• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KATHY_: no spánek byl tak 0-5Euro asi pro mě ... Jídl otaky nalevno, dá se dojíždět co nechají poutníci z předchozích dní ;)
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Ok děkuju moc:)
    BIRK
    BIRK --- ---
    to je strasne individualni...
    jednoduchy pocty cesta, limit na den, kde chces spat = tvoje cena
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    ale ztratil sem bundu a tak a jeste sem byl v madridu a kouřim a piju .. možná spíš 17.000
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    asi 15.000
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Ještě takový dotaz, na kolik vás Santiago vyšlo celkově?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    GAABA: kterou trasu?
    GAABA
    GAABA --- ---
    SELLIGAN: ja padla na camino v dubnu a doporucuju
    SOLIVAGANT
    SOLIVAGANT --- ---
    Praha - Toulouse eurolines a pak vlakem ... Erorlines nás vypekli pač nás ale vyhodili o 100km dřív a řekli že dál nejedou - mrdky - ale pak nám vrátili prachy ta tu část cesty
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: stála asi 2.500 myslim
    BIRK
    BIRK --- ---
    vyplatila se ta last miute letenka...bylo to levnejsi?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KATHY_:
    cesta tam -> Praha -> Bordeaux od Eurolines, pak načerno vlakem do Bayonne, přespání v nějakym odstavenym vlaku, a druhý den lokálkou krásná cesta do SJPP. Zpět sem jel busem do Madridu a pak lasminute letenka do Prahy
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    QWERTY: no, ja byla v srpnu v Rumunsku a tam byl taky snih, atakze me to neprekvapuje :)
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    KATHY_: koukal jsem na IDOS.cz - tam se da najit spojeni (bohuzel to umi jen par dni dopredu - treba uz na leden to tam jeste nenajdes..) z Toulouse nebo Bordeaux do Saint Etienne de Baigorry, coz je uz jen 6km od SJPP.. no a do jednoho z tech velkejch uz by ses mela dostat nejak pohodlne..
    BIRK
    BIRK --- ---
    MIGHT: goglo mapuj...no par km za Bilbaem... jinak jsem stopoval

TOMVYN: aha dik moc
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    BIRK: normalne ti to prijde na hlavni postu - pokud ji neposunuli (dela se tam nejaka prestavba), tak esi si dobre pamatuju, pujdes od ty peregrino office rovne(kdyz k ni stojis celem, tak doprava..), po par metrech doprava ulickou dolu a na konci je posta..
    hehe.. taky jsem posilal.. ;o)))
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    To mi připomíná chtěla jsem se zeptat, jak jste se dopravili do SJPP.. Právě si zjišťuju dopravu, tak mě zajímá jak jste to vyřešili vy.. A cesta zpátky ze Santiaga?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: Gijon je kde? A jak ses tam dostal na start? Já jel na SJPP Bordeaux busem apak vlak.
    BIRK
    BIRK --- ---
    Sel jsem to z Gijonu:
    alberigie nepresahnou 3E ale velka cas je zdarma nebo formou ...dej kolik chces...na ceste potkas supr lidicky ktery se staraj o poutniky napr menu del peregrio 7E
    a cpou te tak dlouho dokud nepuknes...oproti camino Frances kterou jsme sel jen kousek lahoda...kdyz si prispis nepotkas celej den nikoho...za den projde jen par poutniku takze v ocich vsech jses hrdina...ne jeden z davu...hlavne se da spat ruzne po plazich atd...muzu jen doporucit
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Dostal sem zálusk si tohle léto projít Camino Norte ze Santandru - nějaký tipy, info a tak? Jak to vypadá, vede to přírodou nebo okolo silnic, albergue levné/drahé .. hodně turistů nebo ne.. náročnost oproti Camino frances etc. .. prakticky cokoliv ... Díky ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam