• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    SNOWBOUND: to co chtel Harkonen je na Finistere, to cos nasel ty je podle smerovacky a jmena ve Francii.. skoro presne na druhym konci svatojakubsky cesty..
    SNOWBOUND
    SNOWBOUND --- ---
    co google? najde to hned jako druhe jestli to je to co hledas ;)
    http://restaurant.118000.fr/v_dax_40/c_restaurant/e_casa-miguel_0558582825_C0000747111
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    Potrebuji sehnat telefon na Casa Miguel ve Finistere... Ted se ukazte... :)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: Jakože ty návaly...
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    BIRK: uz se na to tesim, dik.
    BIRK
    BIRK --- ---
    Sarrie? co? >D
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: congratulations ... hlavně ze Sarrie co :) ?
    BIRK
    BIRK --- ---
    btw nabral jsem v info kanclu brozury o vsech caminech...tak je tahnu s sebou pak je nafotim a hodim na net...
    BIRK
    BIRK --- ---
    tak ted pisu ze santiaga... uspesne jsem dosel i kdyz koleno trochu zlobi ted jdu na konec sveta ale ne ten ofic...pujdu nic...udelam si svuj vlastni...uf po caminu norte camino frances byl peknej hnus...tkaovejchl idi.....bleeeeeeeeeeeeeee
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    REVAN: Haha taky sem s návykem z Albánie zkoušel sebou táhnout 20kg krysu, ale nakonec sem poslala asi 7kg do santiaga, protože sem to fakt nepotřeboval... i když sem trochu zapáchal :) ...
    PETRKOR
    PETRKOR --- ---
    A k tomu bych měl ještě za 1250,- letenku 1.9. ze Santiaga do Barcelony
    PETRKOR
    PETRKOR --- ---
    Ahoj, kdyby někdo chtěl jet teď na Camino, tak nabízím dvě zpáteční letenky Bratislava-Girona za 4000,- každou. Odlet 30.7. večer, návrat 3.9. večer. Kdyžtak se ozvěte do pošty.
    REVAN
    REVAN --- ---
    BIRK: jj, to znám :-), já jsem taky začínal v Pyrenejích a potom s sebou vlekl obrovský batoh. Jeden domorodec ve vesnici, prý jestli si ho může potěžkat a měl co dělat ho zvednout :-)
    Přeji pěkné camino a dobré počasí, tady v Praze už třetí den prší.
    AETHER
    AETHER --- ---
    BIRK: No a kde jsi nakonec byl v Pyrenejich? :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    zrovna jsem na caminu del norte s tim ze se vlacim s krosnou ktera je narvana jeste z predchoziho vejletu z mesicniho treku v pyrenejich...vsichni uplne valej oci co to mam za vybavu hehe....nosej si ty svoje pidi-mini batuzky a nechapou...no neni ani divu kdyz nemaj esaky atd...ciste par oblecku no ale narozdil ode me taky nespej venku...pekne z albergie do albergie...ehmmm to nechapu
    AETHER
    AETHER --- ---
    HARKONEN: my jsme stopovali celkem v pohode, ale pravda po N-260, tj. uplne na severu

MUTEK
    MUTEK --- ---
    REVAN: no prob :-). chapu, ze si obvykle na takovou cestu nalozis co nejmin. ale kdybych ho nechtel vlacet, tak se neptam ;-)
    REVAN
    REVAN --- ---
    MUTEK: Jo promin, v listopadu už takovej hic nebude :) Tohle jsem nějak přehlédl. :-)
    REVAN
    REVAN --- ---
    MUTEK: Stanovat? Ty chceš s sebou vláčet stan v takovém horku?
    Pod širákem se dá spát všude, se stanem asi ne všude, ale když se odklidíš kousek z cesty, nikdo tě tam nenajde a hledat nebude.
    MUTEK
    MUTEK --- ---
    da se snadno stanovat nebo jde vetsinou o pole a soukrome pozemky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam