• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    BIRK
    BIRK --- ---
    jsem ted v australii a cestuju tak to nemam u sebe... tak kdytak pozdeji
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: muzes ji nahodit na forum třeba? :) docela by mě zajímala ...
    BIRK
    BIRK --- ---
    LEIOUT: taky jsem si jednu dal :D psalo se to fakt easy...kdyz clovek psal prakticky o svoji ceste a "dopadech" ktery utrzil na vlastni osobu...aneb trochu masturbace nikdy neuskodi :D
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    LEIOUT: díky :) budu rád
    LEIOUT
    LEIOUT --- ---
    MIGHT: Příjemný přehledný fórum, zkusím sem tam něčím přispět, mezi sepisováním diplomky o caminu ;)
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    z St. Jean Pied the Port do Santiaga - 796km - dokumentace : http://www.lomography.com/homes/aikosmile/albums/1652727-santiago-de-compostela
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Zdravím všechny účastníky auditka - mám na Vás prosbu. Založil jsem internetové fórum http://www.caminoforum.cz/ a sháním spřízněné duše, které mi ho pomůžou zaplnit přehlednými informacemi pro nové poutníky. Práce je to zájmová a jedinou odměnou budiž moderátorský post :) Kdo má zájem tak pište PM či se jen zaregistrujte a začněte.

Díky moc, buen Camino.
    T.
    BIRK
    BIRK --- ---
    pokud vam nevadi udesny horko ... jednou jsme ho sel a fakt hicak....
    ANDRESSOTT
    ANDRESSOTT --- ---
    Jestli někdo hledá klid, tak jednoznačně doporučuju Camino Portugués... i když na hranicích (na španělský straně) se vyrojí noví poutníci... to je fakt... V Portugalsku jsou ale albergues trochu jiný, než ve Španělsku a hlavně jsou poloprázdný, žádný boje o postel... tam je klid i o prázdninách... Nejlepší je ale asi vyrazit v květnu nebo koncem září, to takový davy nejsou.
    BIRK
    BIRK --- ---
    prechazel jsem Pyreneje...a strejknul jsem vesnici pod San jaen de pot...nebo jak se to pise.. a m usim rict ze fakt kekel...nic proti lidem...takz k nim patrim ale fakt divno divnz...mrakz poutniku...plnz busz...jezdej jen pro razitka...nevim fakt divny
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SAMAN006: vrátil jsem se před pár dny z Norte - Primitivo - Frances - Finisterra a muzu jen potvrdit, ze poslednich 40km je humac a hlavne vsude smrdej lidsky srajdy ... Jinak Norte a Primitivo vesmes ok a poutniku cca 20-30 na den ...
    SAMAN006
    SAMAN006 --- ---
    Zdravim z Camina, jsme 40Km pred Santiagem. Od Melide jde nesnesitelny dav poutniku z Camina Frances. Tak pokud se ted nekdo chystate a jeste to muzete zmenit tak to zvazte. Camino Norte a Primitivo, ktere jsme prostridali jsou ok. Primimitivo vsak jednoznacne vede. Jinak diky vsem co me hecovali, at jedeme jiz z cech. Dnes jsme na ceste 38 dni a mame pres 3000 km. Vsem kdo maji cas a kolo, muzu jen doporucit.
    KLAR
    KLAR --- ---
    JIMMY23: tak pozdě, ale třeba přece - doufám, že ses nenechal odradit :-) Každá mince má dvě strany a stejně jako psal muž - odjet z půlky cesty bylo hodně těžký - šla jsem část z Leonu, měli jsme týden - to jsem nečekala, doma jsem to pár dní ještě rozdýchávala, hlavně, když Birk zůstal a došel na konec, ale rozhodně nelituju, nedalo se svítit, za Krkonoše bych neměnila a rozhodně to jednou dojdu... Tak snad jsi to dal...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    btw tady, kdyžtak ke stažení seznam albergues na camino norte, který jsem hledal - třeba někdo využije

http://www.caminodesantiago.me/board/download/file.php?id=1163
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SIDJAY: Já s ním jedu k Bilbau, perfektní nabídka - solidní jednání :)
    SIDJAY
    SIDJAY --- ---
    Díky
    SIDJAY
    SIDJAY --- ---
    Čau, máte někdo teď v červenci - v září v plánu jít do Santiaga, chtěl bych se jen přidat k někomu kdo jede (vlak, auto) z čech někam na začátek cesty a pak jít sám nebo s Vámi (dle sympatií). Díky a doufám že to tady není mimo mísu :-)
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    No hele jí myslim že spaní v přírodě to jistí, když bude nejhůř, privání ubytovny pro nás jsou mimo možnosti. No uvidíme na místě
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: hele jasne bud strasne free nic neres a pak priplacej za privatni alberge.... z moji zkusenosti...rok zpet...bylo casto plno...proste kdyz se clvoek nede zasekl tak aspi aby tam zustal a nekde prespal nebo si pridal 7E a mel nejlevnejsi privatni za 10e...
    nerikam aby si sprintovala nebo to hnala do extremu jak pise Doom ale proste jeslti mas budget tak pro to musis neco udelat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam