• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    TAMARA
    TAMARA --- ---
    :) ja myslim, ze je to vic. to prece nejde povykladat :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    ale ne ne :D to je jenom tvuj pohled poutnika :D uzi si to je to supr
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    Pozdravy z Camina..
    Je to jeste vic, nez se o tom povida.. :D
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    BIRK: tak jsem si trošku zapřeháněl :)
    Ale já ten déšť milovala
    BIRK
    BIRK --- ---
    IMPERRINI: jj jj ja mam...rozliseni je 3264x2448 cca 5Mb velikost...pokud zajem pis do PM
    SELLIGAN: hloupost camino del norte 2008 cervenec/srpen... jednou mi kraplo jinak supr poco kazdej den jsem spal pod sirakem...no problem...pocasi je ruzny ale ano camino del norte je pokladany za mokrejsi...asi tim ze tam neni takovy parno...jako jinde
    TAMARA
    TAMARA --- ---
    cau, ted jsem po dlouhy dobe na nyxu a ctu to tady... hrozne rada bych se stavila, ale mam ve cvtrtek zkousku a jsem z brna. jestli bude jeste nakej sraz, urcite prijdu. asi potrebuju popovidat s lidma, kteri zazili camino. moji fellow pilgrims mi hodne chybi a nevymenili jsme si kontakty....
    a ten navrat do reality? hodne zly
    AACHEN
    AACHEN --- ---
    ještě Aachen by měl dorazit..
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    SELLIGAN: Helejte, dorazi dnes jeste nekdo krome Selligan a Jelena? :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    YELENKA: super!!!!
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    SELLIGAN: Super organizatorka! :-) dorazim, vezmu pocitadlo na promitani (myslim jako kulisu) nejakych photos, takze klidne vemte USBcka nebo CDcka a muzem to pustit..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Takže středeční sraz se bude konat v 18:00 tady - http://www.firmy.cz/detail/281396-poeticka-kavarna-obratnik-praha-smichov.html
    Zvaní jsou všichni
    Sraz bude asi spíš v dolní části kavárny
    Kdo máte fotky, dokumenty, mapy, cokoli....přineste!!!
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    Koukam, pripadne tady.

Los horarios son los siguientes:
    Del 1 de julio al 1 de septiembre: de lunes a viernes sale a las 10:00 y a las 18:00 horas. Los sábados a las 9:30 y a las 16:00 horas. Los domingos y festivos no hay servicio.
    El resto del año: de lunes a viernes sale, únicamente, a las 18:00 horas. Los sábados a las 16:00 horas. Los domingos y festivos no hay servicio. Pagando un suplemento se permiten transportar las bicicletas. Para más información: Autocares Artieda. Teléfono: 948 30 02 87.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    Tak sem trochu zaguglil...
    Nebude to zas tak slozite.
    Kdyby to nekoho zajimalo, tak bus Madrid - Pamplona stoji cca 17€.

A pamplona SJPP:

From Pamplona you get a bus from the bus station. During busy times of the year they arrange more buses, however if you are in Pamplona during the day go and buy your ticket well before time to make sure you have a place. The current 2009 price is €5.60 and it takes just over one hour. The buses leave Mon – Fri at 6pm, Sat at 4pm, and currently there are no buses on Sundays.
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    DOOMBRINGER: Puvodne jsem dopravu z Madridu do SJPP resila, ale nakonec vzdala a jela stopem z Cech, pac ty obstrukce byly sileny :-) nicmene pokud si dobre pamatuju, busem do Pamplony a pak bud taxikem nebo dalsima busama.. Myslim ze nic moc extra rozumnyho se najit neda..
    Hory v Galicii (camino Frances) jsou pravda delsi a vyssi, ale prvni stoupak do Roncesvalles rozhodne za to stoji a Pyreneje si dej.. :-)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DOOMBRINGER: v tom případě nevím.. .o/ jinak ten přechod pořádných pyrenejí je na pouhý jeden den, pak už se jen ploužíš do pamplony takovým vlnitým celkem obydleným terénem. takže zrovna vysokohorský pochod to tolik moc není a na caminu frances potkáš části, kdy se jde horami déle a výše. ale tam já už nebyl.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ATOMIKS: Dik. Ale ja ziju v Madridu, tak se mi litat do Parize moc nevyplati.. ;) V Pamplone bych klidne zacal, ale chci prejit pyreneje.. ;)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    navíc se v bayonne můžete definitivně rozhodnout jestli camino norte nebo camino frances .o)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    hm, já bych měl jeden tip na skvělou dopravu tam - letadlem do paříže, tgv na jih do bayonne a pak vlakem do SJPP. letadlo stojí v předstihu +- nic, tgv v předstihu ještě větší nic (já sehnal za 17 euro, přes tu celou francii to jede snad čtyři hodiny) a vlak do sjpp stojí 8 euro. dostávat se do sjpp ze španělských letišť je celkem opruz, je to hrozně drahý a navíc to neuvěřitelně trvá.
    jinak mám podezření, že ve španělsku se dá dostat jen do roncesvalles, že už to dál nejede. to je pak otázka jestli tam vůbec zajíždět, jestli není lepší začít třeba až v pamploně.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    Jeste jedna otazecka.
    Resil nekdo z vas dopravu z Madridu do St Jean Pied de Port?
    Budu guglit stejne, ale jestli ma nekdo nejakej tip, budu rad.
    AACHEN
    AACHEN --- ---
    SELLIGAN: pokud platí ta středa, tak se stavim. dik za organizaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam