetlila, ze jim sdeluju jenom svuj nazor a jejich jim neberu (akorat jsem se ozvala, kdy ten svuj cpali jinejm lidem jako by to byl zakon (hlavne teda u buddhistů)
    vetsinou to stejne nepochopili, protoze me soudili podle sebe .-)

potom jsem se jim snazila jim vysvetlovat, ze to, že s nima nechci diskutovat, neznamena, ze nemam argumenty a jsem zbabela a podobny nápady...

tedko uz jim jen popreju dobrej den a hotovo:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: vim, ale porad jsem sipse pro vyrovnanost a vyváženost, nez pro jednostrannost... čakrovat si, že nebudu potkavat lidi s jinym naorem a jenom samy dobráky, jako jsem ja, je imho mimo tao.. mimo proud... universum stoji na obou polech obema nohama stejně..
    dále: setkání se stínama (at uz v nas nebo kolem nas) nás posunuje, uci a rozviji... v prostředí skleníku, kde je jenom samej pozitivsmus, lidi brzo stagnujou a hnijou...to neni o nicem
    Jiste, kdyz clovek jiste veci v sobě buduje, potrebuje klid a chranené místo (viz kláštery asramy a pod) ale pokud ma uz nejaký základy, mel by vyjít zase ven, do sveta, protoze svet potrebuje tvoje príjemný záření, a nejvic pak ti, kdo ho sami nemaji...
    svetlo ma jít do tmy, k cemu je baterka na dennim svetle?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: promin, ale ty porad jedes v tom omylu, že TADY v tom klubu je zasadni vecí nejakej názorovej střet...
    jak uz jsem rikala, jsou tu jiny kluby a pokud mas potrebu lidem vyvracet jejich nazory, muzes to delat v pomerne velkem mnozství klubů...
    ja jsem tady (a ne jinde) mimo jine práve proto, ze me nezajimaj nazorový střety, (který jsou v tomto smeru pro me ponekud zbytecny a nikam nevedoucí) ale (spolu)práce.

a saskra. nemela bych psat "nezajimaj" , co? ach jo, ta cestina s tema záporama:-)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: Positive attitude, pozitivní přístup tak jak je už léta prosazován v USA, má své pozitivní ale i negativní stránky (lidi kumulujou své problémy, aniž by se svěřili a pak už si to musí zaplatit:-) u psychologa)
    s tím souhlasím

jen mikro poznámečka: Ale to o čem mluvím já, má sice dost podobné pojmenování, pozitivní přístup, ale je to trochu jinde. Prostě nejde jen o tzv. Pozitivní afirmace. Ale to víš:-)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MORPHLER:
    jeste na neco jsem prisel,ja tam totiz vnímam nejaky spojeni,kdyz vidím eckharta-nevnímám jenom slova,ale cítím i vnitřní radost a má esence září jak malýmu dítěti a trochu mě to brnká na tu indigovou strunu,jak jsme se nedávno bavili;)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    hele, ja uz mlcím....;-)))))
    reknu jedno slovo a hned uz z toho je MOJE OSOBNI ZIVOTNI MANTRA (nestojim), díky který se mi v živote hromadej lidi s opačným názorem .-)

reknu primer k stylu myslení a uz z toho je hnedle muj stereotyp o americe ...jo, povazuju ameriku (USA) a jeji lid za takovej hrr, hurá a jupííí...za mentalne hodne mladej a nevyzralej, (ale díky tomu se tam může darit i uplne novejm a prevratnejm vecem, to jsem si vedoma)
    a casto ten postoj keep smiling vede chudáky smilíky az do depresí a psychoz..(no to jen na vysvetlenou)

co kdybyste oba vzali moje slove trochu... jinak? ;-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam