• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    BIRK: normalne ti to prijde na hlavni postu - pokud ji neposunuli (dela se tam nejaka prestavba), tak esi si dobre pamatuju, pujdes od ty peregrino office rovne(kdyz k ni stojis celem, tak doprava..), po par metrech doprava ulickou dolu a na konci je posta..
    hehe.. taky jsem posilal.. ;o)))
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    To mi připomíná chtěla jsem se zeptat, jak jste se dopravili do SJPP.. Právě si zjišťuju dopravu, tak mě zajímá jak jste to vyřešili vy.. A cesta zpátky ze Santiaga?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: Gijon je kde? A jak ses tam dostal na start? Já jel na SJPP Bordeaux busem apak vlak.
    BIRK
    BIRK --- ---
    Sel jsem to z Gijonu:
    alberigie nepresahnou 3E ale velka cas je zdarma nebo formou ...dej kolik chces...na ceste potkas supr lidicky ktery se staraj o poutniky napr menu del peregrio 7E
    a cpou te tak dlouho dokud nepuknes...oproti camino Frances kterou jsme sel jen kousek lahoda...kdyz si prispis nepotkas celej den nikoho...za den projde jen par poutniku takze v ocich vsech jses hrdina...ne jeden z davu...hlavne se da spat ruzne po plazich atd...muzu jen doporucit
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Dostal sem zálusk si tohle léto projít Camino Norte ze Santandru - nějaký tipy, info a tak? Jak to vypadá, vede to přírodou nebo okolo silnic, albergue levné/drahé .. hodně turistů nebo ne.. náročnost oproti Camino frances etc. .. prakticky cokoliv ... Díky ...
    QWERTY
    QWERTY --- ---
    SELLIGAN: duben-to bude presne jak se ptas...mnam (hodne vysoko jeste snih-ale to uz si nevybes)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: hele ale vem foták, chci videt camino očima čecha v zimě :)
    SELLIGAN: dle vyprávění je všechno krásně zelené :) ....
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    doporucujete camoni v dubnu? bude uz slusne teplo ale snesitelne pro lidi co nesnasi teploty na 30? :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    jj prej ze jj
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: a cebreiro etc. bez snehu ? ...
    BIRK
    BIRK --- ---
    no ted koukam na worldweather.org kde jsou rocni obdobi atd... no a podle tohodle webu by snih mel bejt ciste jen v okoli st. jpp
    BIRK
    BIRK --- ---
    ponco a karoska to jistej :D nebude to poprvy :D
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: to bude pohoda :) , jen bych se bál jestli budou albergues otevřený resp jakože ofiko asi jo, ale housekeeper bude buhvikde :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    takze sneznice s sebou...hehe no to bude srandy kopec
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: tyjo já si myslím, že sníh bude klidně všude ! Cebreiro určitě taky pod sněhem (jako aj cruz de fero etc.)
    BIRK
    BIRK --- ---
    hele ja zacinal v andore a slejsem kus pyreneji takze uplne jiny vybaveni nez na camino...v pyrenejich v ty dobe byl jeste snih :D no a pak jsem navazal na camino del norte, navic jsem spal v albergiich jen asi 3x jen kdyz to neslo jinak ...bavilome me spat na pobrezi v horach atd...
    JEDLA
    JEDLA --- ---
    BIRK: proc jsi toho tolik tahal? v lete na Norte nejedou albergue?

jinak Frances je dlouha 796km
    BIRK
    BIRK --- ---
    a do tretice... z SJPP je to cca 700km co?
    BIRK
    BIRK --- ---
    a jeste neco kam az by jste cekali snih? jen v oblasti pyreneji co?
    BIRK
    BIRK --- ---
    hele a kam se to posila? jako do Santiaga a kam? :D
    btw to znam ja to sel v lete (c.Norte) s 23kg na zadech...ty vole kdyz jsem koupil jidlo a vino tak se to houplo i k 30ce...ako mazecek >D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam