• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    SELLIGAN: bien .o) ja umim devet lekci sp pro samouky, ktery uz jsem davno zapomel a delam tu anglicko sp prekladatele .o))

BIRK: muy bien, kdysi davno to byl docela marast jit, jedna vybledla znacka kazdych pet kilometru schovana dole v krovi..

to s tou bundou a kulichem beru po logronu zpet.. .o) rano je chladneji, jinak totalni slunecni lazne, nechapu jak to lidi muzou jit v lete. zdravim ze santo domingo de canzada. je tu fakt vyborne .o))

HARKONEN: toto camino koncim v leonu, jsem ponekud limitovan.
    BIRK
    BIRK --- ---
    ATOMIKS: vubec je to vpoho znaceny...nepotreba...a donde estas camino? ...staci ne?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ATOMIKS: gracias para tu consejo yo pienso hablo bastante bien, he estudiado para 2 anos espanol :)

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    HARKONEN: 5. brezna jsem malem umrznul pri prechodu pyreneji ze sjpp do roncevalles. prvni ctyri hodiny ledova sprcha, dalsi ctyri hodiny snehova vanice, do toho vseho permanentni vichr. behem jednoho dne napadlo pul metru snehu. ale pravda, na caminu norte je to jiny a v dubnu tam bude jiste mnohem tepleji..

aktuelne zdravim z logrona, modra obloha, spaleny ksicht, rano je to na bundu a kulicha, odpoledne na opalovaci krem..

SELLIGAN: chystasli se na camino norte, tak se nauc alespon zaklady spanelstiny. protoze jak jinak se budes mistnich ptat, kam mas jit a co a jak a kde a co. tam lidi jeste znaji tak trochu francoustinu, ale jinak z nich nic jinyho nez sp nedostanes. a psi jo. psi tam jsou. taky bych doporucil alespon confraternitu, ale sel jsem i bez ni a taky dosel .o)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    BIRK: to je moc hezky receno a ja uz se nemuzu dockat az vypadnu,uz me tu vsechno kolem docela se*e :)
    jeste si sehnat mapu pyreneji a hura do toho
    BIRK
    BIRK --- ---
    SELLIGAN: jj jj souhlas...jsem docela narocnej turista a vzdy kdyz narazim na nejakej trek kde je asfaltova cesta ci neco podobnyho fakt blaznim...na caminu jsem to dokazal zkrotit...neni dulezita kam jdete, zacim jdete, po cem jdete...je dulezity ze putujete....jj jj :D
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SELLIGAN: Nechtel bych snizovat tvou lasku ke zviratum, ale divoci psi sou neco trochu jineho, nez zatoulani psi ve meste..
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: Jo tak tady mi tolerance unikala :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ja bych rekla,ze cesta je i o toleranci,...
    kazdy sveho stesti pyrotechnikem
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: Hlavně by tam nemuseli být mnou neoblíbení cyklo-poutníci :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---

MIGHT: psu se nebojim, s lidma to byva horsi :)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: Doporučuji kesr na psiska, když sen chodil v noci v olbastech Cebreira hafanů tam pobíhalo docela dost :) ...
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    BIRK: zkusim...kazdou noc si venku zopaknu tak 10x litanii proti strachu, pripravim si kudlu na nezvane cizince a bude :))
    BIRK
    BIRK --- ---
    SELLIGAN: uzi si ten prostor ktery budes mit...stoji to za to
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HARKONEN: obcas i nad dvacet? :))))
    A v jake casti ses?
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    SELLIGAN: O zacatku ledna jsem nezaznamenal teplotu pod deset stupnu nad nulou... ;)

Obcas i nad dvacet... Hura do toho...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: tyjo mít nějaký peníze tak do toho jdu hnedka :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    DOOMBRINGER: uz vidim komu jinemu se bude chtit mrznout v dubnu na Caminu Norte :)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SELLIGAN: Neboj. Sejdes se se spoustou lidi.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    pujdete nekdo v dubnu?
    ja jen abych se necourala porad sama, ze bych se i s nekym sesla..
    BIRK
    BIRK --- ---
    MIGHT: camino del norte je supr, sel jsem ho z Xixonu a supr... malo lidi muzes si volit cestu i jinudy, supr albergie...moooc se mi to libilo

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam