• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    BIRK
    BIRK --- ---
    SELLIGAN: ted je frances jeste v pohode...v seyone je to spatny
    PAI
    PAI --- ---
    Máte náhodou někdo něco jako průvodce téhle cesty z ČR?
    PAI
    PAI --- ---
    prosím vás, jak mám do zprávy zadat jméno toho, komu chci napsat, aby se zobrazilo správně? Moc dlouho jsem to už nepsala a nějak pozapomněla... =o/
    PAI
    PAI --- ---
    SELLIGAN: nu, jak to tu tak píšeš, tak se čím dál víc těším až taky vyrazím. Camino Norte je jasná volba...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: Vicky Christina Barcelona :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ja jsem ted v Oviedu (mala odbocka z Camino Norte),ale dnes zase razim do Aviles a budu pokracovat. a Camino Primitovo nemam kolena, Camin Frances mi tu vsichni rikaji at nejdu,je tam moc lidi, hodne mest a ja potrebuju klid

na Norte jsem potkala zatim asi 10 lidi dohromady, hodne jich jede na kole, pak se zas lidi stridaji, nejake holky uz jely domu, mely jen tyden
    albergy dobre,uzasny vyhled n more :) akort cesta z Colombres do Llanes je vopruz po asfaltce
    PAI
    PAI --- ---
    =o)
    PAI
    PAI --- ---
    nu, cesta jako nástroj... , tak by to asi mělo být. I když chápu, že někteří jdou kvůli "sportovnímu výkonu"... stejně si myslím, že se to i v tomto případě leckdy zvrhne do toho, že se cesta stane nástrojem...
    ATEBAZILE
    ATEBAZILE --- ---
    BIRK: chapu ;)
    BIRK
    BIRK --- ---
    PAI: preciti si historii psal jsem ze jsem ji sel i jsemji popisoval
    BIRK
    BIRK --- ---
    tak jsem prave v Santiagu...vcera jsem doslapal z Leonu do Fisterie...takze hlazim....ze moc supr a tentokrat...tedy na mem 2. Caminu jsem konecne pocitil ze jsem ho ukoncil...mmm tezky vysvetlit...ale pro ty co chapou...neni to jen dojit do cile (fyzicky)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    vypadnout ze stereotypu do neznáma a challange být sám v cizim prostředí a šlapat ...
    ATEBAZILE
    ATEBAZILE --- ---
    PAI: chut byt sama a poznat nepoznany, taky me zajimalo, jsem-li schopna tuhle cestu dat - a dala ;)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    strach
    PAI
    PAI --- ---
    Mám na vás otázku, jaká pohnutka u vás způsobila, že jste se rozhodli jít a vydali se na tuhle pouť?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MIGHT: jasne!
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: Napiš potom něajká infa ze santandru chci jít za rok znovu také ;)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ATOMIKS: ja jdu ze Santandru :) Ale dik, obcas se tu ozvu pokud v nejake zapadle vesnicce najdu internet :))
    PAI
    PAI --- ---
    iHola! severní cesta vypadá dle popisu úchvatně... Šel jste někdo z ČR? Nebo chystáte se jít?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    SELLIGAN: nenech si kazit náladu, holt je to teď nějak a příště to bude ještě hůř. a tak je nejlepší vyrazit teď hned. buen camino .o) a jestli jdeš tu severní trasu, tak v donostia san sebastian je jakýsi vyslanec camino amigů a ten mi dal credentiál zdarma a ještě vysvětlil k čemuže mi ta knížka vlastně je .o) jmenuje se pan bilaboa. kontakt si tam sežeň sama, však španělsky umíš .o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam