• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: ubytují, ale občas remcají :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    TRISMEGISTOS: pockej, pokud se jeden den neubytuju, proste budu treba spat venku tak uz me pak nikdo neubytuje?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    ULTRAMARINE: Jaký čekat počasí? Kromě sněhovejch vánic asi všemožný :)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    ULTRAMARINE: Jednoznačně severní trasu. Frances je i mimo sezónu spíš turistická.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    EZOTEREZKA: jj seženeš ho v každym ubytování pro poutníky, na který po cestš narazíš. Počítej tak 3-5 eur, a nezapomeň si pri každý návštěvě nový albergue nechat dát razítko. Jinak se ti může stát, že tě v další neubytujou, případně budou remcat a tvářit se nepříjemně.
    TLACHAC
    TLACHAC --- ---
    MIGHT: já mám jinou zkušenost. vyšli jsmne v Logroňu (brzo ráno, takže jsme ho tam neměli šanci získat), a v žádne albergue ani v informačních střediscích cestou ho něměli. získali jsme ho až v informační kanceláři v Santo Domingu.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    EZOTEREZKA: Na Camino Frances dostanes prukaz snad v kazdy Albergue, pravdepodobne to bude i jinde (norte) stejne ...
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    Chtel bych vyrazit na camino zhruba zacatkem v listopadu. Uvazuju o dvou variantach - Camino frances nebo camino norte. Kterou byste mi doporucili s ohledem ze bych chtel byt co nejvetsi cast cesty "v prirode" tj. mimo asfaltky?
    A jinak jaky pocasi tam muzu v ty dobe cekat?
    EZOTEREZKA
    EZOTEREZKA --- ---
    ahoj, hele...chtela sem se zeptat...kdyz nechci jit celou trasu, ale priblizne 600-700 km, tak kde si mam sehnat ten prukaz pro poutniky? a pak taky jakou z tras byste mi doporucili? premejslim o variante u oceanu...sel tudy nekdo odsud?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    TRISMEGISTOS: aaa :) ted ctu, ze nic pro holky, :)))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    TRISMEGISTOS: hlasim se o mapicky!!!
    a diky moc za rady, severni cesta me ceka pristi patek :)
    JITU13
    JITU13 --- ---
    Camino jsem šla na podzim-nádherné....teĎ bych chtěla zase,ale ze Sevilly!jak je to se spaním venku ve Špáňu?
    TLACHAC
    TLACHAC --- ---
    BIRK: jasne. Do Finisterre (Fisterra) máš po cestě ubytovny v městečku Negreira a Olveiroa. Z Finisterre do Muxie se pak dá dojít za den nebo můžeš zpomalit, kochat se krajinou bez zástupu poutníků, spát v lesích, na loukách či umoře. Jak je libo :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    fakt jste zlaty diky moc...hele a jsou na tyhle posledni ceste ubytovny?
    TLACHAC
    TLACHAC --- ---
    BIRK: Finesterre, mám poznamenáno někde doma. Možná to najdu. U sebe mám jen Muxia -> Santiago, snad ti to kněčemu bude. Autobusy Muxia -> Santiago jezdí v pracovní dny, soboty a svátky v 7:30 a 14:30. V neděli v 7:30 a 18:45. Zastávka je přímo v přístavu, cesta trvá necelé dvě hodiny a stojí 6,15 EUR. Je to informace z října.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Google?

HORARIOS

Autobus Santiago de Compostela Fisterra

Laborables:
    A las 08:00, 09:45, 12, 13:30, 15, 16:15 y 19:30 horas

Sábados:
    A las 08:00, 14:45, 15, 16:30 horas

Domingos y festivos
    A las 09:00, 12:00, 15:00, 18:30, horas

A na kazdym letisti se da spat.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    BIRK: ha, to budu asi taky resit :)) ale myslim, ze na finisterru nestihnu dojit
    BIRK
    BIRK --- ---
    takovej dotaz...jak casto jezdej busy z finisterie? resp kdy jede ten nejdrivejsi?
    a da se prespat na letisti v Santiagu?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    BIRK: 10.4. prilitam do Santandru
    ATEBAZILE
    ATEBAZILE --- ---
    ATOMIKS: jo, byl to trosku zazrak, ze jsem vubec dosla :o ale neprejte si me videt po tomhle vykonu... chodila jsem jak mrtvola ;) ale nejstatecnejsi mrtvola :) lec... nikdy vice v tomhle pocasi, jsem blazen celej muj zivot ale tohle bylo i na me moc blaznivy... :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    SELLIGAN: hele a kdy vyrazis ja odlitam 1.4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam