• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    BIRK
    BIRK --- ---
    a do tretice... z SJPP je to cca 700km co?
    BIRK
    BIRK --- ---
    a jeste neco kam az by jste cekali snih? jen v oblasti pyreneji co?
    BIRK
    BIRK --- ---
    hele a kam se to posila? jako do Santiaga a kam? :D
    btw to znam ja to sel v lete (c.Norte) s 23kg na zadech...ty vole kdyz jsem koupil jidlo a vino tak se to houplo i k 30ce...ako mazecek >D
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: posílání věcí normálně z jakýkoliv pošty - do santiaga - neni to tak drahý. No tam je jakoby SJPP -> Roncesvalles 27km myslim s tim, že já netrénovanej s 20kg krysou sem to šel v létě asi 9 hodin - jakoby nahoru je to v pohodě to jdeš skoro po asfaltce, ale pak s ní musíš sejít okolo fontánky a dál a tam bych se bál že bude hafo sněhu a, že bude zapadáno sněhem. Ale imho 2-3 dny ztracen nebudeš. potom je tam možnost přespat na ubytovně pod kopcema ta je asi 8km z SJPP -> ale nevím jestli nebude zavřená ...
    BIRK
    BIRK --- ---
    no camino jsem sel ale Norte...ted chci jit z Pied de Portu..hmmm jak dlouhy useky tam jsou mezi zachytnymi body resp albergiema...asi si s sebou budu brat stan takze bych 2-3 dny mohl byt ztracen :D

btw ma nekdo zkusenosti posilani veci z camina do Santiaga...jako ze az bych to presel bych si poslal napred stan abych ho nemusel tahnout
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: to si piš, že bude... možná bych se trochu bál, jestli to valíš poprvý aby ses tam neztratil :) ....
    BIRK
    BIRK --- ---
    uz jsem se tu jednou ptal na zkusenosti ohledne camina v obdobi UNORU ale ted trochu spevificteji sel to nekdo v oblasti pyreneji...planuju zacit v st. jean pied de port...a rikam s enebude to tam trochu pod snehem? :D
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Tak jsem si procetla uplne uplne vsechno co jste napsali...(abych neotravovala se zbytecnymi otazkami nejen v kriminalistice)
    nechám vše vstřebat, uležet...časem se ozvu..planuji jit Camino pristi kveten nebo rijen

BIRK
    BIRK --- ---
    jak je to s destem prsi caso?
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    BIRK: lidi malo a vetsina mist donativo... blato a puchejre o sto procent vic, nez v lete... :) urcite lepsi, nez to jit v srpnu...
    BIRK
    BIRK --- ---
    olla olla takovej dotaz ma nekdo zkusenost se svatojakubskou ccestou...nejlepe camino frances kolem unora? tim mysli pocet lidi, pocasi atd
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    SNOWBOUND: to co chtel Harkonen je na Finistere, to cos nasel ty je podle smerovacky a jmena ve Francii.. skoro presne na druhym konci svatojakubsky cesty..
    SNOWBOUND
    SNOWBOUND --- ---
    co google? najde to hned jako druhe jestli to je to co hledas ;)
    http://restaurant.118000.fr/v_dax_40/c_restaurant/e_casa-miguel_0558582825_C0000747111
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    Potrebuji sehnat telefon na Casa Miguel ve Finistere... Ted se ukazte... :)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: Jakože ty návaly...
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    BIRK: uz se na to tesim, dik.
    BIRK
    BIRK --- ---
    Sarrie? co? >D
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: congratulations ... hlavně ze Sarrie co :) ?
    BIRK
    BIRK --- ---
    btw nabral jsem v info kanclu brozury o vsech caminech...tak je tahnu s sebou pak je nafotim a hodim na net...
    BIRK
    BIRK --- ---
    tak ted pisu ze santiaga... uspesne jsem dosel i kdyz koleno trochu zlobi ted jdu na konec sveta ale ne ten ofic...pujdu nic...udelam si svuj vlastni...uf po caminu norte camino frances byl peknej hnus...tkaovejchl idi.....bleeeeeeeeeeeeeee
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam