• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    BIRK
    BIRK --- ---
    IMPERRINI: jj jj ja mam...rozliseni je 3264x2448 cca 5Mb velikost...pokud zajem pis do PM
    SELLIGAN: hloupost camino del norte 2008 cervenec/srpen... jednou mi kraplo jinak supr poco kazdej den jsem spal pod sirakem...no problem...pocasi je ruzny ale ano camino del norte je pokladany za mokrejsi...asi tim ze tam neni takovy parno...jako jinde
    IMPERRINI
    IMPERRINI --- ---
    Nemáte někdo kvalitní fotky z Camina Norte. Píšu o něm článek a mé fotky z telefonu k tomu nestačí. Nic neslibuju, ale v případě zveřejnění by za to byl i nějaký symbolický honorář.
    IMPERRINI
    IMPERRINI --- ---
    SELLIGAN: To není špatný nápad (nedávno jsem přijel z Camina Norte).
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak me napadlo...nemeli by jste se Pražáci co jste byli na Caminu a co třeba i máte zájem na Camino jet, chuť se setkat někdy, povyprávět vaše zážitky...
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    SELLIGAN: A co hur, ono mu to i chybi po navratu... ;-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    YELENKA: jj, to je presne vono :) Ale clovek si zvykne, ze rano si bere pletene rukavice a odpoledne ma chut se svliknout do naha
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    EGGH: Presne tak jak rika Selligan.. Ja za 34 dni vytahla ponco jen na posledni 4 dny (samo ze cesta Santiago - Muxia - Finisterre, kdy jsem z oceanu nevidela vubec nic, mlha, 18stupnu a dest) a celou cestu od Pyreneji az do Santiaga nic, vedra a porad modro, to jest Camino France.. Ve Finisterra jsem mluvila s lidma, co sli Camino Del Norte - 3 tydny v kuse jim prselo..
    Anyway, i ted v lete - na horach v Galicii rano 7 stupnu, brutalni mraz a vitr, odpoledne 35 stupnu a vedro k nepreziti.. :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    EGGH: jde o to, ktere Camino jdes...na Camino Nortes je uplne jedno kdy jdes, prsi vzdycky :)
    EGGH
    EGGH --- ---
    DOOMBRINGER: Ahoj, taky planuju cestu na cca rijen, resp. vyjdu koncem zari a plastenku si beru.. rek bych, zepravdepodobnost, ze bude chcat je vice nez 100% .)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DOOMBRINGER: zkus gůgl nebo věštírnu .o)
    podobné stránky ti dají jakýsi přehled http://www.bbc.co.uk/weather/world/city_guides/ také se dá ledasco najít na camino guidech, každopádně počítej s tím, že letos je globálně o něco chladněji a deštivěji.
    jinak já šel jednou camino nejvíc v létě, v celé evropě byla rekordní sucha vedra a tam 80% doby minimálně mžilo a bylo sotva kolem dvaceti stupňů.
    takže asi ta věštírna.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ATOMIKS: No, je mi jasne, ze to nejde rict jednoznacne. Jine to bude v horach a jine na nizine. Ale chtel bych vedet, jak velka je pravdepodobnost ze bude chcat.. :D Jestli neco jako 50 procent destivych dni, nebo tak neco.. :D
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DOOMBRINGER: hodně variabilní. i tady v čechách nejde říct jestli bude pršet, sněžit nebo bude stále krásný podzim. navíc camino překonává několikatery hory a tam se to násobí.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    mala otazecka. sel jste nekdo v rijnu/listopadu/prosinci? jake je pocasi? dik.
    EGGH
    EGGH --- ---
    YELENKA: Parada! Ja vyrazim koncem zari a tyhle a podobne fotky me hecuji vic a vic :))
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Mno, zrcadlovka, ale digitalni..canon..
    Ale to kilo a pul bylo pekelne znat v tom mini batohu.. :-)
    diky..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    YELENKA: nádherný fotky!! zrcadlovka viď?
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Mala ochutnavka z camina...

zbytek tu..
    http://www.flickr.com/photos/nyomi/sets/72157621983865466/
    KLAR
    KLAR --- ---
    SELLIGAN: nj, realita, žádná sranda... Ale o tom to je, ne?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    YELENKA: jj,mam kamarada co se z toho uz 4 mesice nedostal...
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Hola, ve Foncebadonu je ted i Kuba - jedinej cech, kteryho jsem za celou cestu potkala..jinak ani jedno cesky slovo nepadlo..
    Jinak musim rict, ze nejlepsi byla cesta Santiago - Muxia - Finisterre.. teda az na tu brutus mlhu a dest..
    Jinak vsude hafo lidi, ale parada..vzdycky se to nejak zvladlo..jen je tezkej navrat do reality..jsem tu teprve od vcera a peklo peklo.. :-) Tomu rozumi jen, kdo sel camino..
    KLAR
    KLAR --- ---
    SELLIGAN: jen jsem tím myslela celou španělskou část, ne třeba z Čech... asi jsem to nechtěla nějak dělit na víc a míň oficiální, jen ty Pyreneje- to jsem teda koukala... myslim, že to už je místy hazard- sám v zimě v horách- tuším, že šla takhle, protože by to jinak kvůli práci nestihla, hlavně, že to zvládla ve zdraví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam