• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    TLACHAC: Super diky..tak jsem si rekla, ze kdyz vyrazim uz za pet dni, je treba proto neco udelat.. :-)
    TLACHAC
    TLACHAC --- ---
    YELENKA: kdekoliv po ceste zajdi do informaci pro turisty a takovou hrubou mapku se vzdalenostmi dostanes...bohate to staci
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Nemate prosim nekdo mapku Camino France? Jdu v nedeli a priprava je zatim nulova.. :-) diky..
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Neni tu nejaka dobra duse, ktera by chtela zajit na caj, pivko, vinko, kavu, dzus nebo slivovici a chtela se podelit o par dobrych rad na cestu? Mam v planu jit v pulce cervence, diky.. :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak jsem zpatky z Camina Norte (pres Oviedo)
    560km za 19 dni
    pres den vedro,silene slunce,vecer dest, pak uz jen 3 dny vkuse dest, ale clovek si uzival uplne vsechno
    neskutecny klid, pohoda v dusi
    pocity Camina nejdou popsat ale vim, ze pujdu zas

pokusim se dat dohromady neco chytreho a pak to sem napisu
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    PAI: Můžem se sejít třeba v okolí hlavního nádraží nebo někde kde to znáš. Až sem budeš mít cestu, napiš mi do pošty. Moh bych ti ji třeba taky zeskenovat a poslat mailem no :)
    Teď jsem ale v Africe... :ú
    PAI
    PAI --- ---
    TRISMEGISTOS: to by bylo super. akorát, že se v Praze nevyskytuju. Praha je pro mne trochu z ruky. Možná, že bych se v červnu do ní mohla dostat... nevyznám se tam však =o))))) cheché
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    PAI: Mapku severnní stezky ti můžu věnovat, jestli se vyskytuješ v Praze. Sou tam vzdálenosti jednotlivejch ubytoven, větších měst, vyznačnený obtížnější úseky ( kilometry pustiny bez jedinýho stínu nebo fontány s pitnou vodou, strmý stoupání, klesání atp.) a taky jsem tam zakroužkoval místa s dobrou vyhlídkou.
    Průvodce asi jen tak neseženeš. Jesli patříš k římskokatolický církvi, můžeš o něj zkusit požádat na tý farnosti.
    Je to ale dost zdlouhavej , komplikovanej proces, kde musíš prokazovat pevnost a sílu víry, nejenom svý, ale i blízkejch příbuznejch. Nějaký příspěvky na to sou, ale i tak za něj zaplatíš balík. Osobně to považuju za hrozně omezujcí vopruz.

Cestu z francu, jsem měl snadnou. Do Bordeaux na jihu vlak z paříže, (asi 25eur) a pak stop. Za den a půl jsem už byl v San Sebstianu na severozpádu Špaňělska, kde byly první značky. Do Santiaga mi cesta trvala necelý dva měsíce.
    PAI
    PAI --- ---
    iHola! Když tu tak píšete o té Severní stezce... máte někdo nějaký typ na průvodce nebo nějakou mapu? a máte ještě někdo typ na nějakou cestu přes Francii do Espa?
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    SELLIGAN: camino arragón... :)
    PAI
    PAI --- ---
    REVAN: děkuji děkuji...
    REVAN
    REVAN --- ---
    PAI: Klikneš levým myšítkem na ikonku a dáš "odpovědět". :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    SELLIGAN: ted je frances jeste v pohode...v seyone je to spatny
    PAI
    PAI --- ---
    Máte náhodou někdo něco jako průvodce téhle cesty z ČR?
    PAI
    PAI --- ---
    prosím vás, jak mám do zprávy zadat jméno toho, komu chci napsat, aby se zobrazilo správně? Moc dlouho jsem to už nepsala a nějak pozapomněla... =o/
    PAI
    PAI --- ---
    SELLIGAN: nu, jak to tu tak píšeš, tak se čím dál víc těším až taky vyrazím. Camino Norte je jasná volba...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SELLIGAN: Vicky Christina Barcelona :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ja jsem ted v Oviedu (mala odbocka z Camino Norte),ale dnes zase razim do Aviles a budu pokracovat. a Camino Primitovo nemam kolena, Camin Frances mi tu vsichni rikaji at nejdu,je tam moc lidi, hodne mest a ja potrebuju klid

na Norte jsem potkala zatim asi 10 lidi dohromady, hodne jich jede na kole, pak se zas lidi stridaji, nejake holky uz jely domu, mely jen tyden
    albergy dobre,uzasny vyhled n more :) akort cesta z Colombres do Llanes je vopruz po asfaltce
    PAI
    PAI --- ---
    =o)
    PAI
    PAI --- ---
    nu, cesta jako nástroj... , tak by to asi mělo být. I když chápu, že někteří jdou kvůli "sportovnímu výkonu"... stejně si myslím, že se to i v tomto případě leckdy zvrhne do toho, že se cesta stane nástrojem...
    ATEBAZILE
    ATEBAZILE --- ---
    BIRK: chapu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam