• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    No hele jí myslim že spaní v přírodě to jistí, když bude nejhůř, privání ubytovny pro nás jsou mimo možnosti. No uvidíme na místě
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: hele jasne bud strasne free nic neres a pak priplacej za privatni alberge.... z moji zkusenosti...rok zpet...bylo casto plno...proste kdyz se clvoek nede zasekl tak aspi aby tam zustal a nekde prespal nebo si pridal 7E a mel nejlevnejsi privatni za 10e...
    nerikam aby si sprintovala nebo to hnala do extremu jak pise Doom ale proste jeslti mas budget tak pro to musis neco udelat...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    to prave vubec.. takovi ti sprinteri do alberku byli vzdycky hrozne vtipni.. :D nenech si tim zkazit cestu.. a neboj se, misto na spani se vzdycky nekde a nejak najde..
    BIRK
    BIRK --- ---
    no tak kdyz budete rychly a brzo stavat bude to cajk...
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    BIRK: No jo, toho sem se právě bála, tak to si mě moc nepotěšil, pujdem frances, už je to naplánováno a rozhodnuto tak bůh s náma...
    BIRK
    BIRK --- ---
    BARUSHENA:
    DOOMBRINGER: problem muze byt v sezone na camino frances...berte to tak ze letos je svaty rok...a to bejva az 5x vic poutniku...v celkovym poctu poutniku a nabidky si myslim ze to bude HC...resp uz ted je to dost plny...ted kdyz s eprida 5x vice hmmm...kdybych letos sel Camino rozhodne bych nevolil Camino Frances a sel Norte, nebo Primativo s tim ze na poslednich 100km bych bud vstaval hodne brzo a nebo mel financni rezervu na privatni ubytovny
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BARUSHENA: Jo takhle, to by nemel byt problem. Vzdycky je par kilometru dal dalsi vesnice, kde Alberque je a je tam misto. A jak rikal BIRK, pro cistotu svedomu neni problem hodit neco do donation boxu.. ;-)
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    DOOMBRINGER: No já spíš přemýšlela o tom že se třeba vůbec nemusíme do albergue vejít...díky za info!
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: nemusi...do donate boxu muze hodit eurovku a mit taky cisty svedomi...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BARUSHENA: Zalezi na hospitalerovi. Ale obecne daji, ale prijde mi to maximalne neslusny kdyz to beres jako zpusob, jak usetrit penize.
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Čau, mam dotaz na lidi co už mají za sebou camino...nevíte jak to je se sprchama a kuchyní v albergues? Dají se použít, ikdyž zrovna nespíte na ubytovně, ale třebas někde venku? Díky
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    nemáte někdo papir s albergama na Camino norte? (takovy podoby jako se dostaval v SJPP na Camino frances) ? nebo nejaky pouzitelny seznam albergu na norte? ... diky
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    ATOMIKS: Nebo projit zacatek v Baskytsku v horach. Nesel jsem az do Santiaga, ale kousek jsem si prosel... Usek kole Tunelu St. Adrian mi prisel nejlepsi...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: BIRK: Daj ti ho v 95% albergues - tedy i v Santiagu. A myslim, ze ho sezenes i tam, kde dostavas Compostelu. Ale to jsem nezkousel.
    BIRK
    BIRK --- ---
    a to ti ho tam daj ja myslel ze v santiagu je jen kontorlujou resp ze neni duvod aby je delali...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Kdyz si v Santiagu zaridis pas poutnika, tak to funguje uplne normalne.. ;)
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: ja mam jinou zkusenost kdo byl na Fisterre a nemel pas poutnika nebo preskocil jednu cas tak ho fkat neubytovali...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: S prukazem poutnika neni problem. Vyzkoseno.
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: souhlas....to me nenapadlo ale Finisterre je supr vec...jen mozna bude mit porblem s prukazem poutnika...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ATOMIKS: Me napad Santiago - Finisterre - Muxia prijde fajn.. Ma to zacatek i konec. Jestli mu nezalezi na prachach za letenky a podobny nesmysly, tak proc ne? Rozhodne bych ale nevolil jako cil Santiago. To je podle mne uplne jina symbolika, nez se jit na par dni projit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam