• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    TOMVYN: tak to me uklidnilo (i kdyz ja nejsem zadnej sportovec)
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    SELLIGAN: tak mam pocit, ze to fakt muzes hodne srazit ty finance, a vetsina lidi za mesic zvladne cely Camino, nebo se da zacit nekde bliz.. Ja sel z Burgosu, protoze jsem mel jen 3tydny, resp.20dni volna, kdyz jsem odecetl dny cestovani, tak to hodilo 17dni.. a i tak to stalo za to.. Mesic je naprostej luxus..
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    TOMVYN: Jasný ono se to stejně celé posune, takže ve finále půjdu nejspíš sama a to někdy na začátku června.. Takže mám dost času na to našetřit.. Sice se mi ten posun nelíbí, proptože jsemse moc těšila, ale zas alespoň budu mít dost financí..
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    KATHY_: hehe.. kdyz jsem mel hluboko do kapsy-asi 4roky zpatky, tak jsem sel s 30ti kilovym baglem, mraky jidla ssebou a vyslo me to myslim na 10tis(i s busem Barcelona->Burgos a zpatky Finisterra->Santiago->Barcelona.. vracel jsem se dom s 2.30EUR v kapse ;o))-fakt, ze jsem sel jen z Burgosu..
    minulej rok uz to bylo za skoro dvojnasobek (myslim ze to bylo 17-18)-ale to jsem si taky po ceste neodeprel pivko skoro na kazdym miste (jidlo jsem ssebou nemel, ale kupoval a jedl jsem hodne levne).. (opet jen Burgos-Finisterra)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: Tyjo mesic tak to si to dej tak z pamplony aby to byl ov klidu .. to sou ty 3 dny no ...
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    SELLIGAN: No to není uplně nejlepší.. Nahnala si mi špatný pocit.. Takže nejdeš?
    SOLIVAGANT
    SOLIVAGANT --- ---
    kolem 30 tis i s nějakejma novejma hadrama - termotrička, sandále a tak. takže asi kol 24tis i s dopravou? měsíc a půl na cestě, spaní pouze venku.
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    MIGHT: No uvidíme.. Já jsem to totiž počítala s kamarádem, který šel minulý rok a vyšlo nám 26 000 takže se mi lehce podlomila kolena.. Ale tak snad to nějak půjde srazit
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KATHY_: no spánek byl tak 0-5Euro asi pro mě ... Jídl otaky nalevno, dá se dojíždět co nechají poutníci z předchozích dní ;)
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Ok děkuju moc:)
    BIRK
    BIRK --- ---
    to je strasne individualni...
    jednoduchy pocty cesta, limit na den, kde chces spat = tvoje cena
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    ale ztratil sem bundu a tak a jeste sem byl v madridu a kouřim a piju .. možná spíš 17.000
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    asi 15.000
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Ještě takový dotaz, na kolik vás Santiago vyšlo celkově?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    GAABA: kterou trasu?
    GAABA
    GAABA --- ---
    SELLIGAN: ja padla na camino v dubnu a doporucuju
    SOLIVAGANT
    SOLIVAGANT --- ---
    Praha - Toulouse eurolines a pak vlakem ... Erorlines nás vypekli pač nás ale vyhodili o 100km dřív a řekli že dál nejedou - mrdky - ale pak nám vrátili prachy ta tu část cesty
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: stála asi 2.500 myslim
    BIRK
    BIRK --- ---
    vyplatila se ta last miute letenka...bylo to levnejsi?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KATHY_:
    cesta tam -> Praha -> Bordeaux od Eurolines, pak načerno vlakem do Bayonne, přespání v nějakym odstavenym vlaku, a druhý den lokálkou krásná cesta do SJPP. Zpět sem jel busem do Madridu a pak lasminute letenka do Prahy
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    QWERTY: no, ja byla v srpnu v Rumunsku a tam byl taky snih, atakze me to neprekvapuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam