• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    SELLIGAN: O zacatku ledna jsem nezaznamenal teplotu pod deset stupnu nad nulou... ;)

Obcas i nad dvacet... Hura do toho...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: tyjo mít nějaký peníze tak do toho jdu hnedka :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    DOOMBRINGER: uz vidim komu jinemu se bude chtit mrznout v dubnu na Caminu Norte :)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SELLIGAN: Neboj. Sejdes se se spoustou lidi.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    pujdete nekdo v dubnu?
    ja jen abych se necourala porad sama, ze bych se i s nekym sesla..
    BIRK
    BIRK --- ---
    MIGHT: camino del norte je supr, sel jsem ho z Xixonu a supr... malo lidi muzes si volit cestu i jinudy, supr albergie...moooc se mi to libilo

MAACA_K
    MAACA_K --- ---
    SELLIGAN: každý cestuje jinak... někdo vyráží na delší dobu, a nejen na poutnickou cestu... když jsi psala, že budeš mít velkýbatoh, myslela jsem, že to bude třeba tvůj případ.

no nic, každopádně třeba se to info někomu bude hodit :)
    MAACA_K
    MAACA_K --- ---
    SELLIGAN: každý cestuje jinak... někdo vyráží na delší dobu, a nejen na poutnickou cestu... když jsi psala, že budeš mít velkýbatoh, myslela jsem, že to bude třeba tvůj případ.

no nic, každopádně třeba se to info někomu bude hodit :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    jinak to vypada,ze to casove a financne kvuli stehovani nezvladnem....jeste to resime

ale predbezne...mam 2 letenky Praha-Londyn Londyn-Santander. Zaplatila jsem 6000, cenu bych samozrejme slevila, jen chci vedet, jestli bude zajem...
    je to na velky patek :) 10.4.2009
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MAACA_K: no...k cemu mi pak ty veci budou az v santiagu? :)) pak uz pujdu jen na finisterru a dom....

MAACA_K
    MAACA_K --- ---
    SELLIGAN: a celý ten bagl potřebuješ? pokud ne, existuje možnost si věci poslat do santiaga na hl. poštu a tam si je pak vyzvednout. s poutnickou kartičkou je velká sleva (nepamatuju si kolik, šla jsem před cca 6ti lety)

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    no a abych se pochlubil, tak již za dva týdny vyrážím ze SJPP .o)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MIGHT: takový minireport, třeba to už je teď jinak ATOMIKS ATOMIKS. a na tuto trasu bych ti průvodce zrovna doporučoval, značení je mizerné až žádné a camino se furt motá kolem N634 (to číslo si pamatuju dodnes .o)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Zdravím, chtěl bych se zeptat na Camino Norte - rád bych vyrazil příští rok ze Santanderu - ale někdo mi říkal, že Camino Norte je docela napříjemné tím, že velká část trasy vede okolo hlavních dopravních tahů ... A po zkušenosti s posledními asi 10km před Burgosem ( to byl fakt humus), bych se přesně tomuhle rád vyhnul.
    Díky
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HARKONEN: na pruvodce kaslu, ale potrebuju si ho kouknout - vymyslela jsem si vlastni trasu takze potrebuju vedet pres co jaka trasa jde a hlavne jake jsou casove rozdily... Ja totiz neponesu lehoucky baglik takze denne 30 km neujdu
    BIRK
    BIRK --- ---
    HARKONEN:
    MIGHT:
    souhlas bratri
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    HARKONEN: Má pravdu! :)
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    SELLIGAN: Dobra... Jedna rada... zapomen vsechny informace a spal vsechny pruvodce... :) 100% overeno.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Prosba - mohl by mi nekdo zapujcit pruvodce na Camino del Norte? (ne na cestu, jen na procteni) na netu nejsdou uplne vsechny podrobnosti co bych chtela :)
    Diky za info
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HARKONEN: v pulce dubna me tam ocekavejte :))
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    Jedno varovani, pro ty, kdoz jsou az do Finistery... Casa Miguel... Neplati dane, vsecky penize utraci za hasis a nabizi poutnikum kurzy reiki, ktere jsou zcela fiktivni. obcas, je-li poutnik muz, uctuje 100 E, ale je-li poutnik devce, nebo jsou-li par, je to zdarma...
    Taky se prizivuje tim, ze dopravuje poutniky s pomoci sveho kamarada, ktery mu zrovna jako nahodou zavola, ze jede do Santiaga a uctuje totez, co autobus. Pozdeji se deli o penize. Taky tu koluji famy, ze okrada sve hosty... Tak pozor!

Bohuzel Camino je ted preplnene nepravymi mistry ruznych spiritualnich nauk.... Kazdemu, co jeho jest, ale vseho moc, skodi.... I caminu.
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    Zatim se tu zjevili dva kluci z Brnenskeho kraje... Bratri... Jinac Cechu velice po skrovnu... Copak se unas tak malo hresi, ze neni treba putovati? Animo! A caminar... chicis Y chicas checos.... Hasta Luego!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam