• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    SELLIGAN: Já bez kytary měsíc a půl nevydržím. NAvíc mám jednu malou a lehkou :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KATHY_: kytaru? myslim, ze po par dnesch budes rada za kazdy gram ktery odlehcis svemu batohu :)
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    LEIOUT: Já vím, říká mi to hodně lidí, ale stejně bych radši šla ještě s někým.. Navíc už takhle rodičům tvrdím, že nás jde pět a že jdou i chlapi a jít potom uplně sama už by byla asi moc velká lež i na mě..
    LEIOUT
    LEIOUT --- ---
    KATHY_: ja bych se cesty sama vubec nebala, naopak muzu z vlastni zkusenosti doporucit, potkas spoustu lidi a myslim ze se sama i tak nejak vic otevres ty zkusenosti jako takovy.. ale je to samozrejme jen muj nazor, kazdej to ma jinak:)
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zájem vyrazit v prvních čtrnácti dnech července do Santiaga? Hledám parťáka nebo parťačku :) Chci pohodovou a příjemnou cestu, beru sebou kytaru a těším se jak malá holka.. Jen mi to teď kámoška odřekla a já nechci vyrazit úplně sama.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    na doporučení milé slečny z nyxu jsem na forum přidal oddíl pro poptávání spolupoutníků http://www.caminoforum.cz/viewforum.php?f=34
    SROUB
    SROUB --- ---
    ".... není důležitý dojít do Santiaga, ale vyrazit na cestu....."

BIRK
    BIRK --- ---
    jsem ted v australii a cestuju tak to nemam u sebe... tak kdytak pozdeji
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: muzes ji nahodit na forum třeba? :) docela by mě zajímala ...
    BIRK
    BIRK --- ---
    LEIOUT: taky jsem si jednu dal :D psalo se to fakt easy...kdyz clovek psal prakticky o svoji ceste a "dopadech" ktery utrzil na vlastni osobu...aneb trochu masturbace nikdy neuskodi :D
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    LEIOUT: díky :) budu rád
    LEIOUT
    LEIOUT --- ---
    MIGHT: Příjemný přehledný fórum, zkusím sem tam něčím přispět, mezi sepisováním diplomky o caminu ;)
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    z St. Jean Pied the Port do Santiaga - 796km - dokumentace : http://www.lomography.com/homes/aikosmile/albums/1652727-santiago-de-compostela
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Zdravím všechny účastníky auditka - mám na Vás prosbu. Založil jsem internetové fórum http://www.caminoforum.cz/ a sháním spřízněné duše, které mi ho pomůžou zaplnit přehlednými informacemi pro nové poutníky. Práce je to zájmová a jedinou odměnou budiž moderátorský post :) Kdo má zájem tak pište PM či se jen zaregistrujte a začněte.

Díky moc, buen Camino.
    T.
    BIRK
    BIRK --- ---
    pokud vam nevadi udesny horko ... jednou jsme ho sel a fakt hicak....
    ANDRESSOTT
    ANDRESSOTT --- ---
    Jestli někdo hledá klid, tak jednoznačně doporučuju Camino Portugués... i když na hranicích (na španělský straně) se vyrojí noví poutníci... to je fakt... V Portugalsku jsou ale albergues trochu jiný, než ve Španělsku a hlavně jsou poloprázdný, žádný boje o postel... tam je klid i o prázdninách... Nejlepší je ale asi vyrazit v květnu nebo koncem září, to takový davy nejsou.
    BIRK
    BIRK --- ---
    prechazel jsem Pyreneje...a strejknul jsem vesnici pod San jaen de pot...nebo jak se to pise.. a m usim rict ze fakt kekel...nic proti lidem...takz k nim patrim ale fakt divno divnz...mrakz poutniku...plnz busz...jezdej jen pro razitka...nevim fakt divny
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SAMAN006: vrátil jsem se před pár dny z Norte - Primitivo - Frances - Finisterra a muzu jen potvrdit, ze poslednich 40km je humac a hlavne vsude smrdej lidsky srajdy ... Jinak Norte a Primitivo vesmes ok a poutniku cca 20-30 na den ...
    SAMAN006
    SAMAN006 --- ---
    Zdravim z Camina, jsme 40Km pred Santiagem. Od Melide jde nesnesitelny dav poutniku z Camina Frances. Tak pokud se ted nekdo chystate a jeste to muzete zmenit tak to zvazte. Camino Norte a Primitivo, ktere jsme prostridali jsou ok. Primimitivo vsak jednoznacne vede. Jinak diky vsem co me hecovali, at jedeme jiz z cech. Dnes jsme na ceste 38 dni a mame pres 3000 km. Vsem kdo maji cas a kolo, muzu jen doporucit.
    KLAR
    KLAR --- ---
    JIMMY23: tak pozdě, ale třeba přece - doufám, že ses nenechal odradit :-) Každá mince má dvě strany a stejně jako psal muž - odjet z půlky cesty bylo hodně těžký - šla jsem část z Leonu, měli jsme týden - to jsem nečekala, doma jsem to pár dní ještě rozdýchávala, hlavně, když Birk zůstal a došel na konec, ale rozhodně nelituju, nedalo se svítit, za Krkonoše bych neměnila a rozhodně to jednou dojdu... Tak snad jsi to dal...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    btw tady, kdyžtak ke stažení seznam albergues na camino norte, který jsem hledal - třeba někdo využije

http://www.caminodesantiago.me/board/download/file.php?id=1163
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam