• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Myslim, ze zas tak prazdny nebude. Ale nemyslim si, ze by to mela byt nejaka tragedie. Rozhodne prazdnejsi nez pres leto. Precejenom je Ano Xacobeo.
    BIRK
    BIRK --- ---
    WOPICE: v kvetnu to mas jedno...to i frances bude prazdny... prirodu tam mas taky...norte je pekny taky jsem ho sel ale asfaltkam neuteces...
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    DOOMBRINGER: mam pocit, ze se informacni zdroje dost lisi...jednou je asfalt tamhle podruhy zase tady...chjo...

tak jinak: uvitame co nejmin lidi a asfaltu a co nejvic prirody...to mi staci k sedmymu nebi :) takze kterou radite?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    WOPICE: Severni cestu des celkem casto po asfaltce. To mi vadi.
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    BIRK: o to ubytovani mi prave tak nejde, sice nejsme zalesaci, ale obejdem se bez lidi :) potrebujeme trochu vypnout a taky mi ta severni cesta prijde hezci, min civilizace vseobecne aspon podle fotek
    BIRK
    BIRK --- ---
    WOPICE: c. frances ma lepsi zazemi pokud chcete mit jistotu ubytovani...volte jistotu na c frances
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    ok diky
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    WOPICE: Ne. Ale skoro v kazdym alberque credencial maji.
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    jeste me zajima, jestli me ubytuji i bez "credencial" nebo ne...diky
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    DOOMBRINGER: to muzeme :)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    WOPICE: Cesty nezacinaji a nekonci.. ;-) A az se dostanete do sp./fr. tak se muzete rozhodnout odkud chcete zacit, ne?
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    DOOMBRINGER: jsem to asi spatne pochopila, ale obe cesty zacinaji na trochu jinych mistech ne?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    WOPICE: Rozhodnete se na miste.. ;-)
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    ahojte, chceme s mladym vyrazit letos v kvetnu na Camino del Norte, ale jak to tak ctu, nejsem si jista, jestli je to vzhledem k pocasi dobrej napad...nejsme zadny zalesaci a trochu se obavam toho pocasi...nebude lepsi jit spis Camino Frances? co myslite? je mi jasny, ze se da to pocasi tezko predpokladat...ale prece jenom ty hory budou asi jiny nez vnitrozemi...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    O Velikonocich mozna pujdu Camino Aragonés. Tak tak kdyztak napisu report.
    BIRK
    BIRK --- ---
    takova pekna kniha a nic? :D
    BIRK
    BIRK --- ---
    cus...koupil jsem si nejaky knizky o caminu a kluci z karmelitanskeho knihkupectvi mi poslali tuhle knihu 2x samozrejme ze ji i nauctovali...tak nez ji vratim...

nemel by nekdo zajem?
    stejna cena jako na webu
    http://www.ikarmel.cz/kniha/Musim-jit-dal_CES0192.html
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    AIKOSMILE: Koukam ze mas skebli dokonce na ikonce.. Myslim, ze zari a rijen bude vpoho. Nejvyssi natresk bude v tom cervnu/cervenci.
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    s pritelkyni se chystame tento rok, mame dva mesice volno - zari+rijen - pokud by se tady objevil nekdo kdo pujde v nekterem z mesicu pred nami, tak diky za kazde zpravy jak to vypada na ceste v holy year,info tady popripade email - Diky !!
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Odkaz? :D Myslim, ze ti lidi ani nepouzivaji internet, natoz aby na ne byl odkaz. Spis sem cekal nejakou dalsi otazku. Co by te konkretne zajimalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam